Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 06:53

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 294 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 30  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: finala echipe varsolt
MesajScris: 20 Sep 2011, 19:22 
Neconectat

-felicitari doamna Vera a fost o organizare cum rar am vazut(avind in vedere si resursele);asa mi as dori sa fie la toate concursurile; multumim ca ne-ati suportat :lol: :lol: :lol:
-felicitari tuturor participantilor
-pe viitor va trebui sau sa scoatem chironomidele sau sa punem finalele in alte zile decat ungurii(aia cred ca stiu deja calendarul ; nu va fi prea greu sa se aleaga alte date la sedinta din primavara)sau putem sa ne certam in continuare ca vad ca are priza buna la public :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 20 Sep 2011, 19:55 
Neconectat

Din acest moment vreau doar atat sa va spun: dintre cei care ati facut deplasarea in Italia sau care ati concurat la Finala pe echipe sub denumirea de AJVPS Sibiu va puteti balacarii in particular nu pe forumuri.Puteti aduce multumiri sincere, fara ironii sau rautati , ori de cate ori doriti si este cazul, restul problemelor fiind rezolvate de catre Domnul Poiana sau Luci Petruta.
Orice topic deschis ptr lupre greco romane nu ii va avea ca participanti pe componentii echipei Romaniei U22 din Italia 2011 sau ai echipei de pescuit AJVPS Sibiu.
D-le Tudose va rugam ca din acest moment orice postare facuta de membrii echipei AJVPS Sibiu , off topic sau in alte topicuri care nu au ca teme de discutii aspecte despre pescuitul stationar(stiti la ce ne referim) sa le stergeti. Aveti girul meu si al lui Petruta Lucian.
Alex Mares
angajat AJVPS Sibiu
Multumesc

Sus

MesajScris: 20 Sep 2011, 20:04 
nutzu_z scrie:
scoty scrie:
E recordul tau dl Nutu!Personal am prins si 16,80kg la rubisca si tot nu-i record national! 8-) 8-) 8-)

dovezi filmate este????????? ...la mine da!!! In rest totul e poveste!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

asa este !!! Nutu a omologat captura impreuna cu nada SUPER MIX CARPA

Sus

MesajScris: 20 Sep 2011, 20:06 
Neconectat

Corect!!! 8-)

Sus

MesajScris: 21 Sep 2011, 07:03 
Neconectat

vijelie scrie:
pai in ligheanul ala daca dadeai 3kile de nada dadea apa pe afara :))) :twisted: :mrgreen: :twisted: :mrgreen:

Hehehe!!! imi place sicanarea :lol: :lol: ... precum ar veni pe versuri:

Pe marginea baltii Ben
Sta Nutu si prinde ten.
Vijelie face valuri
Sa sara crapii pe maluri!
Ia te uita si priveste
Cum mai da Nutu la peste:
Da cu nada Carpa Mix
Sa-i mearga treaba la fix!
Gigi sta si-i urmareste
Ia in mana orice peste
La cantar si masurat
De record omologat!
Trio asta-i mai de fala
Ca echipa nationala!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 21 Sep 2011, 07:11 
Neconectat

ce tare :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: asta esti tu mai TRUIA COSBUC EMINESCU :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 21 Sep 2011, 08:14 
Neconectat
Moderator global

Mi-am permis sa sterg postarile cum am spus (nu-mi trebuie gir sau aprobari , sic !!!). Daca va este greu sa va deschideti un topic unde sa va improscati , vi-l deschid eu. Aici va rog lasati numai comentariile despre pescuit , organizarea acestei finele si chestii de acest gen.

Totodata , i-am ejectat din topic si pe cei cu crapii de doo cifre , au topicul lor ... :mrgreen: :mrgreen: Pe Truia nu l-am putut cenzura , da bine in versuri... :lol: :lol: :lol: :lol: Mai bine decat cu matchu' ... :P :P :P :P
PS . Scuze crachilor de doo cifre ca v-am sters , dar nu v-am putut muta in topicul vostru... :lol: :lol: :lol: (sunt putin atehnic in taste... :oops: :oops: :oops: ) Dar intai tai , apoi numar... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ca butonul ala l-am gasit... :P

Sus

MesajScris: 21 Sep 2011, 08:22 
Neconectat

alintudose scrie:
Mi-am permis sa sterg postarile cum am spus (nu-mi trebuie gir sau aprobari , sic !!!). Daca va este greu sa va deschideti un topic unde sa va improscati , vi-l deschid eu. Aici va rog lasati numai comentariile despre pescuit , organizarea acestei finele si chestii de acest gen.

Totodata , i-am ejectat din topic si pe cei cu crapii de doo cifre , au topicul lor ... :mrgreen: :mrgreen: Pe Truia nu l-am putut cenzura , da bine in versuri... :lol: :lol: :lol: :lol: Mai bine decat cu matchu' ... :P :P :P :P
PS . Scuze crachilor de doo cifre ca v-am sters , dar nu v-am putut muta in topicul vostru... :lol: :lol: :lol: (sunt putin atehnic in taste... :oops: :oops: :oops: ) Dar intai tai , apoi numar... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ca butonul ala l-am gasit... :P

Le ati bagat sub pres dl Tudose nu ati facut curatenie :twisted: ...treba cu gardu si....leopardu.Oricum nu aveti cum sa schimbati ceva... :oops:

Sus

MesajScris: 21 Sep 2011, 08:33 
Neconectat
Moderator global

Nu vreau sa schimb nimik. Vreau ca ACEST TOPIC macar sa ramana nepoluat , din respect pentru ceilalti participanti si pentru organizatori. Atata tot.

Sus

MesajScris: 21 Sep 2011, 08:41 
Neconectat

alintudose scrie:
Nu vreau sa schimb nimik. Vreau ca ACEST TOPIC macar sa ramana nepoluat , din respect pentru ceilalti participanti si pentru organizatori. Atata tot.

fara poluare....fara poluare.... fara poluare.... jos ridicatorii de praf.... :))) :))) :))) bine alineeee :)))) la "pescuit stationar" cu ei :twisted:

aici vrem sa vedem ce au facut baietzii la finala.... bagati retele.... bagati tactica... :mrgreen:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 294 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 30  Următorul

Ora este UTC [ DST ]