Pescuit Stationar

Acum este 07 Noi 2024, 21:36

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 173 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: echipa Tubertini
MesajScris: 26 Noi 2011, 21:07 
Neconectat
Moderator global

chubi scrie:
Deci fifty- fifty la nada? Asta nu tine dar la "mercenari" merge si putzina minciuna!HA,HA,HA! :oops: :oops:

Adica-mi faci mincinoasa jucaria ??? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Sus

MesajScris: 26 Noi 2011, 21:17 
Neconectat

Simt nevoia sa intervin de-si am promis ca nu mai postez!Baieti va sugerez sa nu folositi numele firmei Energo!(valabil chubi,adi si altii)mersi de intelegere!

Sus

MesajScris: 27 Noi 2011, 12:15 
Neconectat

zsolt scrie:
Simt nevoia sa intervin de-si am promis ca nu mai postez!...

Salut Sefu' ! Bine ai revenit! Si daca tot ai revenit te rog sa nu mai pleci!!!... tu nu vezi ca toata lumea te cere aci pe forum!!! Doar esti campionul nostru ce naiba!!!
Nu lua in catastrofa toate dezacordurile...fiecare are parerea lui si e firesc sa se nasca certuri si controverse.... talentul inteleptului e sa traga invataturi si foloase din toate certurile!!
Pana la urma toti suntem ( sau cel putin asa sper din tot sufletul!) de aceeasi parte a baricadelor: vrem performanta in pescuitul stationar din Romania...
Deci, orice s-ar intampla intre pescarii de la noi tot tinem unii cu altii!!
Uite de exemplu:
Sa presupunem ca Trabucco castiga campionatul national in 2012 si merg la mondiale! Arata-mi te rog un roman (inclus aci esti si tu!) care nu va fi suporter al echipei Trabucco!!!
Parca te vad purtand un tricou cu Bodocan !!! hehehe...si eu unul cu Suciu!! :lol: :lol: :lol: :lol: ... si culmea culmilor: Petrisor un tricou cu Tudose!!!! :shock: :shock: :shock:

hai sa fim prieteni !!!..viata e scurta!.. si pestele din ce in ce mai greu de prins!!!! :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 27 Noi 2011, 12:29 
Neconectat

:lol: :lol: sau este un nou concept de marketing :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 27 Noi 2011, 20:18 
Neconectat

alintudose scrie:
PS , la partea cu anuntul ipotetic al lui Gigi ca nu ne-ar mai putea sustine , da , am participa si pe banii nostri. Si n-am criticat cu nimic Energo , am gandit singur(cu voce scrisa) ca poate a avut motivele ei intemeiate sa desfiinteze o echipa , in conditiile in care sponsorizeaza echipa de copii , echipa Clujului , inclusiv copii de la concursul meu... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P :P :P

...albanezuleeee, atata timp cat noi nu am vb despre echipa si sponsorul vostru voi de ce o faceti???? Nu vad de ce atata interes despre cum sa desfiintat Sensas-ul si de ce sunteti atat de aprinsi ca s-ar putea infiinta o alta echipa sub numele Tubertini?? Parca erati aparatorii acestui sport, voiati sa reformati sistemul competitional, etc, etc si acuma cand e sa apara o echipa incepeti cu mistocareli despre biciclete si alte cele. Vad ca de la prostiile astea se strica prietenii vechi si nu inteleg de ce? Din cauza ca pescuitul evolueaza? Pai ce vreti sa va bateti la echipe doar cei care mai primesc cate ceva de la Energo si voi de la Trabucco? Daca da atunci jos palaria, pe zi ce trece reusiti in telul vostru tot mai mult!

Si nu inteleg cu Petrisor ce tot aveti. Eu stiu ca tu ai o legatura de love cu el dar totusi un anumit nivel de respect pt omul asta ar trebui sa existe. Concureaza de atata timp cu o gramada de rezultate bune, promoveaza gratuit pescuitul pe un site platit de el si Brola, pune suflet poate chiar prea mult si cateodata greseste dar pana la urma multe s-au facut si cu aportul lui.

Multi pescari buni parasesc site-ul tocmai din cauza cacanariilor si nu inteleg care e faza de a manji tot ce apare nou cu intentii bune. Pacat!

Sus

MesajScris: 27 Noi 2011, 20:25 
Neconectat

Iar user-ul Will sau B sau F sau cine o mai fi in spatele lui, e vre-o problema ca apare o echipa noua? Ar trebui sa va vedeti fiecare de echipele voastre asa cum sunt ele, nu sa faceti misto de cele care sunt pe cale de infiintare.

Sus

MesajScris: 27 Noi 2011, 20:48 
Neconectat
Moderator global

Halooooooo , ...iarna-i de vina ne plictisim si noi ce va aprinde-ti asa :o :o :o :o :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu are NIMENI si NIMIC impotriva sa se infiinteze , nu una ci zece , echipe , sa fie cit mai multe ...si eu cel putin nu vroiam decit sa sugerez ( cei drept cam ironic :lol: :lol: :lol: :lol: ) , sau luati-o ca o simpla parere personala , ca aceasta "reprezentanta" Tubertinii din Romania nu are puterea finaciara sa sustina o echipa de stationar .
Sa dea Dumnezeu sa ma insel , dar nu cred :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .....mai ales cunoscind "pretentiile" posibililor componenti .
Imi cer scuze fata de "Doamna cu microbusul" daca aj jicnit-o , dar nu am facut decit sa spun un adevar pentru ca toata "reprezentanta" se reduce la acel microbus .
Nici unul nu recunoaste-ti ca vreti sa faceti parte din aceasta echipa , dar dintr-o data sinte-ti aprigi sustinatori ai ei :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: oare de ce :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: si mai mult ...v-ati indragostit dintr-o data de Petrisor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Si mai pot sa pun un pariu , aici .....NU O SA FUNCTIONEZE DOI ANI CONSECUTIVI IN ACEEASI FORMULA - COMPONENTA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 27 Noi 2011, 21:24 
Neconectat

Dar cine-s membrii ca sunteti atit de convins? :shock: :shock:

Sus

MesajScris: 27 Noi 2011, 22:43 
Neconectat

adi suciu scrie:

Si mai pot sa pun un pariu , aici .....NU O SA FUNCTIONEZE DOI ANI CONSECUTIVI IN ACEEASI FORMULA - COMPONENTA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

...si Energo isi schimba lotul sau il intareste din cand in cand. Ce e rau sa se mai schimbe formula?? Ideea e ca usor usor se mai naste o echipa si jocul devine mai incitant. Cat despre formula Tubertini,oricum o sa fie ea, e binvenita.

Sus

MesajScris: 28 Noi 2011, 14:30 
Neconectat

Nutule...daca se naste o echipa si mor cinci...nu am facut nimic !

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 173 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 18  Următorul

Ora este UTC [ DST ]