ionel lungu scrie:
LuciP e frumos din partea ta ca iti aperi coechipierii,dar e foarte urit(tot din partea ta )ca prezinti eronat situatia.Eu nu cred ca vreodata,l-a contestat cineva pe Botond,care in opinia noastra(a Mehedintiului),ESTE CEL MAI BUN,pescar la categoria voastra.Nici pe ceilalti componenti nu cred sa-i fi contestat.S-a contestat doar modul de alcatuire al lotului ,care dupa cit am inteles eu,se stabilise la sedinta AGV-ului.Cei care au fost acolo pot spune.Scandalul a fost intre Alexici si dl. Poiana,pt. Burileanu(locul 3 in finala)si nicidecum pt.Alexici jr.Dar asta nu-i dadea dreptul lui doru poiana sa faca echipa de seniori a Mehedintiului tigani,macar pentru faptul ca toti puteam sa-i fim parinti(ca virsta,binenteles).Iar chestia cu "ungurul",da-mi voie sa cred ca e scoasa de tine(sau altul de-al tau),pentru ca noi nu am vorbit asa despre nimeni.
Toti concurentii au fost contestati intr-un fel sau altul, cu argumente puerile, argumente pe care le-a expus Luci, intreaga echipa o stie, fiti fara griji.
La sedinta AGV-ului s-a stabilit formarea lotului pentru seniori, NU pentru U22, U18 sau U14.
Daca nu va cereti scuze, macar nu mai scrieti nimic(nu o luati in nume personal), asa din repsct pentru niste copiii care au trait sub stres continuu ultimele zile dinaintea plecarii, stres cauzat de atitudinea si demersurile unor oameni de la MH.
Actiunile celor care le-au intreprins au fost mizere, si nu mi-e jena sa le numesc asa.
Era cat pe ce sa nu mai plece echipa din cauza voastra, asa ca mie mi-ar fi macar asa putin jena..
Toate cele bune!