Trimis: Joi 29 09, 2011 3:56 pm Titlul subiectului: Cumparaturi de la userul NIMENIALTUL
--------------------------------------------------------------------------------
Am cumparat de pe acest forum de la userul NIMENIALTUL o mulineta shimano Seido 1000 RA:
http://forum.aventurilapescuit.ro/viewt ... 94ef701c5b.
Mi se parea foarte ciudat de ce o mulineta cu pret de 345 lei se vindea cu 200 lei. Ma gandeam sa nu iau teapa. Am mai patit-o cu niste voblere si cu o mulineta dar pe alt forum de pescuit. Il sun pe acest user si imi spune o chestie si mai ciudata: sa-i trimit banii in cont bancar si pe urma trimite el mulineta!!! In prima faza am refuzat: daca nu-mi trimite mulineta, daca nu e noua asa cum zice, daca e stricata, etc. etc. Am zis ca sigur e un tepar. Dar pana la urma tentatia a fost mare.
CONCLUZIE: mare om, mare caracter.
A fost mare gentleman. Dup ace i-am trimis banii in cont la 3 zile a si sosit mulineta la posta. Ii multumesc foarte mult si ii doresc fire intinse si sa-i dea Bunul Dumnezeu multa sanatate lui si familiei sale. Puteti cumpara de la dansul linistiti si fara stress. Ceea ce spune, aia si face. De fapt puteti vedea ca are destule anunturi de vanzare si cumparare finalizate onorabil.
Daca nu ma credeti puteti sa ma sunati personal sa va confirm: Adrian (Tg-Mures) 0742-473911.
Fire intinse la toti pescarii!
Sus
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
nu am facut decat copy-paste de pe aventuri.