Pescuit Stationar

Acum este 16 Noi 2024, 19:28

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 77 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: varga vs bologneza
MesajScris: 15 Noi 2011, 16:31 
Neconectat

tuntila scrie:
este vorba despre triana extrema plus, de 7m.

Am vazut. De aia am si scris ca ai nevoie de 6 inele + 3 pentru culisante + varf (9 inele+inelul de varf).
Eu nici atunci n-as pune sic fuji. Fuji Sic ar fi justificat la o lanseta de spinning unde inelele trebuie sa reziste la efort mult mai mare.
Nu stiu sa fi vazut vreo-data in catalog, bolo echipat cu Fuji SIC. (Am si eu bolo cu Sic care nu este Fuji si am si lanseta cu inele Fuji dar acelea nu sunt SIC).
Daca stie cineva bolo de fabrica cu inele SIC FUJI vreau sa vad si eu!

PS. Trebuie sa repar o lanseta in curand si am comandat niste inele Energofish si Kigan, o sa-ti spun cum sunt!

Sus

MesajScris: 15 Noi 2011, 19:48 
Neconectat

Aici in Houston(de fapt in U.S.A.) nu se gasesc bete bologneze deoarece aici se practica pescuitul la rapitori ,mai putin la pesti pasnici.
De aceea mi-am inelat un bat de carbon, telescopic de fix ,TRIANA , in anul 2003.De atunci nu am mai inelat decat mai multe bete facute insa pe blank-uri de fly+extensie(ca sa fie peste 3m.) sau am transformat niste bete de fly SAGE si G.LOOMIS IMX in bete de spinning.

Atat la batul telescopic cat si la celelalte bete am folosit inele SIC MATCH,facute de firma PACIFIC BAY,deoarece aici nu se gasesc inele FUJI MATCH SIC(nefiind cautate).

Am mai folosit si niste inele match,dar nu SIC ce le-am primit de la amicul meu BILL BATSON(ce e propietarul firmei http://www.batsonenterprises.com ce comercializreaza blank-uri ,inele,mandrine etc.pt. rodbuilding).Blank-urile HELIUM LTA folosite de Kistler pt. betele lui erau de la BILL BATSON si anume RAINSHADOW.

Inele match de la BILL BATSON nu au insa calitatea celor SIC de la PACIFIC BAY si pt. ca aici nu sunt solicitate,Bill BATSON nu le mai are in catalog.

Probabil ca in Europa ,deci si in Romania se gasesc inele FUJI MATCH SIC ,ce au piciorul lung(firul subtire nu atinge si nu se lipeste astfel de bat) si pt. inelarea betelor telescopice cred ca e mai bine sa cumparati astfel de inele.E pacat ca munca de inelare a acestor bete cu inele de calitate slaba,deoarece o reinelare ulterioara e o munca grea si ....costisitoare.
E doar parerea mea,de care se poate tine cont sau nu.

Jean Scurtu

Sus

MesajScris: 15 Noi 2011, 20:08 
Neconectat

cum sa nu se justifice inele fuji pe bolo :shock: pai o parte din bolo de la shimano au fuji, gama de varf de la Maver (Evanon, Legend,Lasr) sunt cu fuji ;)

Sus

MesajScris: 15 Noi 2011, 20:12 
Neconectat

iete fuji pe bolo

http://www.pescaleggero.it/forum/viewto ... =44&t=9958

Sus

MesajScris: 15 Noi 2011, 20:55 
Neconectat

Intre Fuji Alconite si Fuji SIC este o diferenta de 2x (ma refer la pret, dar probabil si la longevitate).

Eu am vorbit de Fuji Sic si sustin in continuare ca nu am vazut bolo echipat cu astfel de inele!

Sus

MesajScris: 15 Noi 2011, 22:21 
Neconectat

ma scuzati ca intervin,, FUJI sunt cele cu stantza pe ele :D :D :D :D pe partea metalica bineinteles :oops: :oops:

Sus

MesajScris: 15 Noi 2011, 22:23 
Neconectat

ala e lut ars CORNELLE :D :D :D

Sus

MesajScris: 15 Noi 2011, 22:25 
Neconectat

nu m-am prezentat sunt :baiatul de la radauti :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Sus

MesajScris: 15 Noi 2011, 22:28 
Neconectat

ptr JEAN SCURTU........fffcostisitoare :roll: :roll:

Sus

MesajScris: 15 Noi 2011, 22:36 
Neconectat

Vad ca omu va tot scrie dar majoritatea nu prea stiti sa cititi... Kiske zice clar: pe bolo nu a vazut fuji sic. Ceea ce a aratat Cornel pe bolo sunt Fuji Alconite. Intradevar, nu se justifica Fuji Sic pe bolo, in primul rand din cauza pretului si in al doilea rand pentru ca pe bolo nu ai atata uzura ca si pe betele spinning... Daca Dragos Popa a pus pe Reactorlite inele Kigan Sic si functioneaza spectacol atunci parerea mea ca Fuji Sic pe bolo este ceva de genul: motor de Bentley pe Logan...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 77 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următorul

Ora este UTC [ DST ]