Busuioc Alexandru scrie:
Nu am pescuit niciodata cu rubeziana dar sunt constient ca este foarte precis si eficient . Am cateva intrebari pentru practicantii acestui stil de pescuit:
1. daca senzatia drilului este cat de cat satisfacatoare la peste mic si mediu (scobar, batca ,platica etc);
2. daca se poate pescui la rubeziana fara scaun de competitie(cred ca nu dar totusi intreb);
3. cam ce suma ar fi de investit pentru un echipament cat de cat bun (as putea baga cam 4000 in 2 rate prima ar fi scaunul si apoi rube, ma incadrez?).
4.exista undeva in tara un magazin care sa tina pe stoc si scaune si rubeziene?De exemplu in depozitul de la maver din Tg. Mures pot sa vad un scun si niste rube "in carne si oase".
5.exista un distribuitor colmic in romania? Pe siturie unguresti am vazut colmic one intre 2300 si 2800 lei depinde de culoare, la noi se gaseste undeva?
6.Scaunul Rive D36 Xt-g 400 cu 2200 lei este un scaun bun?
Intrebari ar fi o gramada dar o sa mai completez pe parcurs.
meci anticipat
1. Da, clar
2. Foarte greu, cu o rubeziana de 13 m chiar imposibil as zice eu
3. daca te referi la 4.000 de lei, de banii astia iti gasesti echipament super ok, chiar si nou (te poti incarda cu un echipament de inceput si sub banii astia)
4. magazin nu cred, depozit da: si la Mures la Maver, la Cluj la Energo sau la Brasov la Trabucco sigur gasesti
5. tot la Mures, perete comun cu depozitul Maver, este si Colmic One
6. este super ok, putin cam scumpe accesoriile (dar le iei o singura data)