truia scrie:
nutzu_z scrie:
eu unul spun un lucru: de acum inainte nu o sa fac parte dintr-o echipa decat cu un contract de sponsorizare negru pe alb, care sa contina atat oferta cat si pretentiile. Am mult prea multe de facut pentru mine decat sa ma duc sa reprezint pe cineva care trage foloase si nu are pratic nici o obligatie scrisa fata de mine.
Absolut corect Nutu!!...acum insa te intreb:
ai fi instare sa pescuiesti cum ti se spune si nu cum vrei tu sau crezi tu ca e bine? Poti respecta cu strictete absolut toate detaliile tehnice care-ti vor fi impuse de antrenor? esti gata sa pescuiesti pentru echipa si nu pentru tine personal? Daca raspunsul e da atunci tot ce ai spus tu mai sus e in perfect acord cu pretentiile pe care o echipa profesionista le poate avea de la tine!!... daca raspunsul e nu, cine crezi tu ca va plati pentru asta?..nimeni!...
iti dau eu un exemplu in acest sens
anul asta la finala pe echipe am stabilit o tactica de pescuit , toata echipa , din care match-ul lipsea cu desavirsire
iar colegii mi-au spus ca daca vreau sa intru in stand va trebuii sa las match-urile in masina .....si nu glumeau . Ca sa nu-i dezamagesc , stiind ca nu voi putea respecta aceasta regula ,si sa respect ce am hotarit toti , am preferet sa stau rezerva toate trei mansele
EU eram singurul convins ca se putea cistiga sectorul in mansa a II-a si a III-a si cu matchul , dar am respectat hotarirea echipei .
intr-o postare a mea chiar am sesizat lipsa d-lui Suciu de la acea finala pe echipe. Si chiar ma intrebam DE CE? Era ceva care ma framanta... Vroiam sa va contactez pe privat dar nu am indraznit sa va deranjez. Si uite ca dupa cateva luni de zile s-a aflat de ce... DIN SPIRIT DE ECHIPA!!!