Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 06:40

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 294 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: finala echipe varsolt
MesajScris: 22 Sep 2011, 09:17 
Neconectat

Stai linistit ca nu participam singuri ;) si daca ar fi asa ar fi la fel accelasi deznodamant :P

Sus

MesajScris: 22 Sep 2011, 09:21 
Neconectat

nu contest ! si daca erati asa siguri de victorie,trebuia sa lasati lucrurile sa decurga delasine !

Sus

MesajScris: 22 Sep 2011, 09:24 
Neconectat

Iara vii cu acuzatii de 2 lei nefondate , inchei dialogul cu tine . :(

Sus

MesajScris: 22 Sep 2011, 09:26 
Neconectat

Stiti ce nu inteleg eu? Naivitatea concurentilor ...

Cum sa comandati momeala vie de la adversari???? De acelasi lucru s-au plans si Energo in Serbia cand i-a "fentat", spun ei, Radovici ...

Pai, chiar atat de naivi ati fost si sunteti??? Si ati lasat totul pe ultima saptamana - ati cerut vreo confimare de la furnizor pana Luni, Marti???

Vezi cazul Trabucco, care fiind patita anult trecut, au comandat de la un tert. Si s-au asigurat ca au!

Acum, Energo este campioana. Punct. Restul sunt cel mult discutii si poate invatatura pentru la anul.

Mai am o intrebare pentru Mehedinti - au avut si larve si fouilles sau numai larve de carlig???

Sus

MesajScris: 22 Sep 2011, 09:35 
Neconectat

Nu ne-au fentat ca oricum ne-am asigurat un back up plan dar era vb ca ce ne-au dat erau putrezite .Dar ne-am descurcat rapid.
Aici la finala a fost altceva Jolti i-a sunat de luni sa le zica ca nu-i sigur 100% , si daca au de unde sa comande sa o faca sa nu se bazeze doar pe el.
Dar cand Jolti le-a zis ca nu mai este nici pt noi au sarit in cap toti.
Da pe ei de ce nu-i intreaba nimeni cate larve au avut de la Claudel ???Ca vad ca fac toti pe victimele .
Imi pare rau ca nu se recunoaste tot adevarul :(

Sus

MesajScris: 22 Sep 2011, 10:12 
Neconectat

jenant ....ai senzatia ca ma incalzea cu ceva daca minteam ! in schimb vad ca tie iti tine de cald ....

Sus

MesajScris: 22 Sep 2011, 10:12 
Neconectat

pt mine discutia e inchisa nu meriti sa vb cu tine

Sus

MesajScris: 22 Sep 2011, 10:40 
Neconectat

sa nu isi faca cineva impresia ca larvele de libelule sau fuiul nu fac diferenta... tepe sunt la tot coltul. Noi (energofisul) am pierdut o finala la sarulesti ca am lasat un bun prieten sa ne aduca mortaciunile.... fara sa ne gandim ca acel prieten era in echipa adversa... fireste ... larvele nu au ajuns mai deparete de echipa lor care avand asa multe nu au avut altceva de facut decat sa le arunce... este si asta o tactica sa castigi... se intampla cand iti este frica cu adevarat ca vei manca bataie de la o echipa in ascensiune sau cand sta sponsorul cu cutia de alifie in mana. :lol: :twisted: :lol: :mrgreen: :lol:

sa nu uitam si faza de la finala Medgidia cand echipa sensasului "sponsoriza " pe oricine pica langa un concurent energofish cu larve si fuiles moka numai sa castige... de castigat au castigat usor ajutati si "dinauntrul echipei" cu toate ca nu am inteles niciodata de ce 3 echipe energofish au tras in directii diferite avand totusi acelasi sponsor. mortzii cu mortzii ............. :( :cry: :oops: :twisted:

Ultima oară modificat de vijelie pe 22 Sep 2011, 22:48, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 22 Sep 2011, 11:03 
Neconectat

vii cu viile ;)

Sus

MesajScris: 22 Sep 2011, 11:08 
Neconectat

sapsiluap scrie:
nutzu_z scrie:
LuciP, in topicul Cartile pe Fata, la penultima fraza afirmi urmatoarele:

Pacat ca anul acesta la echipe nu am putut concura in acelasi conditii cu ceilalti de pe podium.

Dezvolta dezavantajele sau lipsele ca sa stim si noi despre ce este vorba.

Noi am avut un pachet de larve ( si ii multumim lui Lozinca pt el) de joi pana duminica :shock:

Cred ca ai confundat ceva in postarea ta,domnul Paul!Larvele le-ati avut de la mine,sau si de la mine,inclusiv suplimentele de larve proaspete de sambata si duminica!Nu cred ca ti-ar da Lozinca larve cand va bateati pentru locul 3!!!!!
Sunt niste greseli grave,confuzii mari care de la anul le putem corecta.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 294 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30  Următorul

Ora este UTC [ DST ]