nutzu_z scrie:
Mah, departe de mine gandul de a isca ceva conflicte dar pretul la nada este exagerat.
Eu nu cred ca este exagerat chiar deloc. Eu am vazut anul acesta la U22 cum in 5 zile de antrenament(din care una in afara pistei si in afara programului) numai momeala a costat undeva in jurul sumei de 150-160 de euro(pentru toti concurentii) la care mai pui nada la vreo 50 euro(pentru toti concurentii) cu tot cu colant si pietris...Ai o medie de 200 de euro x 5 zile de antrenament = 1000 de euro si asta numai pentru antrenament !!!!!. Aici mai pune doua zile de concurs si faptul ca in ceea ce priveste momeala ti se ofera toata gama si esti oarecum obligat sa incerci cu fui, sau cu mai multe rame, sau mai stiu eu ce tip de viermi, etc. Si la U22 au fost numai 5 pescari si 5 zile de antrenament la seniori sunt 6 si minim 5 zile de antrenament deci preturile calculate sunt menite a compensa anumite cheltuieli neprevazute, parerea mea, ba mai mult daca vrei sa scoti maxim dintr-o participare costurile eu cred ca totalul costurilor este si ar trebui sa fie mai mare, doar nu te zgarcesti la nada/momeala tocmai la un CM....
Dar pe de alta parte ce stiu eu....