Am cateva intrebari pt tine.
1- Cati ani ai si cate kile ?
2- De unde esti ?
Apoi urmeaza alte detalii pe care le vei primi.
Nu ai nevoie de un RIVE , este foarte bun , nimic de spus , dar la inceput poti lua unul la jumate de pret , alta marca , nou si ultra OK. Daca nu ai peste 100 kg , nu te gandi la picioare groase pt. el. In ceea ce priveste preturile din catalogul vazut de tine , exista posibilitatea sa fi vazut preturi "pt Italia" , altele fiind cele promotionale pentru RO. Intreaba un vanzator de scule , cei mai in tema sunt Lupei si Bodocan pt Trabucco. Nici la rube nu te baga la una cap de serie , ca SIGUR vei rupe tronsoane. Si una este sa dai pe un tronson 100-200 ron , alta sa dai 100-200 euro... Pana te inveti cu ea , dupa aia poti sa o schimbi cu una buna.
Despre scaun si rube , anual sunt si promotii "la pachet" la Trabucco , repet , intreaba-i pe cei care stiu toate chestiile astea. Lupei
si Bodocan , depinde de care esti mai aproape.
Bafta la alegerea pe care o vei face.
Am uitat , crede-ma , nu ai nevoie de 14,5 momentan in RO. In concursuri nu este permisa , iar la pescuitul de placere este grea , aici chiar ai nevoie de una de top pentru a fi usor de manevrat , de cele mai multe ori la pescuitul de placere nu folosesti nici macar 13m... In ce priveste kiturile , sunt pentru peste mic si power - uri , pentru peste mare. Se pot folosi la aceeasi rube , de obicei in componenta ei se specifica acest lucru. La inceput , daca ai 2 kituri de putere (suficient 3 m pt astea) si 2 pentru peste mic(aici cauta sa fie din 4 piese , sa ajungi la peste si in ape adanci) este mai mult decat suficient. Mai trebuie un kit de cupa si e destul.
Atat .