ma scuzi daca intervin cu niste probleme care par in afara topicului.
daca ceri detalii despre nada dar spui ca nu cunosti lacul prea bine nu rezolvi decat sub 10 % din problema.
oricat de buna ar fi o nada la punga in mana unui om care nu a lucrat cu ea , nu face nici 2 bani . pentru cunoscatori par injuraturi de mama dar la crap trebuie muncit putin si daca ai gresit mecanica ai sfeclit-o. in principiu pe lac nada tre sa se desfaca repede si sa elibereze semintele si nada vie. deci practic eu cred ca nada praf are rolul de a transporta semintele daca nu fol alta metoda de colare. concluzia este ca nada in sine are o importanta mai mica . mult mai important este ce contine iar asta o stabilesti in functie de apetitul crapului.
ai spus ceva de mamaliga...am intalnit cazuri cand 5 dadeau la mamaliga si prindea doar cel care o avea mai moale
. sau din 10 doar 1 pescuia cu pufy si doar ala prindea desi conditiile erau aproape identice .deci si aici este de discutat.
nu am fost atent sau nu ai spus cat pescuiesti ? o zi? partida blitz sa zicem.
arome mai concentrate decat de obicei , naturale gen porumb dulce , la inceput munca multa cu nadire masiva , seminte multe , viermi opariti daca este namol , dupa care te pui pe asteptat si nadesti mai rar dar ritmic . Benzar are un dvd cu pescuitul crapului pe doripesco , petrisor are un film pe siteul energo cu crapul la feeder deci ai ce invata daca nu ai timp si bani sa testezi. aroma este ultimul lucru la care ma gandesc daca pescuiesc singur si nu am vecini ....
nu te intereseaza culoarea nadei? ce trebuie sa faci daca noaptea a fost o racire brusca ? daca bate vantul ? care zona a baltii este mai adanca?
inca o data ma scuzi.