Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 04:29

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 103 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Sponsorizare Lotul National de Seniori
MesajScris: 30 Dec 2011, 08:25 
Neconectat

alinb scrie:
Domnu Radu, tie nu ti se pare normal sa stii pentru cine donezi. Se fact tot felul de conturi si de calcule pentru niste bani, dar nimeni nu stie pentru cine. Afisati lotul de anul acesta si poate se gasesc mai multi sustinatori ai acelor participanti decit in formula in care donati si vedem noi la cine ajung bani.
Un an nou fericit cu sanatate si implinirea tuturor dorintelor!!!!

Zsolt a scris in romaneste ( asa am vazut eu :P ) :
primii 3 de la finala A 2011 si inca doi X factor! Adica o alege cine e imputernicit sa faca lotul!

Nu cred ca e prea greu sa-ti dai seama care este nucleul lotului !!! Iar X- urile depind de selectioner !!!!!

La multi ani , si ganditi-va ca mai sunt inca 2 categorii care vor participa la CM in 2012 cu ajutorul BUNUTULUI !!!!!

Sus

MesajScris: 30 Dec 2011, 09:01 
Neconectat
Moderator global

truia scrie:
Micutu... da ce frate tu esti avocatul managerului?

....secretara nu avocat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i-am zis si eu ca-i secretara da nu ma crede . :lol: :lol: :lol: :lol:
cerem o caruta de bani dar nu trecem peste orgolii personale ........ Micutu spune-i lui Baltac sa astepte ....... sa virez banii :lol: :lol: :lol: :lol:

......banii aia ii adun intr-o sapatamana din sponsorizari , dar pentru X factor nu fac donatii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dupa modelul de anul asta a lui Pami , daca cineva anunta in ultimul moment ca nu are bani si nu mai merge si hop apare iar Baltac in lot in locul lui , Baltac nu va fii interesat sa faca rost de bani , stiind ca daca vor fii bani suficienti el nu va concura ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) Pami nu trebuia sa se retraga , pentru ca misiunea lui Baltac era sa faca rost de bani pentru Pami si nu sa-l inlocuiasca din lipsa de bani :o :o :o :o :o :o Asa il va ilocuii pe cite unul in fiecare an , in ultimul moment ....din lipsa de bani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
La retragerea lui Pami , Benzar trebuia sa convoace pe altcineva , nu sa-l bage pe Baltac , dar am impresia ca si "retragerea" lui Pami se stia mai de mult(nu cred ca Pami si-o data seama cu doua saptamani inainte ca n-are bani :lol: :lol: :lol: ) si nu a fost anuntata tocmai pe motivul sa nu mai aiba nimeni timp sa vina la lot si sa poata intra Baltac .

Legat de nada , va spun sa nu va mai cramponati atata de sensas , ca la locurile ocupate si cu mamaliga daca ati fii dat tot nu coborati mai jos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

In cacaturile astea de aranjamente voi mai aveti tupeul sa cereti bani :o :o :o :o :o :o :o :o :o

PS Radu Dan :o :o :o :o care e totusi problema ta pe aici ????????? cred ca te cam bagi in seama fara justificare , ai ajuns ajutor de capitan sau de manager la lotul national , sau simplu pupincurist :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . In cel mai fericit caz vezi-ti de U22 :o :o :o :o :o :o

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 30 Dec 2011, 10:12 
Neconectat

The NCFFI would also like to thank Tubertini UK & Ireland for its very generous
sponsorship in 2011, which totalled over 12,000 Euro.

Va garantez eu ca firma Tubertini, nu a conditionat niciodata sponsorizarea lotului in functie de componenta sa.Ar distruge in acest caz insasi ideea de sponsorizare sportiva(a nu se confunda cu o sponsorizare umanitara).Ce ar insemna daca firma Bergenbier,sponsor oficial al echipei Romaniei la fotbal,sa conditioneze livrarea transelor in functie de componenta lotului la urmatorul meci....ar insemna ca ei fac echipa,nu ;)
Sponsorizarea domnii mei este facultativa si benevola,in urma careia nu capeti nici macar dreptul de a "critica" mai abitir decat altii,practic ai acelea-si drepturi la opinie ca si toata lumea.Singurul drept pe care-l capeti,asta in cazul cand nu doresti un contract de exclusivitate(cu o suma substantiala), este acela de a fi trecut la "multumiri speciale".
In ce priveste componenta lotului,logic ar fi, ca aceasta sa se prezinte oficial la "marea"mare sedinta din februarie.Urmand ca in decurs de doua luni,de la prezentare, cei invitati sa participe, sa-si confirme sau decline, dorinta si potenta financiara necesara, pentru participare,pe baza bugetului prezentat mai sus.Orice sponsorizare aparuta intre timp, se va aduce la cunostinta componentilor lotului, prin repartizare uniforma, astfel incat sa se poata reduce suma propusa ca si buget,implicit si suma individuala.

Sus

MesajScris: 30 Dec 2011, 10:29 
Neconectat

Si va mai dau un sfat.FERITI-VA de sponsorizarea individuala.....e mult mai periculoasa decat sponsorizarea colectiva ;)
Suciule ti-o zic pe aia dreapta...si tu esti vinovat pentru situatia de care acum esti nemultumit...tocmai prin faptul ca ai sustinut o participare individuala ;) ...si nu lotul propus.Poate ca Pami nu ajungea atunci in situatia asta ;) Sper sa intelegi... paradoxul situatiei pe care tocmai ai creat-o :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 30 Dec 2011, 10:38 
Neconectat

Mah Tica, tu parca ai trai in strainatate!!! :lol: :lol: :lol: Ce plm faci comparatii mah cu ce se intampla acolo??????? Aici tataie e altceva, nimeni nu ti da atatia bani de dragul de ai da fara sa aiba un beneficiu. Acolo se castiga din pescuit, aici nu. Da, atata timp cat componentii lotului trebuie sa vina cu bani de acasa nu vad ce e gresit ca oamenii sa isi caute sponsorizare individuala!

Sus

MesajScris: 30 Dec 2011, 11:36 
Neconectat

alinb scrie:
Domnu Radu, tie nu ti se pare normal sa stii pentru cine donezi. Se fact tot felul de conturi si de calcule pentru niste bani, dar nimeni nu stie pentru cine. Afisati lotul de anul acesta si poate se gasesc mai multi sustinatori ai acelor participanti decit in formula in care donati si vedem noi la cine ajung bani.
Un an nou fericit cu sanatate si implinirea tuturor dorintelor!!!!

Domnule Alin eu donez pentru echipa, nu pentru X sau Y...Spre deosebire de unii, sunt constient ca este vorba despre un concurs si un efort de echipa nu individual. Un an mai bun, sanatate si toate cele bune.

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 30 Dec 2011, 11:40 
Neconectat

adi suciu scrie:
PS Radu Dan :o :o :o :o care e totusi problema ta pe aici ????????? cred ca te cam bagi in seama fara justificare , ai ajuns ajutor de capitan sau de manager la lotul national , sau simplu pupincurist :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . In cel mai fericit caz vezi-ti de U22 :o :o :o :o :o :o

Ma bag unde vreau, e un forum liber (sau nu?). Vad ca multi se baga fara sa aiba habar despre ce vorbesc...
Dar treaba dumneavoastra care este in acest topic??? Anul trecut am inteles ca era "coechipierul"...anul acesta cine este?
U22 nu este treaba mea...sau nu mai este.
Si va rog repsectuos sa nu ma jicniti cu apelative de genul "pupincurist" pentru ca pana una alta nu suntem "frati de cruce la drum de seara".
Respectele mele.

P.S. Eu nu mai mai bag pe aici, stati linistit ca nu voi mai interveni cu afirmatii incomode pentru unii..;)

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 30 Dec 2011, 12:00 
Neconectat
Moderator global

@Tica
Am crezut ca ai mai multa minte dar nu e asa , esti suficient de naiv(am modificat ;) ;) ) sa nu- ti dai seama ca daca eu , Gigi si toata echipa Trabucco nu l-am fii sustinut pe Bodocan , el nu facea parte din lot . Din cite vad Trabucco nici nu face parte din categoria sponsorilor . Daca banii nu se duceau direct la Bodocan si se duceau la Baltac , am fii avut in lot cinci Baltaci si un Benzar :lol: :lol: :lol:

Mai lasa dracului bautura ........mai exista si apa pe lumea asta :lol:

Sus

MesajScris: 30 Dec 2011, 12:24 
Neconectat

Nu stiu care a "baut" astazi :shock: :shock: :shock: ....ca vad ca tu folosesti... o sama de cuvinte"grele" adresate gratis, tuturor ;) ...da ma rog,daca asa crezi, ca-ti demonstrezi "inteligenta", este treaba ta ;) :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 30 Dec 2011, 12:43 
Neconectat
Moderator global

ticairlandezu scrie:
Nu stiu care a "baut" astazi :shock: :shock: :shock: ....ca vad ca tu folosesti... o sama de cuvinte"grele" adresate gratis, tuturor ;) ...da ma rog,daca asa crezi, ca-ti demonstrezi "inteligenta", este treaba ta ;) :lol: :lol: :lol:

Singura participare individuala pe care am sustinut-o a fost a lui Bodocan dar a fost prima si ultima . Nu folosesc "cuvinte grele " ci realiste chiar daca nu va plac , asa sunt eu mai din topor si spun lucrurilor pe nume si fara perdea Subiectul asta pentru mine e inchis si nu ma voi mai implica in nimic din ce inseamna campionat national si lot national asta fiind ultima postare in acest sens .

Daca va ghidati dupa proverbul care spune ca pe prost trebuie sa-l lauzi ca sa mearga mai departe .......atunci aveti destui adepti aici

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 103 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Următorul

Ora este UTC [ DST ]