nutzu_z scrie:
alintudose scrie:
nutzu_z scrie:
Mah, indiferent ca sunt sau nu oameni de echipa, formula in care am fost in trecut va dat-o la papacioc pe unde va prins... Deci 'geaba ai oameni de echipa daca isi iau bataie...
Adevarat. Insa , sa raspund , "unde" devine Varsolt , iar de prins , doar acolo ne-a prins. O singura data. Cand unele echipe au avut , altele nu... Larve. Doar la vreo 2-3 puncte.
Dupa care s-a (sau a fost) desfiintat(a). Deci , cine stie , poate pe viitor echipa voastra va dura mai mult de un sezon...
...atata o dai de gard cu larvele alea. in 2009 a-ti avut larve dar s-au "conjelat" din vina voastra. Nu crezi ca e un pic infantil sa o tot dai cu aceeasi placa? In 2010 nu stiu ce s-a intamplat dar daca nu ati avut e strict vina voastra. Ca echipa ar trebui sa va cautati larve si fui nu sa asteptati de la altii... Daca au fost vre-o 2-3 puncte crezi ca diminueaza cu ceva faptul ca ati pierdut? NU!!
Ia ca Sensas-ul sa desfiintat a fost strict hotararea Energo care nu are nimic de a face cu noi. Daca maine va anunta Gigi ca nu va mai poate sustine si nu mai mergeti ca echipa e vina voastra?? Nu, e vina situatiei actuale! Daca Energo a sustinut atatea loturi si a sponsorizat atatea concusuri (inclusiv al tau) merita numai cuvinte de lauda!
Ce te aprinzi asa ? Am subliniat doar inadvertentele din afirmatia ta , cele cu "pe unde v-am prins..." si le-am adus in realitate. Adevarul este cel postat de mine , sic !!!
Iar partea cu larvele , n-o reluam , oricum o stie toata lumea. Iar diferenta de 2-3 puncte nu are de-a face cu teapa fuilliana si lipsa larvelor , doar cu valoarea voastra netarmuita.
Ma leshi ???
PS , la partea cu anuntul ipotetic al lui Gigi ca nu ne-ar mai putea sustine , da , am participa si pe banii nostri. Si n-am criticat cu nimic Energo , am gandit singur(cu voce scrisa) ca poate a avut motivele ei intemeiate sa desfiinteze o echipa , in conditiile in care sponsorizeaza echipa de copii , echipa Clujului , inclusiv copii de la concursul meu...