glukas scrie:
Nu stiu cine e baiatul de pe 3 ... ii cunosc insa de la concursuri pe componentii lotului de juniori din Italia si meritau sa faca parte din lot, din vari considerente.
Pe de alta parta, este incorect, injust si lipsit de etica sa blochezi un concurent bun din cauza dotarii! Cerinta cu 7 kituri este o idiotenie grava!!!
Adica, presupunem ca avem un junior cu talentul lui Benzar care va bate cu 1 sg. kit si voi il lasati acasa. Mai degraba il luati, cautati ceva sponzori si ii mai luati 6 kituri, daca atatea tb.!
Fara gluma, partea cu dotarea se mai poate rezolva, partea cu talentul niciodata!!!!
Intrebarea este daca respectivul junior din MH are si alte rezultate??? Are talent??? Merita, tehnic, sa fie acolo??? Nu cred ... insa eu nu am auzit de el si poate ma insel.
Glukas, sincer, ma asteptam sa poti mai mult!!!
Cu asemenea disertatie, nu treci in ochii mei, nici macar de clasa a opta. Alaturi de V. Nagy si "saracul" Pachet...propovaduiti de ceva vreme ideea(cliseul) ca "talentul", e in principal, apanajul persoanelor "sarace", iar cei bogati (sau mai cu stare) sunt niste prosti, ne talentati si fara un viitor...incapabili de rezultate performante.
Eu spun ca cel putin trei, din echipa care a participat anul asta la mondiale, au toate sansele sa devina mai "superstar". decat va fi Zsolt vreodata
...apropo faptul ca Zsolt va bate cu un kit, nu denota decat nivelul slab al campionatului romanesc
....