Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 11:39

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 219 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 22  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cartile pe fata
MesajScris: 15 Oct 2011, 17:54 
Neconectat

nagy victor scrie:
ticairlandezu scrie:
.......
Daca gresesc eu, Victor. i-mi cer scuze :oops: :oops: :oops: :oops:
Si hai sa ingropam subiectul asta cu "banii-averile"...mai ales ca ai deschis subiecte mult mai importante. :idea:

Nu trebuie sa-ti ceri scuze , d-aia suntem pe forum ca sa discutam si sa intelegem unele lucruri cu care nu suntem in clar

Ok , inchidem discutia cu ''bani si averi'' , dar vreau sa se inteleaga ca nu am nimic cu cei care-si permit sa investeasca mai mult decit media pescarilor in pescuitul competitional
Vreau doar sa atrag atentia ca sistemul nu functioneaza bine si ca multi pescari talentati nu se pot afirma tocmai din lipsa banilor !

cu respect , Victor N.

Roger,Roger ;) ;) :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 15 Oct 2011, 20:10 
Neconectat
Moderator global

cucu marius scrie:
Domnule Lucip,daca inscrierile la acest concurs s-au facut la data care spuneti de ce nu ati spus asta de la bun inceput? Daca ar fi fost asa discutiile pe aceasta tema ar fi fost inutile.Am impresia ca ne considerati pe noi "pescarii forumisti" naivi .Cred ca printre cei care scriu pe acest forum sunt pescari cu ani de concursuri mai multi decat varsta pe care o aveti si care nu au jignit pe nimeni doar si-au spus parerea.

Cu inscrierile are dreptate , asa a fost. ;)

Sus

MesajScris: 16 Oct 2011, 07:08 
Neconectat

Jack, Jack ;) ;) :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 16 Oct 2011, 14:40 
Neconectat

Ok ,am inteles,scuze.O intrebare pentru dl LuciP,daca titlul acestui topic este "cartile pe fata",de ce nu gasim detalii despre modul in care a pescuit echipa?De ce a fost nevoie de 2 saptamani pana la finala pe echipe pentru o prima postare a unui membru al echipei si care, surpriza, nu a continut detalii despre cum s-a pescuit ci cu totul altceva?

Sus

MesajScris: 16 Oct 2011, 19:38 
Neconectat

Pentru ca acest topic nu are ca subiect "cum s-a pescuit la mondiale". Are ca subiect prezentarea unor argumente care legitimeaza reactia membrilor echipei la adresa altor persoane. Recititi sau cititi primul post si va lamuriti.
Daca chiar doriti sa stiti cum s-a pescuit va trebui sa asteptati pentru ca nu prea am timp de scris.
O seara buna!

Sus

MesajScris: 17 Oct 2011, 05:55 
Neconectat

Interesant.Pentru a argumenta o reactie gresita si total deplasata ati avut timp.Nu ati facut decat sa amplificati acest subiect fara motiv. Odata piatra aruncata in apa nu mai poate fi scoasa .Pacat este altceva,din aceast cauza atmosfera de la concursuri nu va mai fi aceeasi. La fel si modul in care veti fi priviti de ceilalti concurenti.

Sus

MesajScris: 17 Oct 2011, 06:20 
Neconectat
Moderator global

Te inseli Marius. Sunt niste baieti deosebiti si eu voi tine la ei la fel ca si pana acum. ;)

Sus

MesajScris: 17 Oct 2011, 06:47 
Neconectat

cucu marius scrie:
Odata piatra aruncata in apa nu mai poate fi scoasa .Pacat este altceva,din aceast cauza atmosfera de la concursuri nu va mai fi aceeasi. La fel si modul in care veti fi priviti de ceilalti concurenti.

Cum vor fi priviti?
Cu siguranta cu mai mult respect, si poate teama.
In Romania, din pacate, este nevoie de o reactie ca a lui LuciP ca sa stopezi anumiti neaveniti sa te calce in picioare si sa te improaste cu kkt. Cei vizati se stiu ei bine, de altfel s-au simtit nevoiti sa si dea replici pe aici.

In ceea ce priveste atmosfera, hai sa fim seriosi. Nici cea de acum si din trecut nu este si nu a fost una de invidiat. E de ajuns sa citesc cateva topicuri recente si sa-mi dau seama de atmosfera actuala. Citate nu dau, ca stiti sa cititi si voi. Chiar ar fi bine sa nu mai fie aceeasi atmosfera.

Ce a facut LuciP, nu vor fi in stare multi in Romania sa faca: a adunat 6-7 baieti (unii zic ca de prin santuri :roll: ) cu care a luat in doi ani consecutiv medalia de bronz la nationale. Apoi a mers cu ei pana in panzele albe, aparand echipa prin toate mijloacele pe care le-a avut la dispozitie. Intrebarea este nu cum ii vor privi celilalti concurenti, ci cum il vor privi baietii pe Luci dupa ce s-a intamplat in 2011. Probabil la anul vor lua cel putin argintul, si apoi vor domina podiumul cativa ani. Au un mare avantaj: sunt tineri, au timp si il au pe LuciP :twisted: :twisted:

Sus

MesajScris: 17 Oct 2011, 10:30 
Neconectat

silk scrie:
Ce a facut LuciP, nu vor fi in stare multi in Romania sa faca: a adunat 6-7 baieti (unii zic ca de prin santuri :roll: ) cu care a luat in doi ani consecutiv medalia de bronz la nationale. Apoi a mers cu ei pana in panzele albe, aparand echipa prin toate mijloacele pe care le-a avut la dispozitie. Intrebarea este nu cum ii vor privi celilalti concurenti, ci cum il vor privi baietii pe Luci dupa ce s-a intamplat in 2011. Probabil la anul vor lua cel putin argintul, si apoi vor domina podiumul cativa ani. Au un mare avantaj: sunt tineri, au timp si il au pe LuciP :twisted: :twisted:

Ce-l tot ridicati in slavi pe acest LuciP? Nu e deloc asa cum credeti...M-a dus in Italia in vacanta si nu a dat si el o pizza, o bere, o maslina o atentie...ceva. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 17 Oct 2011, 11:32 
Neconectat

Sunt convins ca sunt baieti buni,(pe unii ii cunosc personal),eu am facut referire la reactia lui Doru,e pacat ca a dat frau nervilor si de acolo au plecat toate discutiile. Nu cred ca el sau alti membri ai echipei au fost jigniti pe site sau la concursuri.Oricum consider ca a fost facut prea mult tam tam.Detalii despre modul in care ati pescuit.....?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 219 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 22  Următorul

Ora este UTC [ DST ]