Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 11:50

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 219 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 22  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cartile pe fata
MesajScris: 19 Oct 2011, 13:19 
Neconectat

Atunci de ce nu ati mers cu aceasta titulatura la acest campionat?''O echipa de prieteni''?
Ati mers cu numele de echipa nationala,cred ca modul de alcatuire al unei echipe nationale ar trebui sa fie altul si nu pe prietenii...o selectie ... ceva... poate ,sau sigur mai sunt si alti juniori de valoare nu doar cei din aceasta echipa....parerea mea.

Sus

MesajScris: 19 Oct 2011, 16:08 
Neconectat

Stiti care este diferenta dintre 99% din pescarii romani si restul pescarilor? Diferenta este ca un pescar oarecare din Slovenia m-a felicitat pentru rezultatul de anul acesta. Un oarecare membru al echipei Angliei, cu vreo doua titluri mondiale mi-a spus cu vreo luna inainte de mondiale ce carlige, elastice, etc vor folosi iar dupa mondiale mi-a transmis "well done" intr-un mesaj privat. Un oarecare membru al staffului echipei Angliei ne-a felicitat pentru rezultat si mi-a raspuns la o serie de intrebari. Un prieten din Italia, fost membru al lotului national ne-a felicitat la fel ca si niste necunoscuti care discutau la Ostellato despre echipa Romaniei, despre locul obtinut si despre modul in care am progresat fata de anul trecut.. Voi, cei 99% din pescarii ne-ati improscat cu noroi, ne-ati interogat, ne-at acoperit cu mizerii, ne-ati pus bete in roate si daca stau sa ma gandesc am primit mai multe felicitari de la straini decat de la voi.
Atitudinea asta distructiva a voastra nu va aduce nimic bun pe viitor, ba din contra....Trist....

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 19 Oct 2011, 16:47 
Neconectat

Trist este altceva.....Incepand cu modul in care s-a alcatuit aceasta echipa si continuind cu modul in care continuati sa ne dezinformati.Cat despre felicitari,v-ati felicitat singuri destul...Poate daca ati fi detaliat modul in care s-a desfasurat concursul....dar nu aveti timp de asa ceva.

Sus

MesajScris: 19 Oct 2011, 17:28 
Neconectat

..... cat de importanti ne simtim la cat se vorbeste despre noi , cred ca e si putina invidie :twisted:

Si as vrea sa mai completez ceva , noi nu suntem numai prieteni intre noi , ci suntem si sogori :lol: :lol: :lol:

As vrea sa va mai zic ceva .... Cainii latra , ursul trece .... 8-) :mrgreen:

Sus

MesajScris: 19 Oct 2011, 17:55 
Neconectat

Radu Dan, cu Schumacher n-ai vorbit???

Sus

MesajScris: 19 Oct 2011, 19:04 
Neconectat

glukas scrie:
Radu Dan, cu Schumacher n-ai vorbit???

Exact cum ma asteptam...afirmatia cu cei 99% imi este confirmata.
@Glukas mi-e greu sa ma cobor la nivelul dumneavoastra...sau al lui Joint...Mi-e chiar greu si nu merita efortul...

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 19 Oct 2011, 19:15 
Neconectat

:lol: :lol: :lol: primul raspuns a fost "noblesse" ... :lol: :lol: :lol: si l-ai sters ... dar el a mai fost scris si inainte ... E frumos sa jignesti pe cineva care nu te-a jignit niciodata????

Faza cu Schumacher este usor ironica si face referire la acel comentator auto F1, parca Alexandrescu, care stia tot timpul de la Schumacher ce se intampla ...iarta gluma. Este din alt repertoriu fata de o jignire de a ta anterioara, careia nu am vrut sa ii raspund.

Mai usor cu jignirile. Mai ales pentru oameni pe care nu ii cunoastem.

Sus

MesajScris: 19 Oct 2011, 20:05 
Neconectat

:D :D :D Hai ca ai avut destul pauza, inapoi la clasamente si baga datele,actualizeaza tot ca de-aceea te platim :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 19 Oct 2011, 20:06 
Neconectat

O mică povestioară (postată de mine acum câţiva ani pe un alt forum):
Într-un iaz era mare concurs mare printre batracieni. Se făcea că broasca ce reuşea să urce până în vîrful unui stâlp neted şi lunecos, fără să cadă sau să alunece, era declarată câştigătoarea concursului şi „regina bălţii”. S-au prezentat 3 broscuţe. Se dă startul iar galeriile încep să-şi susţină favoriţii zgomotos de pe margine şi uneori cu orăcăieli nu tocmai plăcute auzului. Broscuţele încercau să urce însă alunecau şi cădeau aproape de fiecare dată. Galeria striga că să facă aşa şi pe dincolo, să aplice tactica x sau y iar după o vreme de chin, două broscuţe, leşinate de efort, au pus urechea la îndemnurile galeriei şi ... au abandonat. Mai puţin o broscuţă, care continua să lupte îndârjită cu netezimea stâlpului iar într-un final a reuşit să-l urce, câştigând concursul şi titlul mult râvnit. Ştiţi de ce a reuşit ? Pentru că broscuţa câştigătoare era surdă....

P.S.: fiecare înţelege ce doreşte. ;)

Sus

MesajScris: 19 Oct 2011, 21:09 
Neconectat

RaduDan scrie:
Stiti care este diferenta dintre 99% din pescarii romani si restul pescarilor? Diferenta este ca un pescar oarecare din Slovenia m-a felicitat pentru rezultatul de anul acesta. Un oarecare membru al echipei Angliei, cu vreo doua titluri mondiale mi-a spus cu vreo luna inainte de mondiale ce carlige, elastice, etc vor folosi iar dupa mondiale mi-a transmis "well done" intr-un mesaj privat. Un oarecare membru al staffului echipei Angliei ne-a felicitat pentru rezultat si mi-a raspuns la o serie de intrebari. Un prieten din Italia, fost membru al lotului national ne-a felicitat la fel ca si niste necunoscuti care discutau la Ostellato despre echipa Romaniei, despre locul obtinut si despre modul in care am progresat fata de anul trecut.. Voi, cei 99% din pescarii ne-ati improscat cu noroi, ne-ati interogat, ne-at acoperit cu mizerii, ne-ati pus bete in roate si daca stau sa ma gandesc am primit mai multe felicitari de la straini decat de la voi.
Atitudinea asta distructiva a voastra nu va aduce nimic bun pe viitor, ba din contra....Trist....

is beat :lol: ca io nu ai inteles diferenta

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 219 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 22  Următorul

Ora este UTC [ DST ]