Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 09:39

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 219 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cartile pe fata
MesajScris: 21 Oct 2011, 17:00 
Neconectat

Am si eu o intrebare pentru Doru, Vlad, Paul Ispas, Tica Irlandezu, RaduDan( dar u poate sti), si pentru restu :
Stiti cumva ce este aceea o tabara de pescuit ??? Sau daca macar ati auzit ??? Si sper sa primesc niste raspunsuri sincere !!!

Sus

MesajScris: 21 Oct 2011, 17:12 
Neconectat

Jo1nT scrie:
Pentru tine viteza inseamna doar obleti !!! Am inteles !!! ;)

Dap, pentru babusca,platica si rosiara se numeste constanta si stiinta;)

Legat de tabere de pescuit, nu stiu si nu ma intereseaza. Ceea ce am invatat am invatat pe pielea mea, pe malul apei, din citit si din stat in spate pe la concursuri, dar pe de alta parte stiu ce inseamna cantonament....

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 21 Oct 2011, 17:51 
Neconectat

RaduDan scrie:
Jo1nT scrie:
Pentru tine viteza inseamna doar obleti !!! Am inteles !!! ;)

Dap, pentru babusca,platica si rosiara se numeste constanta si stiinta;)

Legat de tabere de pescuit, nu stiu si nu ma intereseaza. Ceea ce am invatat am invatat pe pielea mea, pe malul apei, din citit si din stat in spate pe la concursuri, dar pe de alta parte stiu ce inseamna cantonament....

Pai atunci nici nu stiu de ce te bag in seama,la varsta esti mai mare ca mine cu vreo 4 ani dar se pare ca si tu ai ani de concurs :))) sau finale la activ de nu mai ai degete sa le numeri :)) Se pare ca l-am descoperit si pe al patrulea muschetar :D Dupa trio'ul perfect Doru+Vlad+Paul , te adaug si pe tine , si cred ca nici asa nu aveti ani in concursuri sau finale cate are Burileanu singur :))...
Pai aceste tabere se tineau in urma cu vreo 15 ani si era alcatuita din primii 10-15 concurenti de la finala, tabara la care Burileanu Jr a fost !!!
Chiar sunteti sub orice critica, dupa ce i-ati furat dreptul de a merge la aceste mondiale, mai aveti tupeu sa il si contestati!!! !!! Nu aveti nici cel mai mic gram de bun simt, chiar nu va inteleg cum puteti sa iesiti si sa postati atatea tampenii, fara nici un argument!!! Mai mult de atat mai sunt si oameni in varsta care ma lasa cu gura cascata la cata perversitate, prostie si viclenie pot sa conduca !!!

Si nu e o critica sau vreo parere !!! E pura realitate!!!

Sus

MesajScris: 21 Oct 2011, 18:18 
Neconectat

Jo1nT scrie:
Am si eu o intrebare pentru Doru, Vlad, Paul Ispas, Tica Irlandezu, RaduDan( dar u poate sti), si pentru restu :
Stiti cumva ce este aceea o tabara de pescuit ??? Sau daca macar ati auzit ??? Si sper sa primesc niste raspunsuri sincere !!!

Da stiu eu ce inseamna taberele de pescuit pentru copii, organizate de AGVPS...pe vremuri am ocupat aceeasi functie ca si tatal tau ;) ....mergeau doar copiii de pilosi ;) care nu aveau nimic in comun cu pescuitul(cu cateva exceptii,iar voi nu erati printre ele) ;) S-a desfiintat tocmai pe motivul asta si ca nu si-a atins scopul.
In alta ordine de idei sa stii ca eu iti inteleg frustrarea...ce nu stii tu insa, este ca "Filmul" asta prost ,unii dintre noi l-am mai trait acum un an-an si jumatate,in speta chiar cu tatal lui Luca A. si altii din Mehedinti care sustineau sus si tare ca Alexandru este unul dintre cei mai buni pescari din tara...ca acum sa vi tu si sa zici ca-i o " eroare"...si ca de fapt tu si cu Burileanu sunteti cei mai buni.Io m-am obisnuit ca istoria se repeta, din nou, dar cu alte personaje ;)

p.s. frustrarea este un "sentiment" pe care daca nu sti sa-l strunesti...te duce la pierzanie :idea:

Sus

MesajScris: 21 Oct 2011, 18:45 
Neconectat

Jo1nT scrie:
Poiana Doru scrie:
Irli chiar nu ai alta treaba decat sa te certi cu hand.c.p.t.l asta pe forum :?: nu vezi ca ii dobi.oc si nu ai cu cine??????? Cred ca o bagat internet la nr 3 :!:

Esti prea mic si prea neinsemnat ca sa te bag in seama !!!
Maretia ta......... valorosuleeee...........frumosuleeeee......desteptuleeeeeeeee..........coerentuleeeee..............S-ar putea ca stapanu tau (Speedy Gonzales) sa aiba zece la suta din concursurile pe care le-am avut fiecare dintre noi anu asta . Asa ca mai draga tzi (sti cum zice becali ca sa nu faca discriminare rasiala ) calmeazate , nai ce face ? Mergi la pescuit ,ti s-o incurcat parasuta ? nu ai ancore ascutite ?dai bataie..

Sus

MesajScris: 21 Oct 2011, 18:46 
Neconectat

@joint.... cui.... narghilea
hai sa te lamuresc eu de ce nu mai participa copii la concursuri... pentru ca nu le mai deconteaza nimeni nimic si nu au atata pasiune incat sa investeasca ei in concursuri... cum sunt eu de exemplu... mi-am investit a doua oara deja dupa accidentul de la medgidia...
Si la faza cu campioana nationala ... hai sa fim un pic seriosi ... am lucrat cu ea nu cred ca ar mai trebui sa dezbatem subiectul...

Nu am reusit sa inteleg la finala ce a fost cu atitudinea copiilor din echipa...
Ce nu am mai putut sa inteleg ce a fost cu Radu-Dan de a inceput sa se prosteasca pe alte forumuri in fine...

Sus

MesajScris: 21 Oct 2011, 19:10 
Neconectat

Ok sper ca s a terminat cu cantatul si jelitul despre echipa U 22 care a fost anul asta la Mondiale . Care e echipa U 22 care o sa mearga in 2012 la Mondiale ?Sper ca asta se stie de pe acum,nu?

Sus

MesajScris: 21 Oct 2011, 20:06 
Neconectat

ticairlandezu scrie:
Jo1nT scrie:

Da stiu eu ce inseamna taberele de pescuit pentru copii, organizate de AGVPS...pe vremuri am ocupat aceeasi functie ca si tatal tau ;) ....mergeau doar copiii de pilosi ;) care nu aveau nimic in comun cu pescuitul(cu cateva exceptii,iar voi nu erati printre ele) ;) S-a desfiintat tocmai pe motivul asta si ca nu si-a atins scopul.
In alta ordine de idei sa stii ca eu iti inteleg frustrarea...ce nu stii tu insa, este ca "Filmul" asta prost ,unii dintre noi l-am mai trait acum un an-an si jumatate,in speta chiar cu tatal lui Luca A. si altii din Mehedinti care sustineau sus si tare ca Alexandru este unul dintre cei mai buni pescari din tara...ca acum sa vi tu si sa zici ca-i o " eroare"...si ca de fapt tu si cu Burileanu sunteti cei mai buni.Io m-am obisnuit ca istoria se repeta, din nou, dar cu alte personaje ;)

p.s. frustrarea este un "sentiment" pe care daca nu sti sa-l strunesti...te duce la pierzanie :idea:

Va contrazic, nu se duceau doar pilosii !!! Burileanu nu cred ca avea asa mari pile !!!
Cat despre Luca, aberatzi...nu a zis nimeni niciodata ca e un pescar bun, fapt pentru care a si refuzat sa mearga la mondiale !!!
M-ati auzit cumva pe mine sa ridic vreo pretentie ca vreau la mondiale sau ca sunt vreo valoare....
Daca sa iti spui o parere, sa aduci argumente si sa fi fairplay inseamna a fi frustrat, ma inclin in fata dumnevoastra !!!

Ultima oară modificat de Jo1nT pe 21 Oct 2011, 20:19, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 21 Oct 2011, 20:13 
Neconectat

Poiana Doru scrie:
Jo1nT scrie:
Poiana Doru scrie:
Irli chiar nu ai alta treaba decat sa te certi cu hand.c.p.t.l asta pe forum :?: nu vezi ca ii dobi.oc si nu ai cu cine??????? Cred ca o bagat internet la nr 3 :!:

Esti prea mic si prea neinsemnat ca sa te bag in seama !!!
Maretia ta......... valorosuleeee...........frumosuleeeee......desteptuleeeeeeeee..........coerentuleeeee..............S-ar putea ca stapanu tau (Speedy Gonzales) sa aiba zece la suta din concursurile pe care le-am avut fiecare dintre noi anu asta . Asa ca mai draga tzi (sti cum zice becali ca sa nu faca discriminare rasiala ) calmeazate , nai ce face ? Mergi la pescuit ,ti s-o incurcat parasuta ? nu ai ancore ascutite ?dai bataie..

Pentru noi concursurile au luat sfarsit anu acesta, dupa cum ai vazut am si refuzat sa participam la finala !!!
Despre Speedy Gonzales cum ii zici , ar trebui sa ti capu plecat...Esti sub el !!! Ne uitam la finala de anu trecu ????
Sincer nu imi e rusine cu defectul meu...insa vad ca tu ti-ai ales deja un idol : GIGI BECALI !!! Dute mai des la orele de romana, mai ales la gramatica !!! In ritmul asta, doar banii lu' tati o sa reuseasca sa'ti ia bacul !!!

Sus

MesajScris: 21 Oct 2011, 20:23 
Neconectat

Aldea Adrian scrie:
@joint.... cui.... narghilea
hai sa te lamuresc eu de ce nu mai participa copii la concursuri... pentru ca nu le mai deconteaza nimeni nimic si nu au atata pasiune incat sa investeasca ei in concursuri... cum sunt eu de exemplu... mi-am investit a doua oara deja dupa accidentul de la medgidia...
Si la faza cu campioana nationala ... hai sa fim un pic seriosi ... am lucrat cu ea nu cred ca ar mai trebui sa dezbatem subiectul...

Nu am reusit sa inteleg la finala ce a fost cu atitudinea copiilor din echipa...
Ce nu am mai putut sa inteleg ce a fost cu Radu-Dan de a inceput sa se prosteasca pe alte forumuri in fine...

Stiu foarte bine fenomenul nu deconturile si cu retragerile multora din concursuri...
Nu stiu la ce te referi la faza cu campioana natioanala si cu atitudinea celor din echipa....unde nu stiu nu ma bag !!!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 219 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22  Următorul

Ora este UTC [ DST ]