Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 09:46

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 258 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 22, 23, 24, 25, 26  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA APULUM editia VI - DORIPESCO 7,8,9 OCT.
MesajScris: 12 Oct 2011, 18:34 
Neconectat

felicitari dnului Maty....am avut parte de un raspuns profesional din partea dansului: la obiect si destul de explicit ce si cum a pescuit dumnealui....totusi nu inteleg secretomania asta excesiva care se manifesta de la concurs la concurs....inteleg sunt concurenti,care tin la prestigiu si faima lor...dar 2 cuvinte despre modul de abordare al celor 2 zile de pescuit .un pic de.nada,si abordare tehnika nu o sa faca altceva decat SA RIDICE NIVELUL DE PESCUIT din ROMANIA...lucrurile acestea nu le spun din rautate, ci pur si simplu din dorinta de cunoastere si progresare in tainele acestea sublime ale pescuitului....sau poate.vb unui prieten..unii castiga si nici nu stiu care a fost explicatia victoriei............................................................ps felicitari tuturor care un pescuit la cupa aceasta..unde au indurat o vreme teribila (am obs din pozele si filmuletele postate).

Sus

MesajScris: 12 Oct 2011, 19:51 
Neconectat

andreibv1 scrie:
felicitari dnului Maty....am avut parte de un raspuns profesional din partea dansului: la obiect si destul de explicit ce si cum a pescuit dumnealui....totusi nu inteleg secretomania asta excesiva care se manifesta de la concurs la concurs....inteleg sunt concurenti,care tin la prestigiu si faima lor...dar 2 cuvinte despre modul de abordare al celor 2 zile de pescuit .un pic de.nada,si abordare tehnika nu o sa faca altceva decat SA RIDICE NIVELUL DE PESCUIT din ROMANIA...lucrurile acestea nu le spun din rautate, ci pur si simplu din dorinta de cunoastere si progresare in tainele acestea sublime ale pescuitului....sau poate.vb unui prieten..unii castiga si nici nu stiu care a fost explicatia victoriei............................................................ps felicitari tuturor care un pescuit la cupa aceasta..unde au indurat o vreme teribila (am obs din pozele si filmuletele postate).

Pai da, dar poate ridica nivelul si ajung si ei "anonimi"...te-ai gandit la asta ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 12 Oct 2011, 21:17 
Neconectat

Un concurs reusit si ca organizare si cantitate de peste prinsa de concurenti, in ciuda faptului ca capricile vremii si-a facut de cap, sambata a batut vantul groaznic si duminica a ploat intruna :D , asa a fost, orcum pentru luna octombrie este de laudat ,sa prins peste, cred peste 1000kg. Este prim data, cred, cand capetele de sector nu au facut diferenta, acest concurs s-a castigat prin selectia pestilor, adica o medie intre 2,7- 3,2 kg pe bucata, intradevar la pasta sa prins bucati frumoase, dar eu personal nu am pesuit la pasta si am facut 2 puncte, a contat nadirea corecta si intretinerea patului de nada. In orce caz in pescuitul competitional este de muncit mult si intodeauna ai de invatat si toate acestea se fac cu sacrifici.

Sus

MesajScris: 13 Oct 2011, 06:12 
Neconectat

La aceasta cupa nu era nevoie de nici un artificiu si de nici o pasta sa o cistigi. Colegul meu de pe standul 25, cel care l-a batut pe Benzar in mansa 2 a pescuit mai simplu decit isi poate imagina cineva. Marele secret in acest concurs era rabdarea. Credeti-ma, el a prins 40kg si eu linga el 20kg dintr-un singur motiv: eu datorita conditiilor nu puteam sa stau locului, ma miscam intruna si asa facemam si cu linia, in schimb el, am cronometrat, statea si 15 minute fara sa o miste deloc, iar apoi venea trasatura si EVIDENT crapul. Il felicit inca o data pentru rabdarea si calmul incredibil de care a data dovada!!!

Asta a fost marele secret de la acest concurs. Parerea mea!!!!!

Sus

MesajScris: 13 Oct 2011, 07:31 
Neconectat

Fara un clasament final nu pot trece acest concurs in clasamentul general. Bine, e clar ca Benzar a castigat detasat acest an, dar pe ceilalti nu va intereseaza?????

Sus

MesajScris: 13 Oct 2011, 07:47 
Neconectat

Alo domnilor , (organizatorii de la Trabucco ) are cineva un clasament ?Sunt curios cate persoane au participat ( si anume cine) sau este secret? :lol:

Sus

MesajScris: 13 Oct 2011, 08:56 
Neconectat
Moderator global

Nu este secret , vulturilor !!! Azi am primit tabelul. Luati-l si voi si disecati-l . :twisted: :twisted: :twisted:

Fişiere ataşate:
FISA CENTRALIZATOARE-CUPA APULUM.doc [1.86 MiB]
Descărcat de 691 ori
Sus

MesajScris: 13 Oct 2011, 11:18 
Neconectat

N-ai avut si tu un scaner...ca nu se intelege nimic!!! ai pus si tu o poza acolo ca sa te scapi ;) :twisted: :twisted:

Sus

MesajScris: 13 Oct 2011, 17:14 
Neconectat

Ceva poze?

Sus

MesajScris: 13 Oct 2011, 20:33 
Neconectat
Moderator global

Clasament

Fişiere ataşate:
CUPA APULUM-ed.vi..xls [267.5 KiB]
Descărcat de 670 ori
Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 258 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 22, 23, 24, 25, 26  Următorul

Ora este UTC [ DST ]