Pescuit Stationar

Acum este 16 Noi 2024, 15:26

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 34 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Crapi de doua cifre pe rubeziana!!! Numai autohtoni!!!
MesajScris: 20 Sep 2011, 21:38 
Neconectat

1) frate incep prin a comenta "comentariul" lui greere "nutzu frumos peste" HAHAHHAHAHAHA CE FEL DE PESTE ESTE NUTZU? de centura sau de orash :))))))) caras? balos sau fusar :twisted: :lol: :mrgreen:

2)cu privire la crapul din cada tin sa ma abtin la comentarii ca am vazut ca este sustinut de doamna nervoasa care fumeaza tigara de la tigara si asa ca nu se poate omologa considerand ca a avut ajutoare. :mrgreen: :twisted:

3) pestele nu se cantareste ma in platumioara copilului uda ca numai aia are 10 kile plus plumbii de rigoare indesati sa arate cantaru' baboiul mai mare. :mrgreen:

deci !!! una peste alta ce ai facut tu seamana a prostitutie :)))) decat in ligheanul ala mai bine in cada:)))) :))))

P.S. am vazut ca pestele era Kamikaze incercand sa scape in parcarea de vis-a vi:)))))))) am observat atunci cand l-ai scos ca era racait de la pietrisul parcarii.... noroc cu cainii paznicilor care tii l-au impins in minciog ca altfel erai lesinat de cate drumuri ai facut cu parul ala de batut nuci pana la padure si inapoi HAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHA :))))))

NOTA* acest subiect este un pamflet si rog a se trata ca atare :))) :mrgreen: :lol: :twisted: :lol: :twisted: :mrgreen: :lol:

Sus

MesajScris: 20 Sep 2011, 21:45 
Neconectat

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nu mai pot,ma k.. pe mine! :lol: :lol: :lol: :lol:
Tare-i pamfletul! :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 20 Sep 2011, 21:54 
Neconectat

scoty scrie:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nu mai pot,ma k.. pe mine! :lol: :lol: :lol: :lol:
Tare-i pamfletul! :lol: :lol:

mie imi spui ? HAHAHAHHAHAHAHA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: HAHAHAHHAHAHAHHAHAHA :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 20 Sep 2011, 23:28 
Neconectat

Un peste SUPERB . Din pacate putini pescari se pot lauda cu asemenea capturi .
Sincere FELICITARI

Sus

MesajScris: 21 Sep 2011, 07:31 
Neconectat

Vijelie, vorba lunga saracia omului (mama cat e de adevarat!!!). Vb de centuri si de persoane care "le construiesc" dar stau si ma gandesc putin si la tine deoarece si tu la randul tau cam faci acelasi lucru si anume: recunosti ca mergi si prinzi pesti si pe particulare suprapopulate iar pana una alta crapii pe care i-ati adus contraargument (desi nu exista) tot pe asemenea lacuri i-ati prins (daca i-ati prins!)
Nu caut sa o,omologhez nimic mah, ca eu nu fug dupa carlige de aur! :lol: :lol: :lol: :lol:
Plapumioara copilului este udata superficial pe o parte la inceput si chiar cu toata apa din ea are 1kg si ceva grame! De aceea am pus 15kg si nu 16,12 cat e pe cantar. L-as fi cantarit direct din branhii asa cum este standardul tau de cantarire, numai ca eu spre deosebire de tine nu pescuiesc "release in sac", astea fiind exact vorbele tale.

... ti-as mai da eu niste exemple de prostitutie dar nu imi sta in caracter sa atac ampulea oamenii asa cum o faci tu. Sau totusi nu inteleg?? Nu poti dormi noaptea ca eu am postat un film cu un crap de 15kg?

Cat despre comentarii despre doamna ar fi bine sa te abtii ca te-as fute in gura toata viata mea, scuze a ta, ca eu clar o sa traiesc mai mult, doamna fiind mamaea!!! Daca vrei tu sa ne sarutam dulce putem sa o facem dar fara adus in discutie doamnele! :evil: :evil: :evil: :evil:

Sus

MesajScris: 21 Sep 2011, 08:02 
Neconectat

Scoty maestru al pestilor! Tre sa iti iau un pampers ca sa nu te caci prea tare pe tine, desi dupa cum vad ca ataci pe aici cu Vijelie, prea va deranjeaza pestele asta si cred ca deja te-ai cam cacat pe tine. Nu stiu de ce dar parca imi aduci aminte de un amic care e mare pescar, dar din cand in cand ii place sa mai puna cate o trilpa sub montura pentru a avea randament mai bun la periat! ...deh, tipic romanesc si bineinteles de o mare sportivitate!

Sus

MesajScris: 21 Sep 2011, 08:20 
Neconectat
Moderator global

nutzu_z scrie:
Vijelie, vorba lunga saracia omului (mama cat e de adevarat!!!). Vb de centuri si de persoane care "le construiesc" dar stau si ma gandesc putin si la tine deoarece si tu la randul tau cam faci acelasi lucru si anume: recunosti ca mergi si prinzi pesti si pe particulare suprapopulate iar pana una alta crapii pe care i-ati adus contraargument (desi nu exista) tot pe asemenea lacuri i-ati prins (daca i-ati prins!)
Nu caut sa o,omologhez nimic mah, ca eu nu fug dupa carlige de aur! :lol: :lol: :lol: :lol:
Plapumioara copilului este udata superficial pe o parte la inceput si chiar cu toata apa din ea are 1kg si ceva grame! De aceea am pus 15kg si nu 16,12 cat e pe cantar. L-as fi cantarit direct din branhii asa cum este standardul tau de cantarire, numai ca eu spre deosebire de tine nu pescuiesc "release in sac", astea fiind exact vorbele tale.

... ti-as mai da eu niste exemple de prostitutie dar nu imi sta in caracter sa atac ampulea oamenii asa cum o faci tu. Sau totusi nu inteleg?? Nu poti dormi noaptea ca eu am postat un film cu un crap de 15kg?

Cat despre comentarii despre doamna ar fi bine sa te abtii ca te-as fute in gura toata viata mea, scuze a ta, ca eu clar o sa traiesc mai mult, doamna fiind mamaea!!! Daca vrei tu sa ne sarutam dulce putem sa o facem dar fara adus in discutie doamnele! :evil: :evil: :evil: :evil:

Carlige de aur ? Cu doo bile de taur? Puse snow man ??? :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 21 Sep 2011, 08:34 
Neconectat

@nutzu... eram sigur ca nu intelegi nimik dar totusi am postat de dragul distractiei....

1) femeia este nevasta cuiva mai ales ca acum spui ca este mama ta(sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa) este clar ca este nevasta cuiva ca altfel nu apareai tu :)))) ... plus de asta nu scrie nicaieri si nici am spus ca este nevasta ta ;) :twisted: fi baiat destept asa cum te credeam eu si retracteaza fraza cu bagatul carnii ca ai citit gresit :mrgreen: ;) :lol: :mrgreen:

2) cada aia de 2ha nu se pune cu 60ha de la Tancabesti :mrgreen: este o mica mare diferenta :mrgreen:

3)ma intreb daca ai citit ce scrie in subsolul mesajului meu si daca ai inteles pe deplin ce inseamna treaba aia .... Pamflet...bla bla bla... a se trata ca atare..... ;) :twisted: :mrgreen: :lol: ;)

Sus

MesajScris: 21 Sep 2011, 08:36 
Neconectat

Carlige de aur ? Cu doo bile de taur? Puse snow man ??? :lol: :lol: :lol:[/quote]

man:))) am concurat pana am luat 3 carlige de aur sa imi fac o ancora de japca :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: restul e poveste......... :mrgreen:

Sus

MesajScris: 21 Sep 2011, 09:27 
Neconectat

vijelie scrie:
2) cada aia de 2ha nu se pune cu 60ha de la Tancabesti :mrgreen: este o mica mare diferenta :mrgreen:

...nu te inteleg! Deci nu e cam acelasi lucru intr-o balta de 2 ha cu 2 tone de peste cu una de 60ha cu 60 de tone de peste??? Eu chiar as putea sa bag mana in foc ca pe Tancabesti este densitate mai mare raportat la suprafata lacului si ca intr-o partida de 3 zile prinzi clar mai mult peste. In lacul din filmare in trei zile de concurs s-au prins sub 100kg de peste! Deci nu e comparabil cu Tancabesti!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 34 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC [ DST ]