Nitu V scrie:
vije...cea mai tare nada pe dunare se numeste informatia si sonarul .
prost sunt ....acum am inteles ....220 volti.
am imbatranit.
am imbatranit dar nu-mi pare rau chiar daca cuplez greu.
nu cred ca practica ne omoara . daca traiam intr-o era cand viitorul nostru depindea de cantitatea de peste prins intelegeam . ne omoara sa dam informatii complete. cine crezi ca prindea peste mai mult . baiatul asta care a deschis topicul si pescuia cu una din nadele enumerate mai sus sau tu , la 20 m de el si aveai la dispozitie o juma de galeata de mamaliga .
sunt convins ca si daca primea pe forum toate informatiile despre balta si nada , tot nu te ajungea. de la un anumit nivel feeling-ul face diferenta . stii ce sa faci dar nu stii de ce . el este la inceput si este pacat sa-l ametim . pana acum Zsolty a fost cel mai complet.
si apropo...in 2 saptamani politia de frontiera a facut 3 dosare penale pentru electricieni in zona braila...sa fie vreun semn?
pai semne sunt peste tot dar de circulatie
in 2009 s-au facut 10mii de dosare penale din care 9999au primit NUP si unul cu suspendare
deci!!!!
In concluzie unde politia nu reuseste sa acopere ii ajuta judecatoria HAHAHHAHA
STIU CA FACEM HAZ DE NECAZ DAR ASTA ESTE TARA IN CARE TRAIM...legile sunt pentru oamenii cinstiti nu pentru hoti
P.S. eu prind ceva baboi la dunare dar in stilul clasic cu momitor, porumbul SRL si cat mai multa rabdare