Pescuit Stationar

Acum este 07 Noi 2024, 21:48

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 173 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: echipa Tubertini
MesajScris: 25 Noi 2011, 13:41 
Neconectat

Luati o pauza ca imi fac si eu echipa. Asa ca salutare podiumuri!!!!!!!!!!!!! Noi vom fi pe 1,2 si 3. Vom avea si sponsor, evident!

Sus

MesajScris: 25 Noi 2011, 13:49 
Neconectat

alinb scrie:
Luati o pauza ca imi fac si eu echipa. Asa ca salutare podiumuri!!!!!!!!!!!!! Noi vom fi pe 1,2 si 3. Vom avea si sponsor, evident!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Evident Team Lugoj

Sus

MesajScris: 25 Noi 2011, 18:29 
Neconectat

Gresit,

Primaria Lugoj Team, si o zis Boc ca ne sponzorizeaza si primarul clujului, ca e in bani!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 26 Noi 2011, 19:52 
Neconectat
Moderator global

nutzu_z scrie:
alintudose scrie:
nutzu_z scrie:
Mah, indiferent ca sunt sau nu oameni de echipa, formula in care am fost in trecut va dat-o la papacioc pe unde va prins... Deci 'geaba ai oameni de echipa daca isi iau bataie...

Adevarat. Insa , sa raspund , "unde" devine Varsolt , iar de prins , doar acolo ne-a prins. O singura data. Cand unele echipe au avut , altele nu... Larve. Doar la vreo 2-3 puncte. ;) Dupa care s-a (sau a fost) desfiintat(a). Deci , cine stie , poate pe viitor echipa voastra va dura mai mult de un sezon... :mrgreen:

...atata o dai de gard cu larvele alea. in 2009 a-ti avut larve dar s-au "conjelat" din vina voastra. Nu crezi ca e un pic infantil sa o tot dai cu aceeasi placa? In 2010 nu stiu ce s-a intamplat dar daca nu ati avut e strict vina voastra. Ca echipa ar trebui sa va cautati larve si fui nu sa asteptati de la altii... Daca au fost vre-o 2-3 puncte crezi ca diminueaza cu ceva faptul ca ati pierdut? NU!! 8-) Ia ca Sensas-ul sa desfiintat a fost strict hotararea Energo care nu are nimic de a face cu noi. Daca maine va anunta Gigi ca nu va mai poate sustine si nu mai mergeti ca echipa e vina voastra?? Nu, e vina situatiei actuale! Daca Energo a sustinut atatea loturi si a sponsorizat atatea concusuri (inclusiv al tau) merita numai cuvinte de lauda! 8-)

Ce te aprinzi asa ? Am subliniat doar inadvertentele din afirmatia ta , cele cu "pe unde v-am prins..." si le-am adus in realitate. Adevarul este cel postat de mine , sic !!! :lol:
Iar partea cu larvele , n-o reluam , oricum o stie toata lumea. Iar diferenta de 2-3 puncte nu are de-a face cu teapa fuilliana si lipsa larvelor , doar cu valoarea voastra netarmuita.
Ma leshi ??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
PS , la partea cu anuntul ipotetic al lui Gigi ca nu ne-ar mai putea sustine , da , am participa si pe banii nostri. Si n-am criticat cu nimic Energo , am gandit singur(cu voce scrisa) ca poate a avut motivele ei intemeiate sa desfiinteze o echipa , in conditiile in care sponsorizeaza echipa de copii , echipa Clujului , inclusiv copii de la concursul meu... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P :P :P

Sus

MesajScris: 26 Noi 2011, 20:06 
Neconectat

Din cate stiu Energo nu a desfiintat echipa Sensas,cautati altceva,apropos asociatia din Arad cati bani v-a alocat? :o

Sus

MesajScris: 26 Noi 2011, 20:22 
Neconectat

chubi scrie:
Din cate stiu Energo nu a desfiintat echipa Sensas,cautati altceva,apropos asociatia din Arad cati bani v-a alocat? :o

da asa este nu cei de la energo ne-au desfiintat,noi singuri,ei nu ne-au mai dat nimic iar pe banii nostri nu sa putut merge ca nu am avut,iar daca tu consideri ca am gresit ca nu ne-am dus sa reprezentam sensasul pe banii nostri te rog sa ne scuzi.

ps-daca asociatia din Arad ne-ar fi dat bani poate vreo 2-3 milioane am fi gasit sa mergem la concurs dar,,,,

Sus

MesajScris: 26 Noi 2011, 20:29 
Neconectat

Daca-i nada e nimika asta e o sa stie si doamna cu bicicleta! :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 26 Noi 2011, 20:38 
Neconectat

chubi scrie:
Daca-i nada e nimika asta e o sa stie si doamna cu bicicleta! :lol: :lol: :lol:

nu ne-a dat nici nada.a spus sa o platim la jumatate,asta e, nimeni nu-i acuza pe cei de la energo,eu de 15 ni nu am lipsit de la nici o finala pe echipe si mi-asi fi dorit enorm sa merg dar asta e au fost altii...mai buni ;)

Sus

MesajScris: 26 Noi 2011, 20:44 
Neconectat

Deci fifty- fifty la nada? Asta nu tine dar la "mercenari" merge si putzina minciuna!HA,HA,HA! :oops: :oops:

Sus

MesajScris: 26 Noi 2011, 21:06 
Neconectat
Moderator global

adi petrisor scrie:
am impresia ca va cam tataie curul de va intereseaza atat foarmarea unei echipe.....de ce oare?...nu va faceti nici o problema ca doar sunteti obisnuiti sa aplaudati(in ciuda bineinteles si de ochii lumi)..ce daca nu mai prindeti podiumul ideea este sa participi nu? :twisted:

Acum m-am prins , te-am neglijat si marginalizat... Scuze , porcusorul meu favorit... :lol: :lol: :lol:
Tu de fapt ce te bagi in seama ? Mai participi sau te-ai retras ? Esti sau nu in Echipa Tubertini ? Ca prea participi dar nu te bagi , ca testiculele... :lol: :lol: :lol: :lol:
Deci , informeaza lumea si poate , daca ai noroc , intrati in TOP 5.
Despre echipa Tubertini , nu avem nimic , arza-te zama , dar intrebam , sa stim pe cine vom privi de deasupra anul asta. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Boule..... :mrgreen:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 173 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  Următorul

Ora este UTC [ DST ]