Pescuit Stationar

Acum este 07 Noi 2024, 20:25

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 173 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: echipa Tubertini
MesajScris: 24 Noi 2011, 12:05 
Neconectat

ei Truia si mie imi este dor de tine si mai ales de clopul tau :lol: si mai ales de vorbele tale rapide...hai acasa. :D

Sus

MesajScris: 24 Noi 2011, 17:21 
Neconectat

truia scrie:
nutzu_z scrie:
eu unul spun un lucru: de acum inainte nu o sa fac parte dintr-o echipa decat cu un contract de sponsorizare negru pe alb, care sa contina atat oferta cat si pretentiile. Am mult prea multe de facut pentru mine decat sa ma duc sa reprezint pe cineva care trage foloase si nu are pratic nici o obligatie scrisa fata de mine.

Absolut corect Nutu!!...acum insa te intreb: ai fi instare sa pescuiesti cum ti se spune si nu cum vrei tu sau crezi tu ca e bine? Poti respecta cu strictete absolut toate detaliile tehnice care-ti vor fi impuse de antrenor? esti gata sa pescuiesti pentru echipa si nu pentru tine personal? Daca raspunsul e da atunci tot ce ai spus tu mai sus e in perfect acord cu pretentiile pe care o echipa profesionista le poate avea de la tine!!... daca raspunsul e nu, cine crezi tu ca va plati pentru asta?..nimeni!...

Profesionalism inseamna o raspundere ptr fiecare conform cu pozitia sa: antrenorul face tactica, nada, stabileste maniera si ritmul de urmat, pestele tinta , distante, adancimi, linii... pescarul da cu batul in balta si face exact ce i se spune punand la bataie dexteritatea sa (fara individualisme si talente de mare vedeta!!) iar managerul face rost de bani si de sponsori si e prezent pentru a administra echipa nu pentru a se strecura in echipa urmand alte criterii decat cele normale!
Si fiecare are raspunderea lui: daca tactica se dovedeste gresita dam afara antrenorul, daca vreun pescar face de capul lui dam afara pescarul iar daca managerul nu aduce bani dam afara managerul!...

Altfel nu se poate face performanta...si exemplele nu trebuie sa vi le dau eu!!
Atunci ala care plateste are si raspunsul imediat referitor la ce trebuie schimbat cand ceva nu merge bine!
Facand acelasi lucru de decenii intregi si fara ca nimeni sa fie responsabil de nimic... justificare clasica: "atata putem!"... nu duce decat la stagnare...iar stagnarea nu inseamna nicidecum progres!

Vreau sa va dau un slogan ( care-i va fi drag Irlandezului caci se leaga de un celebru mixed-malt) :

Voi merge oriunde atata timp cat este inainte!... cam asa ar trebui sa gandim si noi!

Va pup si mi-e dor de voi! (cel mai mult de Petrisor!!!)

mda....nu uia ca o echipa nu o poti forma numai din n...numar de concurenti....ai nevoie de n concurenti buni la individual ......care ani de zile au avut rezultate bune ...ca ceva sclipiri toti avem !

Sus

MesajScris: 24 Noi 2011, 18:46 
Neconectat

Dl Truia sloganul mentionat era a pionerilor,adica comunistilor!Sunt curios cine s-a profitat de dl.Nutzu!

Sus

MesajScris: 24 Noi 2011, 19:22 
Neconectat

chubi scrie:
Dl Truia sloganul mentionat era a pionerilor,adica comunistilor!Sunt curios cine s-a profitat de dl.Nutzu!

Hahahaha! nici vorba....

Sloganul - in original - " I'll go anywhere as long as it's forward! " este atribuit lui David Livingstone, celebru explorator scotian.

Si a fost unul dintre sloganurile asociate cu celebrul whisky Johnie Walker!!!

( printre celelalte fiind: "Keep Walking, Johnie Walker! " si " Johnie Walker, the man who walked around the world! " sau " Johnie Walker, still going strong!! " )

Sus

MesajScris: 24 Noi 2011, 19:40 
Neconectat
Moderator global

truia scrie:
nutzu_z scrie:
eu unul spun un lucru: de acum inainte nu o sa fac parte dintr-o echipa decat cu un contract de sponsorizare negru pe alb, care sa contina atat oferta cat si pretentiile. Am mult prea multe de facut pentru mine decat sa ma duc sa reprezint pe cineva care trage foloase si nu are pratic nici o obligatie scrisa fata de mine.

Absolut corect Nutu!!...acum insa te intreb: ai fi instare sa pescuiesti cum ti se spune si nu cum vrei tu sau crezi tu ca e bine? Poti respecta cu strictete absolut toate detaliile tehnice care-ti vor fi impuse de antrenor? esti gata sa pescuiesti pentru echipa si nu pentru tine personal? Daca raspunsul e da atunci tot ce ai spus tu mai sus e in perfect acord cu pretentiile pe care o echipa profesionista le poate avea de la tine!!... daca raspunsul e nu, cine crezi tu ca va plati pentru asta?..nimeni!...

iti dau eu un exemplu in acest sens ;)
anul asta la finala pe echipe am stabilit o tactica de pescuit , toata echipa , din care match-ul lipsea cu desavirsire :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: iar colegii mi-au spus ca daca vreau sa intru in stand va trebuii sa las match-urile in masina .....si nu glumeau . Ca sa nu-i dezamagesc , stiind ca nu voi putea respecta aceasta regula ,si sa respect ce am hotarit toti , am preferet sa stau rezerva toate trei mansele :o :o :o :o :o
EU eram singurul convins ca se putea cistiga sectorul in mansa a II-a si a III-a si cu matchul , dar am respectat hotarirea echipei .

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 25 Noi 2011, 09:46 
Neconectat

chubi scrie:

...am zis eu ca a profitat cineva???? :shock:

Sus

MesajScris: 25 Noi 2011, 10:34 
Neconectat
Moderator global

nutzu_z scrie:
Mah, indiferent ca sunt sau nu oameni de echipa, formula in care am fost in trecut va dat-o la papacioc pe unde va prins... Deci 'geaba ai oameni de echipa daca isi iau bataie...

Adevarat. Insa , sa raspund , "unde" devine Varsolt , iar de prins , doar acolo ne-a prins. O singura data. Cand unele echipe au avut , altele nu... Larve. Doar la vreo 2-3 puncte. ;) Dupa care s-a (sau a fost) desfiintat(a). Deci , cine stie , poate pe viitor echipa voastra va dura mai mult de un sezon... :mrgreen:

Sus

MesajScris: 25 Noi 2011, 10:38 
Neconectat
Moderator global

truia scrie:

Totul incepe cu un vis.... cu multa pasiune, cu tenacitate si cu putin noroc visele se pot si realiza cateodata!

Tu nu visezi la nimic???...Iar daca-ti doresti doar lucruri simple care se pot realiza fara eforturi ( ca de exemplu sa tragi la buci in fiecare zi!!) nu ti se pare ca viata ar fi monotona si fara provocari care sa-ti testeze capacitatile!! ;) ;)

Si el viseaza , insa are visele lui... De exemplu ca se insoara... cel cu datul la buci zilnic este un vis de top pentru el , numai sambata spre duminica poate sa-l viseze... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 25 Noi 2011, 11:32 
Neconectat

am impresia ca va cam tataie curul de va intereseaza atat foarmarea unei echipe.....de ce oare?...nu va faceti nici o problema ca doar sunteti obisnuiti sa aplaudati(in ciuda bineinteles si de ochii lumi)..ce daca nu mai prindeti podiumul ideea este sa participi nu? :twisted:

Sus

MesajScris: 25 Noi 2011, 12:05 
Neconectat

alintudose scrie:
nutzu_z scrie:
Mah, indiferent ca sunt sau nu oameni de echipa, formula in care am fost in trecut va dat-o la papacioc pe unde va prins... Deci 'geaba ai oameni de echipa daca isi iau bataie...

Adevarat. Insa , sa raspund , "unde" devine Varsolt , iar de prins , doar acolo ne-a prins. O singura data. Cand unele echipe au avut , altele nu... Larve. Doar la vreo 2-3 puncte. ;) Dupa care s-a (sau a fost) desfiintat(a). Deci , cine stie , poate pe viitor echipa voastra va dura mai mult de un sezon... :mrgreen:

...atata o dai de gard cu larvele alea. in 2009 a-ti avut larve dar s-au "conjelat" din vina voastra. Nu crezi ca e un pic infantil sa o tot dai cu aceeasi placa? In 2010 nu stiu ce s-a intamplat dar daca nu ati avut e numai vina voastra. Ca echipa ar trebui sa va cautati larve si fui nu sa asteptati de la altii... Daca au fost vre-o 2-3 puncte crezi ca diminueaza cu ceva faptul ca ati pierdut? NU!! 8-) Ia ca Sensas-ul sa desfiintat a fost doar hotararea Energo care nu are nimic de a face cu noi. Daca maine va anunta Gigi ca nu va mai poate sustine si nu mai mergeti ca echipa e vina voastra?? Nu, e vina situatiei actuale! Daca Energo a sustinut atatea loturi si a sponsorizat atatea concusuri (inclusiv al tau) merita numai cuvinte de lauda! 8-)

Ultima oară modificat de nutzu_z pe 02 Dec 2011, 10:43, modificat 1 dată în total.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 173 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  Următorul

Ora este UTC [ DST ]