RaduDan scrie:
Jo1nT scrie:
Pentru tine viteza inseamna doar obleti !!! Am inteles !!!
Dap, pentru babusca,platica si rosiara se numeste constanta si stiinta;)
Legat de tabere de pescuit, nu stiu si nu ma intereseaza. Ceea ce am invatat am invatat pe pielea mea, pe malul apei, din citit si din stat in spate pe la concursuri, dar pe de alta parte stiu ce inseamna cantonament....
Pai atunci nici nu stiu de ce te bag in seama,la varsta esti mai mare ca mine cu vreo 4 ani dar se pare ca si tu ai ani de concurs
)) sau finale la activ de nu mai ai degete sa le numeri
) Se pare ca l-am descoperit si pe al patrulea muschetar
Dupa trio'ul perfect Doru+Vlad+Paul , te adaug si pe tine , si cred ca nici asa nu aveti ani in concursuri sau finale cate are Burileanu singur
)...
Pai aceste tabere se tineau in urma cu vreo 15 ani si era alcatuita din primii 10-15 concurenti de la finala, tabara la care Burileanu Jr a fost !!!
Chiar sunteti sub orice critica, dupa ce i-ati furat dreptul de a merge la aceste mondiale, mai aveti tupeu sa il si contestati!!! !!! Nu aveti nici cel mai mic gram de bun simt, chiar nu va inteleg cum puteti sa iesiti si sa postati atatea tampenii, fara nici un argument!!! Mai mult de atat mai sunt si oameni in varsta care ma lasa cu gura cascata la cata perversitate, prostie si viclenie pot sa conduca !!!
Si nu e o critica sau vreo parere !!! E pura realitate!!!