Concurs reusit , cu mult peste , in ciuda frigului si ploii rabdate de toata lumea . Daca vremea era mai buna era totul ok.
Legat de pescuit , eu am optat pentru un pescuit alternant si la rubeziana si la match , cu o pondere mai mare pentru match . A functionat prima mansa , reusind sa cistig sectorul cu 35 kg , dar a doua mansa , cazind pe un stand care nu a fost nadit din prima mansa (concurentul de pe standul 22 din prima mansa nu a avut rubeziana si a nadit doar la match
) standul nu ma ajutat sa complectez cantitatea prinsa cu rubeziana ,si a trebuit sa ma bazez doar pe match si nu am reusit decit aproximativ 19 kg si ceva
.
Cantitatea din mansa a doua de la match a fost ok , nu ma bazam pe mai mult dar speram sa fac macar 20 de kg ( 5-6 pesti) si pe rubeziana , dar din pacate am avut doar platici pe vad , reusind sa scot un singur crap .
In acest concurs s-a constatat ca pescuitul cu pasta a fost mai eficient decit cel cu vierme
, Benzar reusind in ambele manse cantitati mai mari la pasta decit s-a prins la vierme , selectind talia mai mare a pestelui si nu neaparat numarul acestora . Daca trebuie ne apucam sa aprofundam si aceasta metoda .
Concentrarea asupra pescuitului a fost afectata si de faptul ca eram uzi leoarca , cu noroi si in gura , la un momendat am avut si lapovita ....si toate astea au creat un discomfort care a afectat si pescuitul .
Felicitari cistigatorilor , isi merita locurile pe deplin !!!!!!!!!!!!