alintudose scrie:
Veronica Ispas scrie:
adi petrisor scrie:
gata ajunge cu finalele pe Varsolt,mai incercam si in alta parte.
Care-i pb ta cu Varsoltul? Se va hotara la sedinta de competitii unde vor fi interjudetenele si finalele. Cred ca in primul rand trebuie ca si locatiile propuse de voi sa aiba disponibilitatea de a organiza aceste concursuri. Asa si eu vreau finala la Szeghed , ca doar nu ma doare tastatura !
Iar tu parca concurezi numai la FEEDER - ziceai ca ai sponsorizare si echipa de mondiale!!! Nu stiu de ce nu ne-am intalnit in Italia !!!????!!!!
Vera , de data asta porcusorul meu are dreptate , ai spus ca anul asta nu se va putea organiza nimic pe Varsolt . Nu vad de ce nu pot fi tinute si pe alte locatii finalele , nu te mai agita asa ca sampania , sa nu faci spume...
Auzi tu la porcusor ce tupeu , "tricotai manusi"...
Este adevarat ca am zis ca nu voi mai face nici o finala in anul 2012 pe Varsolt, pt ca nu vreau eu , nu pt ca nu se poate! Se poate , dar ........Dar tonul folosit de Adi nu mi se pare ok!
Pt ADI : Eu macar am avut un folos de pe urma manusilor !!! Tu cu ce te-ai ales ??????
Eu am fost la 3 mondiale si am unele dintre cele mai bune rezultate ....TU ????? Deci lasa pe alti sa vb !!!!!!
Am incheiat orice discutie pe aceasta tema !