PACHET nr.31 buc. Olympus Reflection Bolo 7m Ultimate Carbon Technologydin 7 segmente; nr. de inele 10 SIC cu picior lung ( 3 culisante: 2 pe varf si 1 pe ante-varf); actiune pana in 30 gr; lungime de transport 150 cm; greutate 320gr ( la 6 m greutatea este 220 gr ); protectie de inele de plastic cu burete in capat si fir de plastic care se introduce in cele 10 inele pe timpul transportului. In maner are introdus un dop (distantier) din duplon de aprox. 40 cm pentru a tine elementele distantate cand lanseta este stransa pentru a proteja insertia SIC de pe inele. Are husa din material textil.
Uploaded with
ImageShack.usUploaded with
ImageShack.usPret pachet 500 lei. Si ca sa aveti cu ce echilibra oricare din aceste bolognese se ofera ca bonus 2 mulinete astfel:
1 buc. mulineta Viva Marury AA 500 Aestheticfrana fata micrometrica; frana instant anti-revers; nr. de rulmenti 4+1; raport de recuperare 5,1:1; greutate 200 gr; tambur metalic + grafit; Are cutie si husa material textil. Ideala pentru bolognesa de 6-7 m sau spining. Folosita 2-3 partide.
Uploaded with
ImageShack.usO varianta mai mare se poate vedea aici:
http://www.attract.ro/prodshow.php?id=1781 buc. mulineta Teben ZR-05corp din material metalic + compozit+plastic; frana spate micrometrica; frana multi-stop; nr. de rulmenti 1; raport de recuperare 5,2:1; greutate 145 gr (am cautat mult o asemenea mulineta cu greutate atat de redusa, nu cred sa gasiti ceva mai usor, poate doar Trabucco GFO 1000); tambur metalic + plastic; Ideala pentru bolo de 5-6 m.
Uploaded with
ImageShack.usSi se mai ofera inca un bonus (cel mai important):
1 buc. maner de 6 m pentru aceeasi boloAre mandrina, inelul aferent si dop din duplon pentru distantarea inelelor. Cine nu se impaca cu varianta de 7 m, poate demonta primele 2 segmente si o transforma in bolo de 6 m. La 6 m e o bijuterie: foarte usoara (220 gr) si cu o tinuta excelenta. Cand eram la pescuit foarte multi pescari veneau la mine si-mi cereau lanseta sa o studieze, sa o tina in mana, sa o incerce, etc. Am pescuit cu ambele variante si am fost foarte multumit de amandoua.
Va rog nu stricati topicul, va astept pe privat cu orice sfaturi si lamuriri. Multumesc!
Schimburile le fac cu scule de stationar.