ticairlandezu scrie:
Spune-mi un punct din cele subliniate de tine ,unde copiii care au mers anul acesta, nu se incadreaza
....nu sunt eu in masura sa-i cataloghez pe membrii echipei (nu-i cunoc personal si nu le cunosc nici performantele) !
ticairlandezu scrie:
...cum am mai spus-o, nu inteleg exact ce vrei sa susti...o teorie cu tenta bolsevica sau contesti un anumit nume...dar nu ai "coaie" sa arati cu degetul
ori nu scriu eu destul de clar , ori nu vrei sa intelegi ce scriu
, unde este tenta bolsevica ? , o fi ca am dat ca exemplu un mare pescar care circula cu Dacia ?!
cred ca n-ai citit cu atentie ultima parte a postarii mele
nagy victor scrie:
Eu cred ca mai sunt multi ca fam. Mateescu in aceasta tara , doar ca nu au fost descoperiti inca !
de ce ai impresia ca am ceva cu o anumita persoana din echipa sau chiar cu echipa ? , este total fals !
Eu ma leg de faptul ca :
- Nu avem o baza de selectie mult mai mare la U22 , U18 , U14 si nici la seniori (cred ca aici imi dai dreptate)
- Nu avem posibilitatea sa-i antrenam in conditii bune si pe piste adecvate , chiar si in afara tarii daca-i cazul (cred ca nici aici nu gresesc)
- Nu ne permitem (din motive financiare) sa-i scoatem la cel putin 3 - 4 concursuri pe an pt. a se obisnui unii cu altii si pt. a le insufla spiritul de echipa (poate ca si aici esti deacord cu mine)
si ar mai fi multe .
Dar , daca macar aceste 3 puncte ar fi rezolvate , am convingerea ca pescuitul sportiv de competitie din Romania ar fi la un nivel mult mai ridicat