Pescuit Stationar

Acum este 16 Noi 2024, 15:31

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 53 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: REVISTA PESCUIT TRASA SPRE STATIONAR !!!
MesajScris: 28 Dec 2009, 13:27 
Neconectat

vezi...amu te-ai mai destins :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 28 Dec 2009, 15:13 
Neconectat

yo is o fire vulcanica, iau foc rapid si de multe ori jignesc si arunc vorbe grele. Vorbesc de cele mai multe ori din propriile experiente cu lumea asta nebuna, pt ca am trecut prin foc si sabie, is bine calit. In schimb imi recunosc pacatele si ma rog cuiva sa mi le ierte. De asemenea, domnilor de aici de pe forum, ingaduiti-mi sa ma scuz de fiecare data cand gresesc, am gresit si acum cu Pityu, care ar putea sa-mi fie tata, tat asa ma certam si cu tata-mio, Dumnezeu sa-l ierte. Nu vreau sa ma impun in niciun fel, decat prin munca si prin ceea ce fac in fiecare zi, insa am castigat in timp gradul necesar de acceptare a diversitatii speciei umane precum si a problemelor de toate felurile. In 2009 am facut destule si cred ca mai multe bune decat rele, am facut si rele. Va aminteam cateva fapte de acu doi ani, cu penibilu de rigoare si cu bravada aferenta, care pt unii ar putea parea simple vorbe. Asa le-am vazut si m-am zbatut sa le fac, desi mi-a fost greu. Cred ca in 2010 vom face cu totii mai mult. La Hunedoara vom face treaba pe probleme de ecologizare si de protejare a zonelor de pescuit. In ianuarie vrem sa aducem GREENPEACE la Hunedoara, am trimis deja adeziunile si vor veni, depinde acum si in ce conditii vom colabora cu ei, noi nu vrem extremism ci vrem sa lucram concret pe proiecte. Il vom angrena si pe domnul Benko in proiectele ce tin de mediu, cu precadere pt problemele din pescuit. Mai vrem sa facem si o scoala de pescuit, o tabara pentru copii si tineri care sa fie interesati de sportivitate (discutia este deschisa). Intr-o forma sau alta, voi colabora in continuare si cu publicatiile de pescuit, pasiunea mea, chiar daca nu am avantajele unora. Am cateva sugestii pt imbunatatirea strategiei generale a echipei nationale de stationar si vreau sa ajut. Nu am alt argument acum, decat faptul ca baietii sunt inscrisi la AJVPS Hunedoara, deci sunt aproape. Reviste vor fi tot timpul si oameni care sa le citeasca. In ianuarie am convingerea ca vom avea cu totii o revista mai buna pe piatza iar in acest sens va rog sa-mi oferiti sprijinul necesar, pentru consultari legate de articole. Astept in continuare propuneri, orice, idei, critici, comentarii. Se va numi SUPERPESCAR. Nu cunosc culise si dedesubpturi si nici nu ma intere. Vreau sa cred doar ca o vom putea face asa cum vrem cu totii. In rest sper ca 2010 sa ne mai aduca ceva dvd-uri si mai multe emisiuni tematice, sincere felicitari pt Adi Petrisor, face o treaba excelenta. Idei sunt multe, dar si solutii!!!! De asemenea imi doresc sa dispara dintre noi sentimentele necurate si sa incercam sa facem cu totii pt pescuit, cate putin din ce vedem prin occident. Va doresc numai bine si LA MULTI ANI.

Sus

MesajScris: 02 Ian 2010, 22:13 
Neconectat

@bogdanleu
nea... ai auzit proverbul "lupul isi schimba parul dar naravul ba! " cam asa ceva si cu asta :twisted: :lol: :mrgreen:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 53 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6

Ora este UTC [ DST ]