Mulţumesc mult Adi Suciu, Alin şi celorlalţi ! Acum mai bine de doi ani când am plecat de la un concurs de pe Ben, plouat, murdar, bătut de vânt şi fără peşte, mi-am promis că n-am să revin pe acea baltă.... Dar nu m-am putut abţine
Pentru mine doi de 1, fiecare pe antecapete de sector, m-a adus la concluzia că doar gândind în permanenţă şi adaptând pescuitul după condiţiile date mă putea clasa printre primii. În prima zi i-am găsit deasupra substratului majoritatea la rbs însă azi a fost altceva, s-a prins mult mai mult ca în ziua precedentă, cel puţin pe sectorul B (Paul Ispas a reuşit 37 de kile pe standul 6) şi toţi la rbs. N-a prea fost nevoie de sheffield pentru că peştii au răspuns repede la nadă. Am folosit, ca de obicei, nadă din Mix Carpa şi TTX Trabucco, ceva pesmet englezesc roşu şi pelete Source de 6 mm de la Dynamite Baits, multe grâne (nu e carne ca şi mielu şi porumb ca Bonduelu
!!!),
fără niciun fel de aditivi, multe cupe de vierme colat şi praştie la greu. Şi ieri şi azi nădirea grea a fost practic inexistentă (maxim 6 - 8 cupe de început) apoi restul de nadă (doar două pungi pe manşă) dusă cu cupa. Înclin să cred că de această dată „taina” a stat în a nădi uşor şi constant, mai ales că Alin mi-a spus că Vineri a supranădit şi n-a avut rezultate strălucite. Liniile au fost de 18 cu 16 şi cârlig de 10 cu 8 - 12 viermi pentru că ştiam că sunt balube pe acolo... Unii au reuşit să le scoată, îi felicit, însă eu m-am ales doar cu crapi de 1 – 2 Kg şi puţin caras, pescuind exclusiv la vierme. Emoţii mari mi-a dat Nicu Stanca, căruia îi fierbea apa toată manşa, el fiind cap de sector, şi care m-a făcut să-mi spun toate rugăciunile ştiute şi inventate pe malul apei. Îi mulţumesc în mod special pentru că m-a ambiţionat la culme. A fost frumos, vreme superbă, companie foarte plăcută, balta cu multe surprize frumoase şi fasole exact pe gustul meu. Le mulţumesc tuturor concurenţilor pentru sportivitate şi să dea bunul Dumnezeu să ne revedem sănătoşi cât de curând. Filmarea cu premierea nu s-a salvat din păcate. Din cauza emoţiilor.... Poate sunt poze pe la cineva şi vre-un clasament. Numai bine !