Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 14:44

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 219 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 22  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cartile pe fata
MesajScris: 14 Oct 2011, 07:50 
Neconectat

Dupa parerea mea ,s-a dovedit inca o data ca in iubita noastra tara conteaza mai mult marimea contului din banca decat talentul si ca acest lot era facut dinainte .De ce a mai fost nevoie sa se faca finala daca oricum nu s-a tinut cont de rezultatele acesteia?

Sus

MesajScris: 14 Oct 2011, 08:24 
Neconectat

Pentru toti atotstiutorii va raspund ca sa nu muriti in necunostinta de cauza.
Inscrierile pentru JO Italia 2011 s-au facut pana la data de 31 mai anul curent. Ori finala de sperante din acest an vedeti si voi cand a fost.
Cum poti sa faci un lot tinand cont de faptul ca unicul concurs pe care il ai la aceasta cateogire este tinut dupa inscriere?

@ Joint
Nu mai vb prostii, ca in ultimii 10 ani asa cum ati venit la finale asa ati si plecat acasa.
Nu va mai tot supraevaluati din fata calculatorului. Haideti pe garla sa dovediti ceva!!!

@ Alin Boldea
Daca ai vreo problema cu stafful intreaba-ma pe mine. Eu am ales oamenii pe care vreau sa-i duc in vacanta.
Ca fapt divers, am avut piscina in fata pensiunii si nici macar nu am intrat in apa.
Din pura curiozitate putea sa vii sa vezi ce se intampla, ca doar erai prin zona. Insa pentru tine pescuitul la platica sau la somn si crap pe rau va ramane mereu o enigma. Ramai fericit cu crapii tai din baltile suprapopulate!

Legat de bani... stati linistiti pescari forumisti care aveti permisele vizate, pentru ca nicio centima din banii vostri nu s-au alocat pentru noi. Nici macar comisionul de transfer bancar nu au fost in stare sa il plateasca.
Daca mai are cineva de intrebat, nu ezitati. Va raspund in 2 luni, cand mai intru.

Sus

MesajScris: 14 Oct 2011, 08:31 
Neconectat

Apropo de aceste raspunsuri inteligente ,este vorba despre lotul national al Romaniei under 22 si nu lotul personal,asa ca mi se pare normal sa ne dam cu parerea.Indiferent pe ce bani ati participat ati reprezentat Romania si pescarii din aceasta tara.

Sus

MesajScris: 14 Oct 2011, 08:41 
Neconectat

Da i-am reprezentat. Nu i-am facut de rusine, asa ca nu inteleg de unde atata bunatate:)
Daca intrebarile erau pertinente era ok, dar asa vad ca deja toata lumea ii foarte tare desi nu stie cum arata mondialele si nu pot sa nu raspund astfel.

Sus

MesajScris: 14 Oct 2011, 09:00 
Neconectat

Luci, vad ca si tu esti tare de dupa calculator, de ce nu mi-ai raspun live daca aveai ceva de spus. Din pacate am ajuns la concluzia ca nu merita sa mai comentez , ca oricum e in van, dar vreau sa-ti spun ca eu am fost la mondiale la seniori, si cind am vazut ca pe cei care concureaza nu ii intereseaza parerea celor de pe margine, macar ca fapt divers, am hotarit ca nu are rost. Iar partea cu vacanta nu a facut referire la lot, ci strict la Radu Dan, un mare profesionist in pescuit, cu multe rezultate in spate chiar si pe balti suprapopulate. Eu va doresc fire intinse, si nu am sa mai comentez aici, deit atuni cind voi avea stricti interes daca vom fi sanatosi si baiatul meu va merge la mondiale! Fire intinse tuturor, iar data viitoare cind ne vom vedea, vom discuta amical parerea fiecaruia!

Ultima oară modificat de alinb pe 14 Oct 2011, 11:32, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 14 Oct 2011, 09:21 
Neconectat

ei fratilor cand ROMANIA a participat prima data la un campionat mondial de juniori am fost si eu prezent ..si am fost si a doua oara..si sa-l vedeti voi pe Petrisor cum dadea cu varga de 8 metri cu fir de 3 m pe post de rubeziana si cand prindeam peste..mai rar cei drept :D demufam tronson cu tronson..vremuri grele vremuri in care tot banul si-a spus cuvantul,din pacate astia suntem si cu astia defilam,de aveam si noi un Poiana era altceva,am avut doar un Harsan care ne-a ajutat cum a putut.

Sus

MesajScris: 14 Oct 2011, 10:21 
Neconectat

Daca nu ati vrut sa stiti parerea pescarilor de ce ati mai dechis acest topic?Cat despre sponsori cred ca toti cei care au fost la Cupa Trabucco se pot considera sponsori deoarece au donat nada de chefal pentru aceasta echipa,deci cred ca au tot dreptul sa isi dea cu parerea.

Sus

MesajScris: 14 Oct 2011, 11:23 
Neconectat

m-am abtinut sa scriu pe acest topic, ca sa nu dau apa la moara pe un subiect si asa f controversat .
baietii din echipa sibiana, au sacrificat mult timp si bani pt ca sa ajunga sa participe la mondiale, de aceea iau comentariiule prea personal; eu m-as bucura sa existe 10 astfel de echipe in tara si atunci sa vezi ce locuri s-ar ocupa la mondiale.
adevaratele probleme vin din lipsa de participare in concursuri , atit in tara cat si afara(cu precadere la copii, senioare si up to22)cei care vor intradevar sa faca ceva pt pescuitul de competitie, ar trebui sa si indrepte eforturile mai mult catre acest aspect.
nimeni nu are bani de aruncat aiurea pe garla,(sunt multi pescari de valoare fara situatie financiara) daca sunt rezultate constante va veni si echipa si sponsorizarea etc
cam asa merg lucrurile , niciodata sponsorizare, echipa si apoi rezultat.
fire intinse!!!

Sus

MesajScris: 14 Oct 2011, 13:01 
Neconectat

@ alin boldea

Aline, mai plimbate tu mult cu gipanul(tuaregul) ala, prin public, o sa fi acuzat si tu la randul tau ...daca copilul ajunge in echipa nationala ....ca numai cei cu conturile grase ....io zic vinde-l si ia-ti Dacie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: pana mai ai vreme :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 14 Oct 2011, 15:42 
Neconectat

adi petrisor scrie:
ei fratilor cand ROMANIA a participat prima data la un campionat mondial de juniori am fost si eu prezent ..si am fost si a doua oara..si sa-l vedeti voi pe Petrisor cum dadea cu varga de 8 metri cu fir de 3 m pe post de rubeziana si cand prindeam peste..mai rar cei drept :D demufam tronson cu tronson..vremuri grele vremuri in care tot banul si-a spus cuvantul,din pacate astia suntem si cu astia defilam,de aveam si noi un Poiana era altceva,am avut doar un Harsan care ne-a ajutat cum a putut.

Da erau vremuri grele telescopicele se demufau atunci ... :shock: :shock: :shock: :shock: :o :o :o :o Cu filet nu era

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 219 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 22  Următorul

Ora este UTC [ DST ]