Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 04:37

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 103 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Sponsorizare Lotul National de Seniori
MesajScris: 30 Dec 2011, 13:37 
Neconectat

adi suciu scrie:
ticairlandezu scrie:
Nu stiu care a "baut" astazi :shock: :shock: :shock: ....ca vad ca tu folosesti... o sama de cuvinte"grele" adresate gratis, tuturor ;) ...da ma rog,daca asa crezi, ca-ti demonstrezi "inteligenta", este treaba ta ;) :lol: :lol: :lol:

Singura participare individuala pe care am sustinut-o a fost a lui Bodocan dar a fost prima si ultima . Nu folosesc "cuvinte grele " ci realiste chiar daca nu va plac , asa sunt eu mai din topor si spun lucrurilor pe nume si fara perdea Subiectul asta pentru mine e inchis si nu ma voi mai implica in nimic din ce inseamna campionat national si lot national asta fiind ultima postare in acest sens .

Daca va ghidati dupa proverbul care spune ca pe prost trebuie sa-l lauzi ca sa mearga mai departe .......atunci aveti destui adepti aici

De ciuda(pentru ce mi-ai zis) m-am dus si mi-am cumparat o sticla..... deee, Bushmills ;) ;) :lol: :lol: :lol: .....azi !!!!..... sa nu mai zici nimic :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 30 Dec 2011, 13:49 
Neconectat

Chubiiii,baga o postare pe undeva....sa ma pot descarca pe tineeee :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
p.s. oricum ti se strange lantul.....ca deja,ai facut 2-ua greseli ;) ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 30 Dec 2011, 13:56 
Neconectat

ticairlandezu scrie:
De ciuda(pentru ce mi-ai zis) m-am dus si mi-am cumparat o sticla..... deee, Bushmills ;) ;) :lol: :lol: :lol: .....azi !!!!..... sa nu mai zici nimic :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

...daca nu e Glenfiddich tot degeaba. 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

Sus

MesajScris: 30 Dec 2011, 14:13 
Neconectat
Moderator global

adi suciu scrie:
@Tica
Am crezut ca ai mai multa minte dar nu e asa , esti suficient de naiv(am modificat ;) ;) ) sa nu- ti dai seama ca daca eu , Gigi si toata echipa Trabucco nu l-am fii sustinut pe Bodocan , el nu facea parte din lot . Din cite vad Trabucco nici nu face parte din categoria sponsorilor . Daca banii nu se duceau direct la Bodocan si se duceau la Baltac , am fii avut in lot cinci Baltaci si un Benzar :lol: :lol: :lol:

Mai lasa dracului bautura ........mai exista si apa pe lumea asta :lol:

am modificat ;) ;) ;) acu e bine ?????
esti baiat bun dar citeodata imi vine sa te bat :lol: :lol: :lol:
Sa fii iubit si La multi ani ...oriunde ai fii !!!!!!!!!!!!!!!!

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 30 Dec 2011, 15:27 
Neconectat

paradoxal este ca, in afara caracterizarii de persoane , in privinta lotului TOTI aveti dreptate .

Sus

MesajScris: 30 Dec 2011, 15:47 
Neconectat

nutzu_z scrie:
ticairlandezu scrie:

...daca nu e Glenfiddich tot degeaba. 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

Mah,bah sa nu-ti zic cumva,ceva, acum,de bine!!!!....in Slovakia cand ai comandat Jack,la "pachet"....si eu am adus si Jack si Bush...ai zis ca nu, iecsista :lol: ceva mai bun ca Bushmils-ul :o :o :o :o :o :o :o .....,de cap sa-ti fie "beutorule" profesionist ce iejti :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

p.s. bine mah, am sa ma interesez ce "dreaq" de Cocarteala e si... Glenfiddish-ul ala al tau :o :o :o ...daca nu mai scriu nimic in urmatoarea saptamana :!: :!: :!: ...sa jti ca l-am gustat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 30 Dec 2011, 16:54 
Neconectat

Mah..beutorule... ierarhic o cam iei asa (la bourboane) JB, Bushmills si apoi Glen. Da nah, cand vrei pa ultimu' tre sa scoti ceva monezi in plus ca e mai cu pedigree. Normal ca pe langa cele enumerate sunt multe altele da' mie astea imi plac... In Slovacia am zis sa aduci o "tufa" ca nah pret-calitate este "el mehor"!!!

Sus

MesajScris: 30 Dec 2011, 19:24 
Neconectat

ticairlandezu scrie:
The NCFFI would also like to thank Tubertini UK & Ireland for its very generous
sponsorship in 2011, which totalled over 12,000 Euro.

Va garantez eu ca firma Tubertini, nu a conditionat niciodata sponsorizarea lotului in functie de componenta sa.Ar distruge in acest caz insasi ideea de sponsorizare sportiva(a nu se confunda cu o sponsorizare umanitara).Ce ar insemna daca firma Bergenbier,sponsor oficial al echipei Romaniei la fotbal,sa conditioneze livrarea transelor in functie de componenta lotului la urmatorul meci....ar insemna ca ei fac echipa,nu ;)
Sponsorizarea domnii mei este facultativa si benevola,in urma careia nu capeti nici macar dreptul de a "critica" mai abitir decat altii,practic ai acelea-si drepturi la opinie ca si toata lumea.Singurul drept pe care-l capeti,asta in cazul cand nu doresti un contract de exclusivitate(cu o suma substantiala), este acela de a fi trecut la "multumiri speciale".
In ce priveste componenta lotului,logic ar fi, ca aceasta sa se prezinte oficial la "marea"mare sedinta din februarie.Urmand ca in decurs de doua luni,de la prezentare, cei invitati sa participe, sa-si confirme sau decline, dorinta si potenta financiara necesara, pentru participare,pe baza bugetului prezentat mai sus.Orice sponsorizare aparuta intre timp, se va aduce la cunostinta componentilor lotului, prin repartizare uniforma, astfel incat sa se poata reduce suma propusa ca si buget,implicit si suma individuala.

Ce draq sa postez sa te descarci pe mine,sigur ca nu esti manga?Asa postare n-am asteptat de la tine ,perfect si sunt de acord!Beau si eu in cinstea ta!2 indicii ti-am dat parohia si zidul,esti momit! :lol: :lol: :lol: La Multi Ani Tica!

Sus

MesajScris: 30 Dec 2011, 22:26 
Neconectat

chubi scrie:
ticairlandezu scrie:
The NCFFI would also like to thank Tubertini UK & Ireland for its very generous
sponsorship in 2011, which totalled over 12,000 Euro.

Va garantez eu ca firma Tubertini, nu a conditionat niciodata sponsorizarea lotului in functie de componenta sa.Ar distruge in acest caz insasi ideea de sponsorizare sportiva(a nu se confunda cu o sponsorizare umanitara).Ce ar insemna daca firma Bergenbier,sponsor oficial al echipei Romaniei la fotbal,sa conditioneze livrarea transelor in functie de componenta lotului la urmatorul meci....ar insemna ca ei fac echipa,nu ;)
Sponsorizarea domnii mei este facultativa si benevola,in urma careia nu capeti nici macar dreptul de a "critica" mai abitir decat altii,practic ai acelea-si drepturi la opinie ca si toata lumea.Singurul drept pe care-l capeti,asta in cazul cand nu doresti un contract de exclusivitate(cu o suma substantiala), este acela de a fi trecut la "multumiri speciale".
In ce priveste componenta lotului,logic ar fi, ca aceasta sa se prezinte oficial la "marea"mare sedinta din februarie.Urmand ca in decurs de doua luni,de la prezentare, cei invitati sa participe, sa-si confirme sau decline, dorinta si potenta financiara necesara, pentru participare,pe baza bugetului prezentat mai sus.Orice sponsorizare aparuta intre timp, se va aduce la cunostinta componentilor lotului, prin repartizare uniforma, astfel incat sa se poata reduce suma propusa ca si buget,implicit si suma individuala.

Ce draq sa postez sa te descarci pe mine,sigur ca nu esti manga?Asa postare n-am asteptat de la tine ,perfect si sunt de acord!Beau si eu in cinstea ta!2 indicii ti-am dat parohia si zidul,esti momit! :lol: :lol: :lol: La Multi Ani Tica!

La multi ani!!!!!...idiotule ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :mrgreen:...da proost!!!! mai ejti :o :o :o :o :o

Sus

MesajScris: 31 Dec 2011, 21:15 
Neconectat
Moderator global

RaduDan scrie:
Domnule Truia, domnul Biltac, alaturi de alti cativa campioni nationali refuza sa mai posteze din motive de persoane care nu fac nimic altceva decat sa atace, sa insulte, sa interogheze, de cele mai multe ori in chestiuni care nu ii privesc.
Micutzu si daca ai fi facut un topic in care sa anunti ca fiecare membru al forumului primeste 50 de euro de la tine, tot ar fi fost certuri. Obisnuieste-te !!!!

Ideea cu donatiile este foarte buna si cu siguranta voi dona si eu din putzinul meu indiferent de componenta lotului, insa nu cred ca donatiile vor fi suficiente, dar avand in vedere situatia actuala, fiecare leutz conteaza.

A discuta in contradictoriu , peste parerile unora de ce ar fi atacuri ? Campionii care misuna la tot pasul , daca vor sa posteze , n-au decat. Daca este sub demnitatea lor sa se adreseze direct membrilor acestui forum , buni sau rai , cum sunt ei , pun pe altii sa ceara in numele lor ? Ce draq este asa greu de priceput , spuneti cu cine vreti sa defilati si sunt sigur ca se vor gasi "donatori".
In rest , scenariul este prea cunoscut... Scria Suciu pe undeva cum a ajuns managerul sa pescuiasca si cel de pe podium sa hodineasca acasa... Nu mai vreau asa ceva , cu atat mai putin pe banii mei... ;)

Deja m-ai enervat , auzi la tine , "chestiuni care nu ii privesc"... pai ce se discuta aici , aeronautica ??? :twisted:
Hai ca ti-o iei tu la anu' !!! :lol:
La Multi Ani tuturor , componentilor si necomponentilor lotului national !

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 103 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Următorul

Ora este UTC [ DST ]