Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 10:54

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 219 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 22  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cartile pe fata
MesajScris: 03 Oct 2011, 16:48 
Neconectat

glukas scrie:
Nu stiu cine e baiatul de pe 3 ... ii cunosc insa de la concursuri pe componentii lotului de juniori din Italia si meritau sa faca parte din lot, din vari considerente.

Pe de alta parta, este incorect, injust si lipsit de etica sa blochezi un concurent bun din cauza dotarii! Cerinta cu 7 kituri este o idiotenie grava!!!

Adica, presupunem ca avem un junior cu talentul lui Benzar care va bate cu 1 sg. kit si voi il lasati acasa. Mai degraba il luati, cautati ceva sponzori si ii mai luati 6 kituri, daca atatea tb.!

Fara gluma, partea cu dotarea se mai poate rezolva, partea cu talentul niciodata!!!!

Intrebarea este daca respectivul junior din MH are si alte rezultate??? Are talent??? Merita, tehnic, sa fie acolo??? Nu cred ... insa eu nu am auzit de el si poate ma insel.

Glukas, sincer, ma asteptam sa poti mai mult!!! :oops: :oops: Cu asemenea disertatie, nu treci in ochii mei, nici macar de clasa a opta. Alaturi de V. Nagy si "saracul" Pachet...propovaduiti de ceva vreme ideea(cliseul) ca "talentul", e in principal, apanajul persoanelor "sarace", iar cei bogati (sau mai cu stare) sunt niste prosti, ne talentati si fara un viitor...incapabili de rezultate performante.
Eu spun ca cel putin trei, din echipa care a participat anul asta la mondiale, au toate sansele sa devina mai "superstar". decat va fi Zsolt vreodata ;) ...apropo faptul ca Zsolt va bate cu un kit, nu denota decat nivelul slab al campionatului romanesc ;) ;) :oops: :oops: ....

Sus

MesajScris: 03 Oct 2011, 16:50 
Neconectat

Aschioape florin scrie:
acum citiva ani lotul de seniori era format de Vargics ! la o intrebare de a mea daca am si eu loc in lotul national a raspun sec ca nu ...de ce ... a raspuns sec ...ca nu vrea muschi lui .... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: ...

Si te-ai gandit vreodata ca poate a avut....dreptate :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

p.s. glumesc ;)

Sus

MesajScris: 03 Oct 2011, 16:55 
Neconectat

Aschioape florin scrie:
poti sa ai si talent ...poti sa ai si super scule ... poti sa ai si bunavointa ....si multe multe rezultate ...si poti la fel de bine sa nu fii chemat la lot ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sa sti ca mai sunt cazuri in lume...un exemplu este Steven Ringer,care a fost lasat acasa in detrimentul lui Will Raison...nu se stie nici azi daca sa gresit sau nu ;)
Eu zic ca mai important, e sa-ti accepti destinul !!!!! cu capul sus.

Sus

MesajScris: 03 Oct 2011, 17:45 
Neconectat

ticairlandezu scrie:
Aschioape florin scrie:
poti sa ai si talent ...poti sa ai si super scule ... poti sa ai si bunavointa ....si multe multe rezultate ...si poti la fel de bine sa nu fii chemat la lot ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sa sti ca mai sunt cazuri in lume...un exemplu este Steven Ringer,care a fost lasat acasa in detrimentul lui Will Raison...nu se stie nici azi daca sa gresit sau nu ;)

Irish man, Ringer a fost in Italia, la feeder. Si daca nu ma insel a iesit pe 2... ;)

Sus

MesajScris: 03 Oct 2011, 17:52 
Neconectat

glukas scrie:
Cerinta cu 7 kituri este o idiotenie grava!!!

Adica, presupunem ca avem un junior cu talentul lui Benzar care va bate cu 1 sg. kit si voi il lasati acasa. Mai degraba il luati, cautati ceva sponzori si ii mai luati 6 kituri, daca atatea tb.

Fara gluma, partea cu dotarea se mai poate rezolva, partea cu talentul niciodata!!!!

.

am sa intervin si eu ca cate ceva....

cine crezi tu ca ar sponsoriza o persoana sa isi mai cumpere 6 kituri.....daca spui asta...de ce nu ai sponsorizat si tu ceva....
nu-mi spune k tu ai sponsoriza pe o persoana sa isi cumpere inca 6 kituri...in loc sa iti cumperi tie...

daca partea cu dotarea se mai poate rezolva....de ce nu sponsorizezi si tu echipa care va merge anul viitor cu cate 6 kituri si atunci o sa poti vorbi de chestia asta....

Sus

MesajScris: 03 Oct 2011, 18:04 
Neconectat

Tica, de la o vreme nu te mai inteleg ...

Da, daca pe acel talent il cunoasteam, era sa zicem, un baiat cunoscut mie atunci poate ii dadeam imprumut o rubi cu 10 kituri sa pescuiasca la mondiale. Atata puteam sa fac. O rubi Dream Team SX cu inca ceva rezerve. Nu e top de gama 2011 dar asta e.

Apropo, citeste mai bine, nu am contestat alcatuirea lotului, care consider ca ii reprezinta pe cei mai buni!

Am sustinut tampenia neconvocarii pe baza motivului lipsei a 7 kituri. De altfel, daca un junior solicita ajutorul aici pentru completarea kiturilor (se poate si pe imprumut) nu cred ca nu va avea succes.

Si da, am mai imprumutat si rubesiana si kituri. Si nu o data.

Sus

MesajScris: 03 Oct 2011, 18:27 
Neconectat

nutzu_z scrie:
ticairlandezu scrie:
Aschioape florin scrie:

Irish man, Ringer a fost in Italia, la feeder. Si daca nu ma insel a iesit pe 2... ;)

Spaniard,asta nu denota decat faptul, ca Ringer este un pescar complet ;) ...iar locul 2, nu este de ici de colo.Sa nu uiti ca in Anglia marile competitii se desfasoara si cu stilul feeder inclus...adica in functie de standul tras ,optezi : feeder,rube,bolo,match,whip ...adica nu esti incorsetat de niste principii egalitaristo-comuniste,ai mana libera sa-ti arati talentul de a prinde pesti pe locul "tras".
Retine...dupa ce l-au scos pe Bob Nud din lot, au trebuit sa aleaga la vremea aceea,dintre SR si WR...WR a devenit ceea ce sti si tu, iar SR a devenit cel mai titrat pescar de pe carpodroamele englezesti, castigand tot ce era de castigat(alea cu multe zerouri).

Sus

MesajScris: 03 Oct 2011, 19:11 
Neconectat

ticairlandezu scrie:
Pachet scrie:
ticairlandezu scrie:
Va lamuresc eu daca trebuie...astept intrebarile.!!!

Dv v ati oferit sa lamuriti ...eu nu v am intrebat pe dvs :twisted: .D le Tica macar ati fost in vacanta in Italia pe perioada Mondialelor? :twisted:

Tu ai auzit ca, telecomunicatiile in secolul XXI ,exista !!! :lol: :lol: :lol: ..eu zic ca NU :twisted:
Tu ai auzit ca Rapidul, a batut pe Vointa Sibiu !!! :lol: :lol: :lol: ....eu zic ca NU :twisted:
Tu n-ai inteles ca "motto-ul" tau contine un mare adevar !!! :lol: :lol: :lol: ...eu zic ca DA :twisted:

1. am auzit eu ceva,ceva ... deci la prima te afli in eroare.
2. asta nu am auzit ( la ce a batut: sah,popice,badminton) la asta ai avea dreptate doar ca nu are legatura cu subiectul...deci asta nu se contorizeaza. ;)
3. treaba cu motto (semnatura ) si adevaru e relativa ca si zicala '...vorbeste lumea /Las o sa vorbeasca /De aia are lumea gura si eu ....

Nenea Tica eu spun ca in general ai dreptate cu toate ca argumentele dumitale nu sunt irefutabile.Tot asa sunt mai sarac cu duhul,cu spiritul ,mai sarac material .Ce sa faci Dzeu a creeat oamenii insa nu i a facut pe toti la fel.Nu mai am intrebari si te rog sa ma scuzi daca ti am cauzat discomfort sau neplaceri.O seara buna!

Sus

MesajScris: 03 Oct 2011, 20:00 
Neconectat

sincer faza cu 7 kituri mi se pare un cliseu :lol: :lol: :lol: :lol: cum plm sa aiva vreun tanar pana in 22 bani de o rube cat de cat buna care sa o echipeze cu 7 chituri daca nu e "copilul lu mamica " .toata faza e ca la noi tineretul o arde cu magazine de vise figuri care mai de care masini net si plm ce o mai fi ,1 din 10000 e interesat de pescuit si 2 3 la 1000000 de competitii . si chiar daca ar fi nu ar putea sa isi permita un echipament complet, fara donatii e posibil financiar doar in 3 4 ani de munca cu foarte multe sacrificii :x :x :x :xn tarisoara noastra de cacat cine dreacu mai pune valoare pe talent cand nimeni nu e interesat de performanta???

Sus

MesajScris: 03 Oct 2011, 20:11 
Neconectat

Nu va suparati intreb si eu cine-i Dl Tica in pescuitul stationar ca da numai sfaturi,ce palmaresuri are?Scuze! :oops: :oops: :oops:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 219 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 22  Următorul

Ora este UTC [ DST ]