Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 06:52

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 294 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 26, 27, 28, 29, 30  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: finala echipe varsolt
MesajScris: 01 Oct 2011, 20:20 
Neconectat

Fara rautate , clasamentul e postat , Vrancea 55p Cluj 78p iar voi 88p crezi ca puteai sa faci rezultat mai bun daca si ceilalti aveau ...?

Sus

MesajScris: 01 Oct 2011, 20:24 
Neconectat

Sunt sigur!
Tot fara rautate, nu vrei sa-mi spui macar pe privat cine esti?

Sus

MesajScris: 01 Oct 2011, 20:25 
Neconectat

Si inca ceva, noi aveam razboiul nostru, intre ghilimele cu Clujul, insemna ceva pentru noi sa fim in fata lor!

Sus

MesajScris: 01 Oct 2011, 20:29 
Neconectat

Asta-i altceva,dar sunteti aproape si un duel pe Ciurila? :D :D :D

Sus

MesajScris: 01 Oct 2011, 20:30 
Neconectat

Nu inteleg, inchei aici!

Sus

MesajScris: 02 Oct 2011, 21:47 
Neconectat
Moderator global

scoty scrie:
Cristi, daca aveati numai voi fouiles pe pista si altii nu tot acolo erati! ;) Asta e!Si regulamentul n-are cum sa interzica folosirea larvelor,e conceptia omului neputincios! ;)

Acum , da . DAR REGULAMENTUL SE POATE SCHIMBA. ;) Si ne gandim la asta... :mrgreen:

Sus

MesajScris: 03 Oct 2011, 07:50 
Neconectat

nagy victor scrie:
Daca ar fi interzis sa se foloseasca larvele si fui , n-ar mai fi nici aceste discutii

Nu v-ati saturat de acelas bilci in fiecare an ?!

nu ai cum sa interzici asa ceva ... asta ar insemna regres si nu progres...daca vreti totusi sa faceti ceva bun gasiti un dealer serios care sa furnizeze aceeasi marfa pentru toate echipele care vor sa faca pescuit de competitie in adevaratul sens al cuvantului. Cine nu vrea sau nu poate din motive financiare sa isi ia tot ce este necesar pentru un concurs nationar sa nu comenteze. Isi accepta barbateste pozitia si cu asta basta.
Si acum pentru cei care se prezinta la concurs cu toate ca stiu din start cat de mici sunt sansele lor sa iasa in fata ( observati ca nici macar nu am spus ca vor sa castige) nu am decat un singur cuvant RESPECT !!!
P.S. concurentii cu state vechi in ale competitiilor sigur isi aduc aminte echipa Brailenilor cu nea Ciuca si renumitul lui tzoi RESPECT de o mie de ori pentru oamenii aia.

Sus

MesajScris: 03 Oct 2011, 16:38 
Neconectat

progres inseamna si cind o echipa are de toate ...si ceilalti ii fac doar palmares ! :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 22 Oct 2011, 06:03 
Neconectat

O intrebare pentru cei care se plang ca nu au avut larve: de ce nu v-ati adunat singuri? In toata tara sunt balti care au larve.Oricand pot aparea probleme cu larvele aduse de dincolo...se poate strica masina... managerii echipelor ar trebui sa se gandeasca si la aceasta varianta.

Sus

MesajScris: 22 Oct 2011, 09:53 
Neconectat

cucu marius scrie:
O intrebare pentru cei care se plang ca nu au avut larve: de ce nu v-ati adunat singuri? In toata tara sunt balti care au larve.Oricand pot aparea probleme cu larvele aduse de dincolo...se poate strica masina... managerii echipelor ar trebui sa se gandeasca si la aceasta varianta.

:lol: :lol: :lol: :lol: .. Hai ca asta-i tare!...ma face sa-mi aduc aminta ca inainte de a ma lasa sa dau cu batul in apa nea Vasile m-a pus vreme de doi ani la scos de rame si de viermi!....
Ce naiba Marius.... sincer, in afara de tine si de Greere eu nu stiu nici un "pescar de competitie" - un titlu pompos si gol fara nici o semnificatie ptr mine - sa-si mai adune singur momeala de carlig!!!... Cum zicea Bogdan Constantinescu... Razboiul momelilor...razboiul dintre "culegatori" si "crescatori" a fost se pare definitiv castigat de astia din urma...in mare parte datorita comoditatii care s-a instalat printre pescari...dar si lipsei de timp!
Imi aduc aminte pe vremuri ca fiecare zi de pescuit era dublata (si precedata) de o zi de cautat momeala si de pregatit nada... cine mai are timp de asa ceva?..mai bine cumperi de la magazin in 5 min si faci 2 zile de pescuit!... E drept insa ca si sursele de momeala ( cel putin de viermi si rame) s-au imputinat drastic!

O fi bine? O fi rau? :? :? ... fiind un pic nostalgic am tendinta sa prefer idilicul si vechile metode.... pe dealta parte trebuie insa sa recunosc ca daca ar fi sa-mi caut singur momeala m-as duce mult, mult mai rar la pescuit! :oops: :oops:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 294 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 26, 27, 28, 29, 30  Următorul

Ora este UTC [ DST ]