Pescuit Stationar

Acum este 07 Noi 2024, 18:46

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 173 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: echipa Tubertini
MesajScris: 21 Noi 2011, 20:17 
Neconectat
Moderator global

Calm , Truia... O sa ducem finala pe Bolcas. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ca doar n-o fi dupa Petrisor... mama lui de bolsevic... cu bataturile lui de pe limba cu tot... :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 21 Noi 2011, 20:19 
Neconectat
Moderator global

adi petrisor scrie:
suficient de puternica sa va zboare de pe podium ;)

ps-daca ar fi adevarat si eu as fi capitan chiar ati zbura de pe podium.... :roll:

Si Petrisor zbarrrrr , pe-o dugheana... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
La ce puii mei sa ajungi tu capitan ? La curling ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma bucur ca ai inceput sa tastezi si tu mai des , ca ma plictiseam fara tine ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 22 Noi 2011, 07:21 
Neconectat

Lasand gluma la o parte, frumusetea ar fi sa-si construiasca cate o echipa si Tubertini si Maver...si nu numai ei :idea: :idea: :idea: ;) ;) ;)

Sus

MesajScris: 22 Noi 2011, 20:08 
Neconectat

Pentru ce Cuby daca merge treaba si asa.Va spun eu ca marcile tari de pescuit nu fac bani din stationar atat cat fac din crap sau spinning,sau alta explicatie ar fi ca sunt un pic acriti de dezorganizarea care este in stationar fata de celelalte discipline.
In concluzie sa nu credeti ca nu vreau sa vad si cat mai multe echipe sau cat mai multi sponsori,sa castige cei mai buni.

http://www.pescuitlafeeder.ro/magazin

Sus

MesajScris: 22 Noi 2011, 21:47 
Neconectat
Moderator global

Echipa Tubertinii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

....si daca va fii sponsorizata de "Doamna cu microbusu`" , dupa prima comanda de produse facuta de Petrisor , pentru echipa , dupa urmatoarea finala pe echipe , va devenii "Doamna cu bicicleta" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....... ca asta , pe linga ca-i comanda tot ce are in microbus , ....ii ia si microbusu` :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

...ma cracanez de ris :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .... voi credeti ca o "reprezentanta" de genul "ce-i pe mine si-n dulap ...cind ma imbrac, zice lumea ca ma mut " adica "ce-i in microbus ii si-n depozit " :lol: :lol: :lol: poate sa sustina o echipa de stationar , si Grasu sa faca "necesaru" de produse :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....... nu mai pot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...ma ingras si mai tare ...de ris :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Grasuleeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....... nu nenorocii femeia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

poate daca-l convingeti pe Ambrus Tibor , mai va dau o sansa ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

sefuuuuu ...mai ai un loc pe acolo :? :? :? :? :? :?...cel mai bun om din spate ;) ;) ;) ;) ;) ;) ..intreaba-l numa` pe Raison Wily , ii spun sa-mi faca o scrisoare de recomandare :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ca doar amandoi am concurat anul asta la finala pe echipe la titlul de "cel mai bun postas" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 23 Noi 2011, 09:30 
Neconectat

...mah, a facut femeia concurs mic cu premii mari?? A facut! Nu sa tras inapoi ca nu are concurenti sau mai stiu eu ce. Raportat la numarul de concurenti, valoarea taxei de inscriere si la valoarea premiilor a fost cel mai tare concurs din 2010. Si din cate am auzit nu a trecut la bicicleta... ;)

Sus

MesajScris: 23 Noi 2011, 11:08 
Neconectat

Cainii latra,busurile si bicicletele trec...

Sus

MesajScris: 23 Noi 2011, 11:16 
Neconectat
Moderator global

Gibo , tu n-ai loc in echipa aia , nu mai peria... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Petrisor , cum se numeste echipa ? Impingeti pietroaie pe gheata ??? :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 23 Noi 2011, 11:28 
Neconectat
Moderator global

[/quote]
Nu stiu cine esti dar dupa auzite dl Petrisor e capitanul si creierul echipei![/quote]

Revenim . Respect , copitanooo... :mrgreen:

Fişiere ataşate:
COPITANO.JPG
COPITANO.JPG [ 49 KiB | Vizualizat de 5796 ori ]
Sus

MesajScris: 23 Noi 2011, 15:11 
Neconectat
Moderator global

nutzu_z scrie:
...mah, a facut femeia concurs mic cu premii mari?? A facut! Nu sa tras inapoi ca nu are concurenti sau mai stiu eu ce. Raportat la numarul de concurenti, valoarea taxei de inscriere si la valoarea premiilor a fost cel mai tare concurs din 2010. Si din cate am auzit nu a trecut la bicicleta... ;)

...si tu crezi ca se compara cheltuielile de la un concurs cu "intretinerea" unei echipe ??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ...poate daca nu face Grasu "necesaru" :lol: :lol: :lol: :lol: acolo cheltuielile au mai fost intretinute in parte si de taxa de participare ;) ;) ;)
depinde ce va doriti ca daca vreti sa aveti un nume , un tricou si o sapca .....da :lol: :lol: :lol: :lol: dar mai mult nici macar voi nu credeti ca va fii :lol: :lol: :lol: :lol:
si nada ????? :o :o :o :o :o o sa folositi tubertinii sau VDE????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...... Rancu si Grasu fara Sensas ii ca Mesi fara minge :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: daca e sa citam o vorba din popor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

In sfirsit e problema voastra si eu va doresc numai bafta si succesuri !!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ......mercenarii pescuitului romanesc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....trabucco :arrow: sensas :arrow: energo :arrow: tubertinii .......ce mai urmeaza ??? :o :o :o :o :o ...maver , baracuda ?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 173 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Următorul

Ora este UTC [ DST ]