Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 19:03

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Concurs spontan pe Sarulesti
MesajScris: 29 Sep 2011, 10:38 
Neconectat

E foarte din scurt, insa am hotarat cu urmatorii "nenorociti" : Ignat Horia, , Bazarinca Sorin, Raus Marius, Chiriac Stefan, Pintea Gabriel, Pintilie Cristi, Dascalescu Radu si inca vreo doi care nu si-au dezvaluit numele ( prieteni ai celor enumerati ) sa ne adunam pe pista de la Sarulesti si sa facem o braila.

Se va respecta regulamentul de pescuit in regim de concurs stationar.
Fiecare participant isi va suporta taxa de balta.
Fiecare participant va contribui cu 30 ron la fondul de premiere.
Locul I va colecta " cheta " .

Ne vom aduna Duminica , 0210.2011, ora 07.30 pana la maxim 08.30.

intrarea pe stand se face la ora 09.00 cu pregatire pana la 10.00. Start la 10.15.

Restul detaliilor la fata locului. Alte modificari si sau propuneri, pe malul apei. Avem suficient timp. Probabil se va opta pe o singura mansa cu pauza scurta. Ne vom comasa daca este posibil pe apa adanca pentru sanse cat de cat egale pentru a evita trambalarea a doua manse. Ramane de vazut.

Daca mai sunt doritori, va rog sa va enumerati aici. In acelasi timp rugamintea este sa fie seriozitate maxima pentru ca vom incerca sa rezervam o portiune din pista special pentru a nu fi deranjati sau sa ne intercalam cu alti pescari. S-a discutat cu paznicul in acest sens.

Ne-am gandit ca alta ocazie pe acest an nu va mai fi si poate va face placere sa va alaturati noua.

Asteptam si alti doritori.

Multumim.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Concurs spontan pe Sarulesti
MesajScris: 29 Sep 2011, 15:21 
Neconectat

Daca anuntai si tu cu 2 sapt inainte poate ma bagam la ciorba asta si eu cu un prieten ... dar asa ... fire intinse si cel mai bun sa castige.

Sus

MesajScris: 30 Sep 2011, 19:49 
Neconectat

Ai dreptate, insa de asta l-am si numit spontan.....Data viitoare va fi anuntat din timp

Sus

MesajScris: 02 Oct 2011, 20:03 
Neconectat

S-a tinut si au venit cei ce s-au anuntat, moment in care le multumim pentru seriozitatea de care au dat dovada.
Nu am avut vreme buna , in sensul ca a fost frig si rece vantul nu se pune ca este prezent tot timpul).

Culmea a fost ca la 15.00 am incheiat si subit s-a facut senin si vantul s-a oprit. De la hanorac am trecut toti la bermude. jurai ca esti in alta zi la pescuit.

In fine. vom pune niste poze imediat ce le prelucram.

Doresc sa multumesc in mod special lui Simion Florin care a venit alaturi de pescar_amator tocmai de la Brasov.Toata stima baieti.

Il felicit pentru stilul abordat si pe Tibi, pescar amator care a dat dovada de inspiratie si a adunat pe parcursul celor 5 ore cca 3.5 kg, in conditiile in care locul 1 a avut 6 kg, locul 2 5 kg iar celelalte locuri s-au batut in jurul a 3 kg de peste de caciula.

A fost nevoie de un pescuit tehnic, toti cei prezenti au inteles si s-au conformat. Totul a iesit bine.

Sper ca cei ce au participat s-au simtit bine si vor mai onora astfel de intalniri pe viitor.

In ultimul rand doresc sa ii multumesc din partea tuturor lui Raus Marius ( Tao de la Total Fishing ) care a venit cu aceasta idee si care s-a implicat in a deveni realitate.

Marius , iti multumim.

Sus

MesajScris: 03 Oct 2011, 16:21 
Neconectat

A fost o placere si pentru noi sa venim si sa participam. A fost o zi de pescuit interesanta care ne-a oferit surprize. Un pescuit dificil, as putea spune foarte dificil. Felicitari pentru initiativa si speram ca anul viitor sa-l facem iar.
Am putea sa aducem totusi un prieten pescar care sa urmareasca putin desfasurarea data viitoare pentru a nu avea abateri de la regulament (aici ma refer la modul de pescuit si nu o sa dezvolt).
Standurile trebuia sa le facem de 10m minim in conditiile alea dar si asta o sa fie remediat, sunt sigur, data viitoare. A fost o admosfera placuta si dupa terminarea concursului vremea ne-a aratat ca pescuitul poate fi si mai usor si mai placut.

Fire intinse si sa ne vedem si alte dati la astfel de concursuri.

Sus

MesajScris: 04 Oct 2011, 19:51 
Neconectat

Fara a fi rautacios si fara a supara pe cineva ideea concursului a apartinut tocmai celui care nu a putut veni , cat despre organizare mai trebuie sa te informezi cine a facut posibil desfasurarea concursului....

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 

Ora este UTC [ DST ]