Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 10:04

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 219 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 22  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cartile pe fata
MesajScris: 01 Oct 2011, 23:00 
Neconectat

Lazar Cristian scrie:
Un mic comentariu si din partea mea:
Pentru cei din Sibiu, BRAVO VOUA, a-ti sarit cu banii, doi ani la rand,tot respectul! Dar am o intrebare, Aldea, campionul national de ce nu a fost in lot?

Tu mai bine te-ntrebai... cum dreaq au reusit, 2 ani la rand!!!!, sa va bata :shock: :shock: :shock:.... la echipe!!! ;) ...si asta cu copii pana sub 17 ani!!!!!! :o :shock: :o :shock:

p.s. to be,or not to be...asta-i intrebarea ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 01 Oct 2011, 23:54 
Neconectat

alinb scrie:
Dar tu, Dan, cum ai fost ales sa mergi acolo, si acum esti purtator de cuvint. Cred ca ar trebui sa-ti vezi putin de treburile tale, si sa ii lasi pe cei care sunt in masura sa vorbeasca. Inteleg ca le iei apararea, ca doar ai fost in vacanta in italia, dar poate ar trebui sa fiti mai expliciti. E parerea mea!

Aline,faptul ca a mers acolo si a ajutat, eu cred ca este suficient incat sa-i dea dreptul sa comenteze(sau sa fie purtator de cuvant)...este oricum "infinit" mai mult decat ai facut TU sau EU,ca sa avem dreptul sa "comentam" ;) ...dar si mai mult din ce nu inteleg eu, este ...ca nu se comenteaza rezultatul ;) ;) ...dar se comenteaza cu succes neparticiparea. locului 3 :o :o :o :o :o :o :o :o ...de parca daca era Burileanu acolo s-ar fi obtinut locul I :oops: :oops: Hai sa Fiom Seriosi!!!!!ADICA
Hai sa fim seriosi!!!! cetateanul Burileanu,oricum nu mergea(nici macar nu a participat la finala de anul asta), dar trebuia sa se retraga, pentru cetateanul Alexici ;) ;) ....aici e durerea,ce nu o-ntelegi Tu ;) ...si aici cetateanul, Ionel Lungu :lol: :lol: ...m-a freaca la menta, ca cica, nu-nteleg EU ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

p.s. apropo,nu zice nimeni nimic de copilul asta... Farkas Adrian :o :o .. le-o facut "mucii cravata" la cativa cu Staif,din divizia Nationala a Seniorilor ;) ;) :lol: :lol: :lol:
p.p.s. sa nu facem si cu "copiii" ce sa-ntamplat cu Seniorii...este pacat ;)

Sus

MesajScris: 02 Oct 2011, 05:53 
Neconectat

alinb scrie:
Dar tu, Dan, cum ai fost ales sa mergi acolo, si acum esti purtator de cuvint. Cred ca ar trebui sa-ti vezi putin de treburile tale, si sa ii lasi pe cei care sunt in masura sa vorbeasca. Inteleg ca le iei apararea, ca doar ai fost in vacanta in italia, dar poate ar trebui sa fiti mai expliciti. E parerea mea!

Evident ca nu voi da socoteala decat in fata celor alaturi de care am fost acolo, in fata celor care au sposorizat deplasarea, doar atat. Nu voi da socoteala in fata ta sau a unora care carcotesc neputincios de acasa sau care submineaza echipa nationala. In vacanta cred ca erai tu la cumparaturi, nu eu. Cine afirma aceste lucruri despre oricare membru al stafului este fie inconstient, fie sufera de un grav debil mintal. Oricum, ce am facut eu a vazut echipa, s-a simtit si daca apreciaza sau nu este decizia lor si eu ma voi supune in consecinta.
Asadar socoteala dau in fata lor si numai a lor, nu a ta sau a mai stiu eu cui.

@dl. Tica 7 kituri de 5

Eu am o intrebare. Cum de nu cunoasteti regulamentul si va numiti competitori? Anul acesta la mondiale de ce nu a mers Aschioape Florin nu va intrebati? :lol: Chiar nu intelegeti ca un campion national merge doar la mondialele de anul viitor???

Stiti ce este foarte dureros vizavi de unii "pescari" romani? Foarte dureros este ca niciunul din cei care ne-au ajutat in vreun fel sau altul nu au reprosat nimic sau nu au facut niciun comentariu malitios sau zeflemitor ci numai carcotasii care nu au nicio treaba cu lucrurile despre care carcotesc.

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 02 Oct 2011, 09:12 
Neconectat

Asadar socoteala dau in fata lor si numai a lor, nu a ta sau a mai stiu eu cui.
A mai zis si Ceausecu ca raspunde numai in fata marei adunarii generale dar l-au impuscat! :lol: :lol: :lol:
Cred ca Alin e mai inalt ca tine Radule! :o :o :o :o

Sus

MesajScris: 02 Oct 2011, 09:36 
Neconectat

Pt. Tica.
Cum au reusit sa ne bata? Simplu, AU FOST MAI BUNI CA NOI!

Sus

MesajScris: 02 Oct 2011, 10:55 
Neconectat

ticairlandezu scrie:
Tu mai bine te-ntrebai... cum dreaq au reusit, 2 ani la rand!!!!, sa va bata .... la echipe!!! ;) ...si asta cu copii pana sub 17 ani!!

Raspunsul sta (si) in urmatoarea intrebare:
Oare de ce Luci nu a avut loc in echipa Clujului? Nu ma refer anul acesta ci mai acum cativa ani.... acum ar fi mandri cei de la Cj sa-l aiba, dar a cam trecut timpul :D

Alex si Boti sunt tot clujeni, cred ca daca s-ar vrea cu adevarat ar iesi o posibila campioana din Cluj, insa acolo sunt bube mari la AJVPS din cate se vorbeste printre pescari.

Sus

MesajScris: 02 Oct 2011, 16:40 
Neconectat

E adevarat dar numai partial.
Luci Petruta si Boti au plecat de buna voie nu i-a gonit nimeni!
Eu cand am plecat de la Cluj la Turda i-am chemat si pe ei, dar au refuzat deoarce conditiile de la Sibiu au fost mai bune. Daca gresec cumva sa ma contrazica!

Sus

MesajScris: 02 Oct 2011, 17:36 
Neconectat

nutzu_z scrie:
Fiindca va fi anul viitor. Nu asa e regulamentul???

a mai fost odata pe podiu (daca mai tin bine minte) si tot n-a fost in lot
Aschioape florin scrie:
si asta daca are bani !

daca ai bani nu mai tre' sa ai talent ?
sau daca ai talent , dar n-ai bani si nici nu te ajuta nimen atunci esti fiu ploii ?

Pai de-asta merje totul asa de bine in tara asta ! :(

ps.
nu spun ca cei din echipa nu-s talentati , dar cred ca locul lui Aldea ar fi intre ei (poate ca-s putin subiectiv , ca-i bihorean de-al meu :) )

http://www.pescarulbihorean.ro/
https://www.facebook.com/pescarul.bihorean?fref=ts

Sus

MesajScris: 02 Oct 2011, 18:06 
Neconectat

Ma ingrozesc de ceea ce citesc. Domnule Nagy, Aldea a fost pe podium prin 2008 parca, la Medgidia, iar echipa a mers la mondiale in 2010 pentru prima data.
Degeaba ai talent cu un kit...doua. Ce faci cand esti in concurs si trebuie sa schimbi 3 linii doar in prima ora? Dai linia jos si pui alta? Sa nu fim ipocriti, daca vreti ca nationala sa aiba rezultate, trebuie dotare. Daca doriti participari...doar de dragul participarii, indiferent de dotare...mai bine se economisesc banii si stau acasa...

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 02 Oct 2011, 18:19 
Neconectat

Se vede clar din lmbajul tau caracterul, sincer am crezut ca te-ai maturizat, dar m-am inselat. Fire intinse. Eu am incheiat ca nu am cu cine!!!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 219 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 22  Următorul

Ora este UTC [ DST ]