Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 11:42

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 219 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 22  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cartile pe fata
MesajScris: 17 Oct 2011, 21:56 
Neconectat

observ niste buze tocite in zona....................................... :twisted: :lol: :twisted: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 18 Oct 2011, 10:56 
Neconectat

LuciP scrie:
Pentru toti atotstiutorii va raspund ca sa nu muriti in necunostinta de cauza.
Inscrierile pentru JO Italia 2011 s-au facut pana la data de 31 mai anul curent. Ori finala de sperante din acest an vedeti si voi cand a fost.
Cum poti sa faci un lot tinand cont de faptul ca unicul concurs pe care il ai la aceasta cateogire este tinut dupa inscriere?

@ Joint
Nu mai vb prostii, ca in ultimii 10 ani asa cum ati venit la finale asa ati si plecat acasa.
Nu va mai tot supraevaluati din fata calculatorului. Haideti pe garla sa dovediti ceva!!!

@ Alin Boldea
Daca ai vreo problema cu stafful intreaba-ma pe mine. Eu am ales oamenii pe care vreau sa-i duc in vacanta.
Ca fapt divers, am avut piscina in fata pensiunii si nici macar nu am intrat in apa.
Din pura curiozitate putea sa vii sa vezi ce se intampla, ca doar erai prin zona. Insa pentru tine pescuitul la platica sau la somn si crap pe rau va ramane mereu o enigma. Ramai fericit cu crapii tai din baltile suprapopulate!
DE CE NIMENI NU ARE UN RASPUNS CONCRET LA CE AM ZIS EU MAI SUS....NU MAI INCERCATI SA DEVIATI DE LA SUBIECT.....

Legat de bani... stati linistiti pescari forumisti care aveti permisele vizate, pentru ca nicio centima din banii vostri nu s-au alocat pentru noi. Nici macar comisionul de transfer bancar nu au fost in stare sa il plateasca.
Daca mai are cineva de intrebat, nu ezitati. Va raspund in 2 luni, cand mai intru.

Bhuaaa Highlander.....tu cred ca nici macar coperta la regulamentul de pescuit nu ai citit'o....Eu nu am auzit pana acum de nici o preselectie pentru mondiale de pana la 31 mai...Nu mai incercati sa prostiti lumea pe aci pe forum...Scuza-ma ca iti zic dar am impresia ca esti batut in cap cu maiu...O luam babeste sa intelegi si tu si altii ca tine...ca sa ajungi la Olimpiada Internatioanala de Romana, tre sa te califici la faza pe scoala, pe oras, pe judet, pe tara.....etape pe care unii le-au sarit....s-au trezit direct la Mondiale...CUM ASA??? mai mult de atat se duc ocupantii primelor locuri....nu locu 8, 11...sau alte locuri fruntase din coada !!!
Cat despre venitu si plecatu de la finale...mai uita'te in arhive....nu mai fabula....ca nu impresionezi pe nimeni...

Ultima oară modificat de Jo1nT pe 20 Oct 2011, 09:48, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 18 Oct 2011, 11:13 
Neconectat

silk scrie:
cucu marius scrie:
Odata piatra aruncata in apa nu mai poate fi scoasa .Pacat este altceva,din aceast cauza atmosfera de la concursuri nu va mai fi aceeasi. La fel si modul in care veti fi priviti de ceilalti concurenti.

Cum vor fi priviti?
Cu siguranta cu mai mult respect, si poate teama.
In Romania, din pacate, este nevoie de o reactie ca a lui LuciP ca sa stopezi anumiti neaveniti sa te calce in picioare si sa te improaste cu kkt. Cei vizati se stiu ei bine, de altfel s-au simtit nevoiti sa si dea replici pe aici.

In ceea ce priveste atmosfera, hai sa fim seriosi. Nici cea de acum si din trecut nu este si nu a fost una de invidiat. E de ajuns sa citesc cateva topicuri recente si sa-mi dau seama de atmosfera actuala. Citate nu dau, ca stiti sa cititi si voi. Chiar ar fi bine sa nu mai fie aceeasi atmosfera.

Ce a facut LuciP, nu vor fi in stare multi in Romania sa faca: a adunat 6-7 baieti (unii zic ca de prin santuri :roll: ) cu care a luat in doi ani consecutiv medalia de bronz la nationale. Apoi a mers cu ei pana in panzele albe, aparand echipa prin toate mijloacele pe care le-a avut la dispozitie. Intrebarea este nu cum ii vor privi celilalti concurenti, ci cum il vor privi baietii pe Luci dupa ce s-a intamplat in 2011. Probabil la anul vor lua cel putin argintul, si apoi vor domina podiumul cativa ani. Au un mare avantaj: sunt tineri, au timp si il au pe LuciP :twisted: :twisted:

Si-a dat o mana si-un picior si si-a scos si un rinichi la licitatie pe e-bay .....Nu a adunat 6-7 baieti, si-a adunat prietenii si a facut echipa...cum de unii care concurau in alta parte ...acum concureaza la Sibiu ???

Sus

MesajScris: 18 Oct 2011, 11:22 
Neconectat

Pentru cei cu chef de caterinca, cu impresii artistice si incercarea de a face pe niste clovni, cautati la Circu Globus poate se mai fac angajari !!!!!

Sus

MesajScris: 18 Oct 2011, 12:07 
Neconectat

Scurt si la obiect...asteptam raspunsul :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 18 Oct 2011, 17:19 
Neconectat

Jo1nT scrie:
silk scrie:
cucu marius scrie:
Odata piatra aruncata in apa nu mai poate fi scoasa .Pacat este altceva,din aceast cauza atmosfera de la concursuri nu va mai fi aceeasi. La fel si modul in care veti fi priviti de ceilalti concurenti.

Cum vor fi priviti?
Cu siguranta cu mai mult respect, si poate teama.
In Romania, din pacate, este nevoie de o reactie ca a lui LuciP ca sa stopezi anumiti neaveniti sa te calce in picioare si sa te improaste cu kkt. Cei vizati se stiu ei bine, de altfel s-au simtit nevoiti sa si dea replici pe aici.

In ceea ce priveste atmosfera, hai sa fim seriosi. Nici cea de acum si din trecut nu este si nu a fost una de invidiat. E de ajuns sa citesc cateva topicuri recente si sa-mi dau seama de atmosfera actuala. Citate nu dau, ca stiti sa cititi si voi. Chiar ar fi bine sa nu mai fie aceeasi atmosfera.

Ce a facut LuciP, nu vor fi in stare multi in Romania sa faca: a adunat 6-7 baieti (unii zic ca de prin santuri :roll: ) cu care a luat in doi ani consecutiv medalia de bronz la nationale. Apoi a mers cu ei pana in panzele albe, aparand echipa prin toate mijloacele pe care le-a avut la dispozitie. Intrebarea este nu cum ii vor privi celilalti concurenti, ci cum il vor privi baietii pe Luci dupa ce s-a intamplat in 2011. Probabil la anul vor lua cel putin argintul, si apoi vor domina podiumul cativa ani. Au un mare avantaj: sunt tineri, au timp si il au pe LuciP :twisted: :twisted:

Si-a dat o mana si-un picior si si-a scos si un rinichi la licitatie pe e-bay .....Nu a adunat 6-7 baieti, si-a adunat prietenii si a facut echipa...cum de unii care concurau in alta parte ...acum concureaza la Sibiu ???

Ai re-aparut.... :oops: ;) :roll: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Ultima oară modificat de ticairlandezu pe 19 Oct 2011, 08:43, modificat de 2 ori în total.

Sus

MesajScris: 18 Oct 2011, 17:45 
Neconectat

Jo1nT scrie:
Nu a adunat 6-7 baieti, si-a adunat prietenii si a facut echipa...cum de unii care concurau in alta parte ...acum concureaza la Sibiu ???

Ete ca aici o nimerisi .... intr-o echipa chiar trebuie sa fie toti prieteni. Asa ca daca tu sau altul nu sunteti prieteni cu ei doar ati fi stricat echipa. Aici ai dreptate 100%.
Cine are valoare va fi cooptat in continuare in echipa Sibiu (vezi Adi Farkas de la Salaj) ca vrei tu ca nu vrei.
De ce nu a fost nici un tanar valoros de la Mh la concursul pe echipe 2011? Am fost acolo si n-ati aparut niciunul... chiar erati asteptati.... sau dl. Baltac si-a dat seama de valoare si a preferat sa va lase sa va coaceti inca vreo 4-5 ani?

Sus

MesajScris: 18 Oct 2011, 18:03 
Neconectat

silk scrie:
Jo1nT scrie:
Nu a adunat 6-7 baieti, si-a adunat prietenii si a facut echipa...cum de unii care concurau in alta parte ...acum concureaza la Sibiu ???

Ete ca aici o nimerisi .... intr-o echipa chiar trebuie sa fie toti prieteni. Asa ca daca tu sau altul nu sunteti prieteni cu ei doar ati fi stricat echipa. Aici ai dreptate 100%.
Cine are valoare va fi cooptat in continuare in echipa Sibiu (vezi Adi Farkas de la Salaj) ca vrei tu ca nu vrei.
De ce nu a fost nici un tanar valoros de la Mh la concursul pe echipe 2011? Am fost acolo si n-ati aparut niciunul... chiar erati asteptati.... sau dl. Baltac si-a dat seama de valoare si a preferat sa va lase sa va coaceti inca vreo 4-5 ani?

:o :o 4-5 ani!!! deja depasesc U-22...si-atunci au loc in echipa nationala Seniori(deci modificam ceva si pe acolo ;) ) :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 18 Oct 2011, 18:27 
Neconectat

ii si vad la stinga si la dreapta mea in standuri ! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 18 Oct 2011, 18:32 
Neconectat

Aschioape florin scrie:
ii si vad la stinga si la dreapta mea in standuri ! :lol: :lol: :lol: :lol:

Te anunt,pe aceasta cale . ca nu mai ai loc in echipa nationala!!! :o ....Alexici, fiu, te va inlocui si noi toti speram cu "succes"!!! :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 219 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 22  Următorul

Ora este UTC [ DST ]