Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 06:55

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 219 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 22  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cartile pe fata
MesajScris: 23 Sep 2011, 20:07 
Neconectat

adi petrisor scrie:
ticairlandezu scrie:
Ar trebui sa repet pentru tine tot ce-au scris LuciP si Radu la un loc,si nu am chef, sunt de acord in totalitate cu ce au scris amandoi.Reciteste postarile si in esenta cam asta ar fi...sa preferat experienta individuala, a fiecaruia, in fata unui "principiu"(care deocamdata nici nu exista la nivel de U22) si eu zic ca nu sa gresit.

P.S. ai fost bine sfatuit...dai un Jak 'au Ba ;)

dau o sticla pentru pace merge?

Merge si c'o strangere de mana ;) ...eu nu tin la suparare ;) .Hai, bate palma. :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 23 Sep 2011, 20:20 
Neconectat

am batuto :)

Sus

MesajScris: 24 Sep 2011, 03:24 
Neconectat

adi petrisor scrie:

Am marcat ;) :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 24 Sep 2011, 04:41 
Neconectat

vijelie scrie:
revin... Energo s-a implicat mereu cu , nada, accesorii, oameni, aranjamente..... daca nici astea nu inseamna bani si implicare atunci despre dreak vb? Eu nu mai am nici o colaborare cu energofishul asa ca nu am nici un interes aici dar trebuie sa dac cezarului ce este al cezarului. Benzar cand vine la mindiale sa stea in spatele concurentilor nu vine ca vrea muschiul lui si ca magazinul sau nevasta ii zice ....mei menzarica...luna asta am vandut asa bine ca putem arunca pe fereastra mioaca asta de euroti....NU!!! vine ca este sustinut de Energo in baza ..... sponsorizarile (altele decat energo) sunt mai mult decat timide.
- Mai exista varianta lotului varza imparat care sunt cele mai periculoase.... cum sunt astea...X, Y,Z... care au ceva rude... cunostinete sau familie cu ceva dare de mana strang bani si merg la mondiale....de obicei ies undeva lipiti linia aia de jos dupa care se face totalul si apoi se mandresc ca au fost la mondiale. :mrgreen: :mrgreen: :oops: :oops: :oops: :twisted:

mda...ma duc la un clenarit.... vad eu diseara ce s-a mai comentat :))))) :lol: :mrgreen: :twisted:

Cred ca nu m-am exprimat corect...Energo a dat o gramada mare, mare de lucruri si pentru asta ii multumim. Eu ma refeream strict la bani lichizi, nu la produse.

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 24 Sep 2011, 20:36 
Neconectat
Moderator global

adi petrisor scrie:

N-ai prietena ??? Debaraseaza-te de obiceiurile vechi... Lasa palma sa se odihneasca , trateaza-i bataturile... :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 27 Sep 2011, 09:38 
Neconectat

RaduDan scrie:
vijelie scrie:
revin... Energo s-a implicat mereu cu , nada, accesorii, oameni, aranjamente..... daca nici astea nu inseamna bani si implicare atunci despre dreak vb? Eu nu mai am nici o colaborare cu energofishul asa ca nu am nici un interes aici dar trebuie sa dac cezarului ce este al cezarului. Benzar cand vine la mindiale sa stea in spatele concurentilor nu vine ca vrea muschiul lui si ca magazinul sau nevasta ii zice ....mei menzarica...luna asta am vandut asa bine ca putem arunca pe fereastra mioaca asta de euroti....NU!!! vine ca este sustinut de Energo in baza ..... sponsorizarile (altele decat energo) sunt mai mult decat timide.
- Mai exista varianta lotului varza imparat care sunt cele mai periculoase.... cum sunt astea...X, Y,Z... care au ceva rude... cunostinete sau familie cu ceva dare de mana strang bani si merg la mondiale....de obicei ies undeva lipiti linia aia de jos dupa care se face totalul si apoi se mandresc ca au fost la mondiale. :mrgreen: :mrgreen: :oops: :oops: :oops: :twisted:

mda...ma duc la un clenarit.... vad eu diseara ce s-a mai comentat :))))) :lol: :mrgreen: :twisted:

Cred ca nu m-am exprimat corect...Energo a dat o gramada mare, mare de lucruri si pentru asta ii multumim. Eu ma refeream strict la bani lichizi, nu la produse.

radule... eu sunt mai batran... inteleg mai greu :P :twisted: :mrgreen: eu ma refeream ca una peste alta tot bani se cheltuiesc pe "gramada aia mare...mare de lucruri" :twisted: :P :twisted: ... hehehe noi sa fim sanatosi :mrgreen:

Sus

MesajScris: 27 Sep 2011, 09:41 
Neconectat

alintudose scrie:
adi petrisor scrie:

N-ai prietena ??? Debaraseaza-te de obiceiurile vechi... Lasa palma sa se odihneasca , trateaza-i bataturile... :lol: :lol: :lol: :lol:

BUUUUUUUUUUUUU....HUOOOOOOOOO...BUUUUUUUUUUUUUUUU :lol: :twisted: :oops: :lol: :twisted: CE URAT A "SUNAT" ASTA:)))))) :lol: :lol: :lol: :twisted:
sa nu il asculti man... sti tu ce este mai bine pt tine... :))) :)) :) :)) :)))

Sus

MesajScris: 29 Sep 2011, 08:10 
Neconectat

LuciP e frumos din partea ta ca iti aperi coechipierii,dar e foarte urit(tot din partea ta )ca prezinti eronat situatia.Eu nu cred ca vreodata,l-a contestat cineva pe Botond,care in opinia noastra(a Mehedintiului),ESTE CEL MAI BUN,pescar la categoria voastra.Nici pe ceilalti componenti nu cred sa-i fi contestat.S-a contestat doar modul de alcatuire al lotului ,care dupa cit am inteles eu,se stabilise la sedinta AGV-ului.Cei care au fost acolo pot spune.Scandalul a fost intre Alexici si dl. Poiana,pt. Burileanu(locul 3 in finala)si nicidecum pt.Alexici jr.Dar asta nu-i dadea dreptul lui doru poiana sa faca echipa de seniori a Mehedintiului tigani,macar pentru faptul ca toti puteam sa-i fim parinti(ca virsta,binenteles).Iar chestia cu "ungurul",da-mi voie sa cred ca e scoasa de tine(sau altul de-al tau),pentru ca noi nu am vorbit asa despre nimeni.

Sus

MesajScris: 29 Sep 2011, 08:12 
Neconectat

Si Tica,nu mai intra tata cind esti cu Jack la masa ca spui numai timpenii.

Sus

MesajScris: 29 Sep 2011, 08:34 
Neconectat
Moderator global

Adica niciodata sa nu mai poata posta ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: In loc de solnita , sta Jack , este ca becul din tavan , nu poate lipsi... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 219 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 22  Următorul

Ora este UTC [ DST ]