cucu marius scrie:
O intrebare pentru cei care se plang ca nu au avut larve: de ce nu v-ati adunat singuri? In toata tara sunt balti care au larve.Oricand pot aparea probleme cu larvele aduse de dincolo...se poate strica masina... managerii echipelor ar trebui sa se gandeasca si la aceasta varianta.
.. Hai ca asta-i tare!...ma face sa-mi aduc aminta ca inainte de a ma lasa sa dau cu batul in apa nea Vasile m-a pus vreme de doi ani la scos de rame si de viermi!....
Ce naiba Marius.... sincer, in afara de tine si de Greere eu nu stiu nici un "pescar de competitie" - un titlu pompos si gol fara nici o semnificatie ptr mine - sa-si mai adune singur momeala de carlig!!!... Cum zicea Bogdan Constantinescu... Razboiul momelilor...razboiul dintre "culegatori" si "crescatori" a fost se pare definitiv castigat de astia din urma...in mare parte datorita comoditatii care s-a instalat printre pescari...dar si lipsei de timp!
Imi aduc aminte pe vremuri ca fiecare zi de pescuit era dublata (si precedata) de o zi de cautat momeala si de pregatit nada... cine mai are timp de asa ceva?..mai bine cumperi de la magazin in 5 min si faci 2 zile de pescuit!... E drept insa ca si sursele de momeala ( cel putin de viermi si rame) s-au imputinat drastic!
O fi bine? O fi rau?
... fiind un pic nostalgic am tendinta sa prefer idilicul si vechile metode.... pe dealta parte trebuie insa sa recunosc ca daca ar fi sa-mi caut singur momeala m-as duce mult, mult mai rar la pescuit!