Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 09:59

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 219 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cartile pe fata
MesajScris: 20 Oct 2011, 11:57 
Neconectat

RaduDan scrie:
Stiti care este diferenta dintre 99% din pescarii romani si restul pescarilor? Diferenta este ca un pescar oarecare din Slovenia m-a felicitat pentru rezultatul de anul acesta. Un oarecare membru al echipei Angliei, cu vreo doua titluri mondiale mi-a spus cu vreo luna inainte de mondiale ce carlige, elastice, etc vor folosi iar dupa mondiale mi-a transmis "well done" intr-un mesaj privat. Un oarecare membru al staffului echipei Angliei ne-a felicitat pentru rezultat si mi-a raspuns la o serie de intrebari. Un prieten din Italia, fost membru al lotului national ne-a felicitat la fel ca si niste necunoscuti care discutau la Ostellato despre echipa Romaniei, despre locul obtinut si despre modul in care am progresat fata de anul trecut.. Voi, cei 99% din pescarii ne-ati improscat cu noroi, ne-ati interogat, ne-at acoperit cu mizerii, ne-ati pus bete in roate si daca stau sa ma gandesc am primit mai multe felicitari de la straini decat de la voi.
Atitudinea asta distructiva a voastra nu va aduce nimic bun pe viitor, ba din contra....Trist....

Am ajuns la convingerea ca nu aveti nici macar un strop de bun simt in dumneavostra, nu aveti coloana vertebrala ... Recapitulam......Si sa se inteleaga, nu am nimic cu Alex Gavan, nu il cunosc, din cate am auzit este un foarte bun pescar, dar nu avea ce sa caute la aceste mondiale, nu a participat la nici o faza de concurs dinaintea mondialelor....E chiar atat de greu sa intelegeti ???
Ati FURAt dreptul unui concurent de a merge mai departe !!!

Sus

MesajScris: 20 Oct 2011, 12:38 
Neconectat

@ticairlandezu...nu stiu ce sa spun despre ceea ce a scris domnul Bogdan, nu am fost acolo anul trecut, dar la partea de minusuri de anul trecut, pot spune ca anul acesta nu au existat. Au evoluat mult, vazand cu ochii pot spune, iar acest lucru nu poate decat sa ma imbucure.

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 20 Oct 2011, 12:57 
Neconectat

Vreau sa ii multumesc lui Alex Gavan pt scaun si rubeziana .... Mare domn mare caracter

Sus

MesajScris: 20 Oct 2011, 13:04 
Neconectat

Mha Doru de ce zici din casa ???
De ce trebuie sa-i dai explicatii profesorului de logopedie ? :lol: :lol: :lol: :lol:

Ps Suna-l pe Gavan ca ne-a cumparat deja nada pt mondialele de la anul ;)

Sus

MesajScris: 20 Oct 2011, 13:27 
Neconectat

Jo1nT scrie:
Nu stiu cine sunteti...dar cred ca mai mult de 1 an 2 prin ale pescuitului nu aveti.... Nici nu ma chinui sa va explic....

:lol: :lol: :lol: Probabil am atatia ani in ale pescuitului cati ai tu in total asa ca mai bine nu te chinui ca oricum te chinui degeaba :D

Dar de ce toti ocoliti raspunsul la intrebarea - unde ati fost voi toti juniorii aia buni din Mh la concursul pe echipe? De ce nici ai vostri nu va baga in seama daca sunteti asa de buni?

Sus

MesajScris: 20 Oct 2011, 14:21 
Neconectat

Joint....voi sunteti cumva avocatii lui burileanu......daca el are o problema de ce nu o poate spune.....te trezesti sa comentezi despre una si despre alta....
In afara finalei nationale de anul trecut in care burileanu a iesi pe locul 3 cu ajutorul tatalui sau care statea langa el cu binoclu si ii spunea sa traga....ce performanta este asta...si mai vrea sa participe la mondiale....din cate imi aduc eu aminte anul trecut la finala nici nu a avut rubeziana....oare se descurca sa isi instaleze scaunul....poate dupa o ora asteptand sa ii dea tatal sau sfaturi despre cum sa faca si ce sa faca....asa ca te rog.....nu mai tot comenta atata pe forum...si noi stim sa va jignim.

Sus

MesajScris: 20 Oct 2011, 16:17 
Neconectat

silk scrie:
Jo1nT scrie:
Nu stiu cine sunteti...dar cred ca mai mult de 1 an 2 prin ale pescuitului nu aveti.... Nici nu ma chinui sa va explic....

:lol: :lol: :lol: Probabil am atatia ani in ale pescuitului cati ai tu in total asa ca mai bine nu te chinui ca oricum te chinui degeaba :D

Dar de ce toti ocoliti raspunsul la intrebarea - unde ati fost voi toti juniorii aia buni din Mh la concursul pe echipe? De ce nici ai vostri nu va baga in seama daca sunteti asa de buni?

Ma refeream ca nu cred ca aveti prea multi ani in ale concursului, si mai ales in ale finalelor de sperante...
Ca sa va bucure mai mul,t nu am fost nici la finala natioanala la sperante, am refuzat, intr-o discutie cu tatal meu , de ce nu merg la finala, am zis ca ma PISH pe ea de finala ( sper sa nu ia nimeni personal aceste cuvinte, dar asta mi-a fost reactia) , nu merg acolo doar de dragu plimbarii si dupaia sa fiu furat de altii !!! Nu cred ca tre sa dovedesc nimanui cat de bun pescar sunt sau nu sunt...
Cat despre echipa MH, aceasta echipa este alcatuita in fiecare an cu cateva greutati de niste oameni care se duc la concurs din placere, care nu au nici o pretentie la podium, se duc doar de dragul participarii...Iar noi nu vrem sa facem parte din aceasta echipa..

Sus

MesajScris: 20 Oct 2011, 16:19 
Neconectat

vladutzu scrie:
Joint....voi sunteti cumva avocatii lui burileanu......daca el are o problema de ce nu o poate spune.....te trezesti sa comentezi despre una si despre alta....
In afara finalei nationale de anul trecut in care burileanu a iesi pe locul 3 cu ajutorul tatalui sau care statea langa el cu binoclu si ii spunea sa traga....ce performanta este asta...si mai vrea sa participe la mondiale....din cate imi aduc eu aminte anul trecut la finala nici nu a avut rubeziana....oare se descurca sa isi instaleze scaunul....poate dupa o ora asteptand sa ii dea tatal sau sfaturi despre cum sa faca si ce sa faca....asa ca te rog.....nu mai tot comenta atata pe forum...si noi stim sa va jignim.

Vladutzu...nu vorbi in necunostiinta de cauza...u ai 2-3 ani de cand mergi la concursuri, vezi ca Burileanu s-ar putea sa aiba cat ai tu+paul ispas+doru la un loc !!! Si are si rezultate, multe locuri de 1 intr'o mansa, vreo cateva clasari pe podium si in primii 5...

Sus

MesajScris: 20 Oct 2011, 18:35 
Neconectat

Aldea Adrian scrie:
ticairlandezu scrie:
Aschioape florin scrie:
si asta daca are bani !

Si echipament binenteles...Adi, sa te apuci sa te dotezi de pe acum...minim 5 kituri de 4m.

Nu cred ca a fost vreodata problema kiturilor, sau a echipamentului. :?

sunt curios daca la anu' o sa fii intrebat macar daca vrei sa faci parte din echipa pt. mondiale (chiar daca nu vei fi convocat)
da' las' ca noi Bihorenii tinem la tine chiar daca nu ajungi la mondiale ! ;)

http://www.pescarulbihorean.ro/
https://www.facebook.com/pescarul.bihorean?fref=ts

Sus

MesajScris: 20 Oct 2011, 18:50 
Neconectat

Dupa ce s-a intamplat anul acesta sigur s-a reusit ''largirea '' ariei de selectie .Cati potentiali concurenti nu s-au mai prezentat la finala ? Astept raspuns chiar de la acestia.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 219 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  Următorul

Ora este UTC [ DST ]