Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 09:33

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 219 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cartile pe fata
MesajScris: 20 Oct 2011, 21:18 
Neconectat

Jo1nT scrie:
vladutzu scrie:
Joint....voi sunteti cumva avocatii lui burileanu......daca el are o problema de ce nu o poate spune.....te trezesti sa comentezi despre una si despre alta....
In afara finalei nationale de anul trecut in care burileanu a iesi pe locul 3 cu ajutorul tatalui sau care statea langa el cu binoclu si ii spunea sa traga....ce performanta este asta...si mai vrea sa participe la mondiale....din cate imi aduc eu aminte anul trecut la finala nici nu a avut rubeziana....oare se descurca sa isi instaleze scaunul....poate dupa o ora asteptand sa ii dea tatal sau sfaturi despre cum sa faca si ce sa faca....asa ca te rog.....nu mai tot comenta atata pe forum...si noi stim sa va jignim.

Vladutzu...nu vorbi in necunostiinta de cauza...u ai 2-3 ani de cand mergi la concursuri, vezi ca Burileanu s-ar putea sa aiba cat ai tu+paul ispas+doru la un loc !!! Si are si rezultate, multe locuri de 1 intr'o mansa, vreo cateva clasari pe podium si in primii 5...

cand o fost asta...fa cateva poze la diplomele lui sa vedem si noi cu ce se mandreste
si la ce concursuri a facut el locul 1 intro mansa??? tu contra el....da am inteles toti...el este un pescar mai bun decat tine...
daca el este un pescar asa de bun...si il laudati voi atata...de ce nu participa la concursuri private sa il vada lumea cat de valoros si talentat este....nu merge ca s-a stricat binoclu sau nu are chef sa ne bata??

Sus

MesajScris: 21 Oct 2011, 02:01 
Neconectat

cucu marius scrie:
Dupa ce s-a intamplat anul acesta sigur s-a reusit ''largirea '' ariei de selectie .Cati potentiali concurenti nu s-au mai prezentat la finala ? Astept raspuns chiar de la acestia.

+2 De la MH...Alexici Albert ( eu pentru cei ce nu stiu) si Burileanu Cristian...
Ce va pot spune de cand sunt eu concurent si de cand merg la aceste finale, pe an ce a trecut au venit tot mai putini concurenti la concursuri, si la fazele interjudetene si la fazele finale...
Caras Severin a avut concurenti, chiar si campion national, si acum nu mai au nici un concurent...
La Alba din cele povestite de fostii concurenti numai la faza pe asociatie sau pe judet erau in jur de 30 de concurenti sau poate chiar mai multi
Timisul a avut un concurent campion la categoria pana in 14 ani, Adrian Farago, si anul viitor cand a trecut la sperante a iesit locul 2 la faza pe tara la Topolovat unde cred ca s-a atins si apogeul concurentilor veniti la o finala 28-30 de concurenti... Nici de la timis acum nu mai vine nimeni...
De la Arad la fel, nu mai vine nimeni...
Dar asta nu din cauza celor intamplate anu acesta....era doar o mica paranteza

Ultima oară modificat de Jo1nT pe 21 Oct 2011, 02:18, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 21 Oct 2011, 02:13 
Neconectat

vladutzu scrie:
Jo1nT scrie:
vladutzu scrie:
Joint....voi sunteti cumva avocatii lui burileanu......daca el are o problema de ce nu o poate spune.....te trezesti sa comentezi despre una si despre alta....
In afara finalei nationale de anul trecut in care burileanu a iesi pe locul 3 cu ajutorul tatalui sau care statea langa el cu binoclu si ii spunea sa traga....ce performanta este asta...si mai vrea sa participe la mondiale....din cate imi aduc eu aminte anul trecut la finala nici nu a avut rubeziana....oare se descurca sa isi instaleze scaunul....poate dupa o ora asteptand sa ii dea tatal sau sfaturi despre cum sa faca si ce sa faca....asa ca te rog.....nu mai tot comenta atata pe forum...si noi stim sa va jignim.

Vladutzu...nu vorbi in necunostiinta de cauza...u ai 2-3 ani de cand mergi la concursuri, vezi ca Burileanu s-ar putea sa aiba cat ai tu+paul ispas+doru la un loc !!! Si are si rezultate, multe locuri de 1 intr'o mansa, vreo cateva clasari pe podium si in primii 5...

cand o fost asta...fa cateva poze la diplomele lui sa vedem si noi cu ce se mandreste
si la ce concursuri a facut el locul 1 intro mansa??? tu contra el....da am inteles toti...el este un pescar mai bun decat tine...
daca el este un pescar asa de bun...si il laudati voi atata...de ce nu participa la concursuri private sa il vada lumea cat de valoros si talentat este....nu merge ca s-a stricat binoclu sau nu are chef sa ne bata??

Nu e rusine sa recunosti atunci cand cineva e mai bun ca tine, si pot sustine sus si tare ca pe Burileanu la viteza NU IL BATE NIMENI !!!
Dar u nu ai de unde sa sti ce rezultate a avut el , la cate finale a iesit intr-o mansa locul 1, pentru ca u pe vremea aia cred ca te jucai cu putza in tzarana !!!
Asa ca o parere sincera si nu vreau sa o iei ca pe ceva personal sau ca pe vreo frustrare,tu la fel ca si Luca Alexandru( campion national la sperante-MH ) ai iesit campion national din greseala, a fost o eroare !!!
Singurul pentru care am un respect enorm si pe care il cunosc din concursuri de ani buni este Boti, care tot timpul a fost constant si muncitor, care cred ca are un blestem pentrul locul 2, deoarece inainte de a iesi el campion national la Medgidia , iesise 2-3 ani la rand pe locul 2 la finale...si atunci cand a iesit campion cineva chiar a si zis, era si timpul sa iesi campion, ca prea ai ceva cu locul 2...poate ar trebui sa va puneti toti o intrebare.....de el de ce nu zice nimeni nimic ???

Sus

MesajScris: 21 Oct 2011, 10:43 
Neconectat

Irli chiar nu ai alta treaba decat sa te certi cu hand.c.p.t.l asta pe forum :?: nu vezi ca ii dobi.oc si nu ai cu cine??????? Cred ca o bagat internet la nr 3 :!:

Sus

MesajScris: 21 Oct 2011, 11:03 
Neconectat

Sa bage cineva rezultatele din ultimii 5-8 ani la Under 22 baieti sa se termine cu dihonia si sa fie rupta pisica in 2;are cineva statisticile? Sa fie postate va rog.

Sus

MesajScris: 21 Oct 2011, 11:33 
Neconectat

Florin, stai linistit ca n-ai cu cine....cred ca iti dai seama de "calitatea" bajetului ,atata timp cat i critica chiar pe campioni nationali de la el din judet...mai au un campion national(seniori) despre care banuiesc ca are aceleeasi cuvinte de lauda!!!! dar nu indrazneste, ca stie ca si-o ia pe cocoasa ;)
In rest pescuitul merge inainte cu ...speedy Gonzales Burileanu jr. :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 21 Oct 2011, 14:28 
Neconectat

Adevarul e ca anul acesta chiar aveam nevoie de un Sppedy Gonzales la mondiale...la cati obleti s-au prins si cand ma gandesc ce praf erau baietii nostri...nici macar unul nu au reusit sa prinda...Macar daca stiam..:lol: :lol:

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 21 Oct 2011, 16:26 
Neconectat

Poiana Doru scrie:
Irli chiar nu ai alta treaba decat sa te certi cu hand.c.p.t.l asta pe forum :?: nu vezi ca ii dobi.oc si nu ai cu cine??????? Cred ca o bagat internet la nr 3 :!:

Esti prea mic si prea neinsemnat ca sa te bag in seama !!!

Sus

MesajScris: 21 Oct 2011, 16:36 
Neconectat

ticairlandezu scrie:
Florin, stai linistit ca n-ai cu cine....cred ca iti dai seama de "calitatea" bajetului ,atata timp cat i critica chiar pe campioni nationali de la el din judet...mai au un campion national(seniori) despre care banuiesc ca are aceleeasi cuvinte de lauda!!!! dar nu indrazneste, ca stie ca si-o ia pe cocoasa ;)
In rest pescuitul merge inainte cu ...speedy Gonzales Burileanu jr. :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Nu e o critica, e o realitate, o poate spune chiar el( a si refuzat sa mearga la mondiale) Asta inseamna sa fi fairplay si sa iti cunosti adevarata valoare...Nu mergem la mondiale doar de dragul plimbarii si sa facem figuratie !!! Ca bani avem toti !!!
Nu stiu de ce il bagati in aceasta discutie pe domnul Biltac ? Chiar isi merita pe deplin titlul de campion, a muncit, sa iesi 3 manse la rand locul 1 asta nu mai e eroare sau intamplare, se poate chema valoare !!!
Cand aduci argumente intr-o afirmatie , nu se mai cheama critica, se cheama realitate !!!

Sus

MesajScris: 21 Oct 2011, 16:38 
Neconectat

RaduDan scrie:
Adevarul e ca anul acesta chiar aveam nevoie de un Sppedy Gonzales la mondiale...la cati obleti s-au prins si cand ma gandesc ce praf erau baietii nostri...nici macar unul nu au reusit sa prinda...Macar daca stiam..:lol: :lol:

Pentru tine viteza inseamna doar obleti !!! Am inteles !!! ;)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 219 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Următorul

Ora este UTC [ DST ]