Primul lucru normal ar fi sa fie anuntat lotul de capitan. Apoi sa se anunte sponsorii care sunt pana acum , ca se va trezi Aschioapei cu o taxa personala de 1500 euro... Iar dupa intoarcerea lotului , fara el , aflam ca de fapt au fost sponsori si a participat nu stiu cine , care nu a mai trebuit sa cotizeze... Istoria se repeta...
Mai cred ca este corect ca dupa anuntarea lotului sa se posteze si o lista cu sponsorii care si-au anuntat deja contributia. Ca nu suna bine ce scrie aici Benzar , ori nada este pa bani , ori este sponsorizata. Plus ca stiu o nada de doua ori mai buna si de doua ori mai ieftina.
Nu de alta , dar nu-mi vine sa dau bani pentru o nada mai scumpa decat in alte locuri. De ce nu o cumparati din Ungaria , va fac o legatura ?
Serios , deveniti seriosi , lasati prostiile... Am citit si raportul cu participarea... am fost profund emotionat cand am citit cat de bine ne situam , ce rezultat deosebit am avut... Ma ustura ochii si acum de la plans , atata am ras de mult...
Haidi pa , inainte de a cere bani , corect ar fi sa se stie pentru cine , cat si niste costuri reale , daca mai sponsorizeraza alte firme... deja ma repet... Nu de alta , dar ma trezesc , pe banii mei , ca merge Petrisor , mananca(si nu putin) , bea (potrivit) si apoi...(nu mai stiu eu ce poate face
).Si raman si ... si cu banii dati...
Haidii pa , La Multi Ani !!!