Pescuit Stationar

Acum este 14 Noi 2024, 16:54

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 74 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Dotarea minima a unui pescar de competitie
MesajScris: 26 Oct 2011, 22:23 
Neconectat

D-le Teodor:
1. Bancurile sunt super.
2. Sunteti cinic dar SINCER, iar de multe ori sinceritatea e o caracteristica a oamenilor cinstiti.
Va multumesc pentru sinceritate si bancuri, dar mai ales ca ati readus topicul pe subiect ca d-nii "filosofi" si "baietii de viata" mi-au deviat de la subiect. Dar nu ma supar, chiar apreciez la se mai discuta si chestiuni de viata. Si uite asa o sa ne cunoastem mai bine.
Despre mentor: chiar zilele acestea sunt in discutii cu un domn (persoana importanta,nu spun cine - vorba lu' nea Iancu Caragiale) actual pescar de competitie care sper sa ma ia sub "aripa" dansului.
Iar pe de alta parte sunt si aici pe forum pescari (nu neaparat de competitie) care vor sa ma ajute atat cu echipament cat si cu sfaturi (pe care eu le apreciez foarte mult).
Spunea d-l Nitu undeva pe aici, nu mai stiu unde, ca e foarte importanta nada. Aici stau eu cel mai prost. Si din lipsa banilor si din lipsa informatiilor.
D-le Teodor va doresc fire intinse!!!

Sus

MesajScris: 27 Oct 2011, 05:39 
Neconectat

http://www.220.ro/animale/Maimute-Enervante/VM3Nvkkn04/
asa poate pati un maestru..... :lol:

Sus

MesajScris: 27 Oct 2011, 05:57 
Neconectat

nicolae adrian scrie:
Despre mentor: chiar zilele acestea sunt in discutii cu un domn (persoana importanta,nu spun cine - vorba lu' nea Iancu Caragiale) actual pescar de competitie care sper sa ma ia sub "aripa" dansului.
Iar pe de alta parte sunt si aici pe forum pescari (nu neaparat de competitie) care vor sa ma ajute atat cu echipament cat si cu sfaturi (pe care eu le apreciez foarte mult).
Spunea d-l Nitu undeva pe aici, nu mai stiu unde, ca e foarte importanta nada. Aici stau eu cel mai prost. Si din lipsa banilor si din lipsa informatiilor.

Daca puteti gasi un "mentor" sunteti unul din cazurile fericite. Personal nu am avut niciun mentor si tot ce am invatat am invatat pe pielea proprie prin metode proprii. Citeam sau primeam jumatati de informatii pe care trebuia sa le completez eu prin incercari si esecuri. Legat de nada, si eu am avut aceeasi problema, m-am trezit in concursuri pescuind cu Sensas dar eu o cunosteam foarte putin din punctul de vedere al mecanicii, asadar am dat-o in bara, astfel mi-am propus ca la fiecare pescuit de antrenament sa merg numai cu nada de calitate, chiar daca salt cateva mese sau nu stric bani pe lucruri inutile. Sunt multi pescari care va pot sfatui sau va pot ghida spre ce anume sunt bune anumite nade, dar testul final trebuie sa va apartina. Daca doriti, eu cu placere va pot sfatui referitor la nadele Sensas si Benzar +diverse combinatii.

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 27 Oct 2011, 11:11 
Neconectat

RaduDan scrie:
Daca doriti, eu cu placere va pot sfatui referitor la nadele Sensas si Benzar +diverse combinatii.

D-le Radu Dan va multumesc foarte mult. As vrea totusi sa stabilim cum vom colabora: pe topic public sau ne scriem pe MP. Situatua e cam asa:

1. Daca primesc de la dvs. sfaturile pe topic public e bine pentru ca vor putea si alti pescari sa beneficieze de sfaturile si experienta dvs. Dar SIGUR vor fi tot felul de "Gica contra" care vor critica retetele si sfaturile dvs. De exemplu d-l Aschiopei stie multe (nu degeaba e dublu vicecampion national) dar nu spune, si are dreptate. Se pot vedea aici din ce motiv:
http://pescuitstationar.ro/forum/viewtopic.php?f=5&t=3469&start=0

2. Daca colaboram pe privat nu vom fi deranjati de nimeni dar asta nu-i ajuta si pe alti pescari care poate ar fi bine sa fie ajutati.

Dvs. hotarati, dar pentru mine, pentru inceput as prefera pe MP. Ii rog pe colegii de forum sa nu ma inteleaga gresit, nu sunt egoist dar cum l-am "pierdut" pe d-l Ascioapei nu vreau sa-l pierd si pe d-l Radu Dan

Sus

MesajScris: 08 Dec 2011, 01:06 
Neconectat

In urma unui schimb am primit o rubesiana si un scaun. Rubesiana este Maver Metalica (model 2005-2006) de 13m. Am la ea 2 chituri elasticate. Chit de cupa nu am. Scaunul are suport pt rubesiana si suport lateral pentru 2 tavi. Mai jos am pus si poze.
In acest sens va rog sa-mi spuneti ce alte accesorii as mai avea nevoie atat pentru rubesiana cat si pt scaun.
Va multumesc!

Imagine

Uploaded with ImageShack.us

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Sus

MesajScris: 08 Dec 2011, 06:49 
Neconectat

nicolae adrian scrie:
RaduDan scrie:
Daca doriti, eu cu placere va pot sfatui referitor la nadele Sensas si Benzar +diverse combinatii.

D-le Radu Dan va multumesc foarte mult. As vrea totusi sa stabilim cum vom colabora: pe topic public sau ne scriem pe MP. Situatua e cam asa:

1. Daca primesc de la dvs. sfaturile pe topic public e bine pentru ca vor putea si alti pescari sa beneficieze de sfaturile si experienta dvs. Dar SIGUR vor fi tot felul de "Gica contra" care vor critica retetele si sfaturile dvs. De exemplu d-l Aschiopei stie multe (nu degeaba e dublu vicecampion national) dar nu spune, si are dreptate. Se pot vedea aici din ce motiv:
http://pescuitstationar.ro/forum/viewtopic.php?f=5&t=3469&start=0

2. Daca colaboram pe privat nu vom fi deranjati de nimeni dar asta nu-i ajuta si pe alti pescari care poate ar fi bine sa fie ajutati.

Dvs. hotarati, dar pentru mine, pentru inceput as prefera pe MP. Ii rog pe colegii de forum sa nu ma inteleaga gresit, nu sunt egoist dar cum l-am "pierdut" pe d-l Ascioapei nu vreau sa-l pierd si pe d-l Radu Dan

secretosilor :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 08 Dec 2011, 12:38 
Neconectat

D-le Timi!
Ce secrete poate sa aiba un pescar incepator ca mine? :lol:
Si daca e vorba de secrete... nu eu sunt secretosul... v-am intrebat pe privat (acum vreo 4 saptamani) despre o nada, un campion si un concurs... si raspuns nu mi-ati trimis... Penalizare: prima sedinta de masaj v-o fac mai scurta cu 5 minute. :lol:

Sus

MesajScris: 08 Dec 2011, 12:53 
Neconectat

nicolae adrian scrie:
D-le Timi!
Si daca e vorba de secrete... nu eu sunt secretosul... v-am intrebat pe privat (acum vreo 4 saptamani) despre o nada, un campion si un concurs... si raspuns nu mi-ati trimis... Penalizare: prima sedinta de masaj v-o fac mai scurta cu 5 minute. :lol:

pentru Timi rezerva-ti o zi ca e rotund ca o cisterna si ai mult de lucru :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 08 Dec 2011, 13:19 
Neconectat

nicolae adrian scrie:
D-le Timi!

crezi ca-s diliu? :lol: tu o sa-mi rupi oasele :P :P

Sus

MesajScris: 08 Dec 2011, 15:06 
Neconectat

In partea dreapta a pozei ai sa vezi exact ce accesorii iti mai trebuie ;)
-universal footplate
-universal spray bar
Imagine

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 74 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Următorul

Ora este UTC [ DST ]