Pescuit Stationar

Acum este 05 Noi 2024, 14:34

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 147 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Lotul national seniori !
MesajScris: 30 Dec 2011, 19:13 
Neconectat

o eventuala finala pe doripesco va fi un real antrenament pentru pista aceea.

Sus

MesajScris: 30 Dec 2011, 19:24 
Neconectat

ce legatura are crapul cu mreana? sau balta cu apa curgatoare?
sau un antrenament "asa nu"
mai repede as propune pe pista de la tg mures aia sa zicem ca mai seamana

Sus

MesajScris: 30 Dec 2011, 20:16 
Neconectat

zsolty scrie:
ce legatura are crapul cu mreana? sau balta cu apa curgatoare?
sau un antrenament "asa nu"
mai repede as propune pe pista de la tg mures aia sa zicem ca mai seamana

mda...seamana la sex !

Sus

MesajScris: 30 Dec 2011, 21:32 
Neconectat

Pe pista aia daca e mreana castigatoare scapati ieftin ,luati de pe acuma cate zeci de kg de branza de la ciobani si lasati-o la stricat ,o sa fuga toti concurenti :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 30 Dec 2011, 22:10 
Neconectat

Andrei Ghioghiu scrie:
Iata raportul de evaluare trimis catre Agvps si concurenti in data de 06.10.2011
RAPORT DE EVALUARE , A PARTICIPARII ECHIPEI ROMANIEI DE SENIORI , LA CAMPIONATUL MONDIAL DE PESCUIT SPORTIV, DIN ITALIA, OSTELLATO 2011

Coordonator lot seniori 2011 : Eugen Biltac
Capitan : Zsolt Benzar
Componenti lot : Tudor Bodocan , Toni Stanciu , Zsolt Benzar , Dragos Popa , Eugen Biltac , Andrei Ghioghiu

Sponsori :
Energofish
RTC Proffice SA
Ranco SA

A fost cel mai bun loc ocupat de echipa Romaniei de seniori , la un Campionat Mondial , locul 14 din 36 de natiuni participante , din 1990 pina azi .
Informatiile pe care le-am avut inainte de a ajunge pe pista din Italia , ca pestele tinta este platica , s-au confirmat din prima zi de antrenament .
Pe linga platica se mai putea prinde caras , destul de rar , crap accidental , somn , insa erau exemplare foarte mari si la sedinta tehnica s-a hotarit ca somnul sa nu puncteze . Marimea platicii varia intre 100g si 2.5 kg .
Din prima zi de antrenament s-a pescuit cu combinatii diferite de nada Sensas sau Van den Eyden . Dupa 3 zile de antrenament , s-a ajuns la concluzia ca nada Sensas da rezultate mai bune .
Cum s-a pescuit :
NADA : 2 kg Etang black , 1 kg Bream black , 2 kg Terre de Some black , in care s-au pus citiva viermi morti si citiva casteri .
Apoi 4 kg de pamint impartit in doua , jumatate pentru nadirea grea , din care se duceau 10 bulgari cu foui la 13m cu cupa , si 10 bulgari la 7 m pentru un pescuit de rezerva . Celelalte 2 kg de pamint ramineau pentru intretinerea cu foui .
Pe ac se puteau folosi 5 larve , un vierme alb cu 2 larve sau 2 viermi albi , depinde cum minca pestele .
S-au folosit plute de 0.75 g , 1 g , 1,25 g , 1.5 g , foarte sensibile cu antene subtiri si echilibrate sa ramina doar un centimetru afara din antenna .
Linia principala de 0.12 mm cu strune de 0.09 mm sau 0.10 mm , cu lungimea de 20 cm , cu plumbaj etalat pe 30 cm de la plumbul de contact .
Elastic soft de 0.7mm , 0.9 mm ,1 mm .
TACTICA :
La nadirea grea se aruncau 15 bulgari pe virful rbs , cit mai concentrat , 10 cupe de pamint cu foui duse cu cupa la 13 m si 10 cupe de pamint cu foui duse la 7 m .
Baniera scurta , de 50 cm , pentru cit mai multa precizie , linia asezata pe ultimii 30 cm .
Liniile facute la ras (unde a mincat cel mai bine ) , struna 10 cm pe fund , sau 20 cm pe fund.
Am facut o prima zi de concurs excelenta , clasindu-ne pe locul 8 la general , din pacate in ziua a doua , toti puteam face mai mult , dar probabil presiunea , lipsa de experienta a unora dintre noi , a facut sa ne clasam pe locul 14 la general din 36 de natiuni .
Regretul nostru a fost ca nu ne-am clasat in primele 10 echipe ale lumii , am fost foarte aproape .
Doresc sa multumesc sponsorilor care ne-au sustinut :
ENERGOFISH –care si in acest an , ne-a sustinut ca si in anii trecuti , cu nada pentru concurs .
RTC PROFFICE EXPERIENCE SA BUCURESTI – pentru al doilea an consecutiv , sponsorizeaza echipa Romaniei
RANCO SA – ne-a sponsorizat cu echipamentul de prezentare si cel de antrenament .
Deasemenea tin sa multumesc tuturor componentilor lotului pentru ca si-au platit din banii proprii , taxa de participare , deplasarea in Italia , masa si momelile .
Ca la orice competitie apar si probleme si doresc sa exemplific si citeva probleme aparute inaintea si in timpul desfasurarii competitiei .
Atestatul de “ coordonator al lotului de seniori “ pentru Eugen Biltac , a sosit destul de tirziu , timpul derularii discutiilor cu potentialii sponsori fiind foarte scurt , din aceasta cauza si numarul redus de sponsori .
Neachitarea taxei de participare , in valoare de 1320 euro , de catre AGVPS Romania , si credem ca e realizabil si normal atita timp cit concuram sub egida AGVPS Romania si reprezentam Romania .
Deplasarea , s-a hotarit sa o facem cu masinile proprii , ceeace nu a fost o idee foarte buna . Distanta de 1100 km dus si 1100 km intors a fost destul de mare , obositoare , din fericire fara probleme , pentru noi care cunducem pe distante scurte . Pe viitor cred ca deplasarea cu un microbuz cu remorca pentru echipament si inchirierea unei masini la locul respectiv , este mai viabila .
Am avut un hotel ok , dar distanta fata de pista , 30 km , cred ca afost prea mare . Am facut rezervare cu 2 luni jumate inainte de competitie insa nu am gasit pe internet nimic viabil pentru lot .
Asa cum s-a hotarit la sedinta de la sediul AGVPS , ca loturile care vor face deplasarea , indiferent de sex , categoria de virsta sau felul pescuitului , sa avem un echipament de prezentare comun , am fost contactati de cei de la crap , oferindu-se sa se ocupe ei de procurarea ehipamentului .
Din pacate , am platit din buzunarul nostru un echipament sintetic (in Italia erau 35 grade !) , pe care nu l-am purtat niciodata , am primit niste marimi mult prea mari decit ce am solicitat . Pentru mine a fost o experienta amara , mai port si acum discutii sa le platesc inscriptionarea echipamentului fantoma ...

Lotul a fost unit si receptiv la indicatiile Capitanului Zsolt Benzar si Dragos Popa , cei mai experimentati din cadrul lotului .

Tin sa multumesc inca odata sponsorilor .

Eugen Biltac
Coordonator lot seniori 2011

As dori sa amintesc printre sponsori si firma GIVADI, care m-a sprijinit100% financiar,cu echipament , de asemenea TRABUCCO- Italia, care a ajutat echipa romaniei cu sfaturi utile,unele componente ale nadei, informatii reale despre stilul de pescuit pe pista de la OSTELLATO.
nu inteleg de ce Eugen nu a amintit aceste nume in raportul postat de Andrei . E pacat, avind in vedere ca tot aceasta firma(GIVADI) a ajutat financiar, lotul national si in trecut=anul 2010 din cate stiu eu.
-multumesc si eu Energofish,RTC Proffice SA,Ranco SA pentru ajutorul acordat.-felicitari inca o data echipei!

Sus

MesajScris: 31 Dec 2011, 10:42 
Neconectat

Ca- m tarziu dar e bine si asa.
Sa inteleg ca numai acuma ti-a venit glasul :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 31 Dec 2011, 20:52 
Neconectat
Moderator global

zsolt scrie:
Alina,nu eu am facut bugetul si nicaieri n-am zis ca nada e pe bani,dar nu eu sunt sponzorul cu nada !Eu ceream dar de la anul am sa uit de obiceiul asta prost!In Ungaria de 1ianuarie cota tva e de 27% asa ca mai e o tara unde nada nu o sa fie ieftina!Cu lotul,primii 3 de la finala A 2011 si inca doi X factor! :lol: :lol: :lol: Adica o alege cine e imputernicit sa faca lotul!Si mai ales tu n-ar trebui sa-ti pese cinei in lot ca tu esti PATRIOT si sustii lotul si la bine si la rau,asa ca intereseazate de cont!Pa si la multi ani!

Secuiule , nu mai fa pe prostul... Pune numele oamenilor , vezi care confirma , apoi vorbim cu totii despre bani. Ca la X Factor , trebuie sa astepti pana la final... Si numai unul castiga , ceilalti canta la alta masa...
Pune propunerile tale pentruceilalti doi , nu mai freca buha atata... si o sa vezi apoi patriotism si patrioti. Nu ati inteles inca , sau ati inteles prea bine , NIMENI nu da pa planeta asta bani fara sa stie cui si de ce. ;) Ma rog , poti cere de la Oana Zavoranu... ea da vrajitoarelor , poate si fetelor Morgana... daca mai are ce... :lol: :lol: :lol:
Fi barbat , da-le numele , spune regulile jocului(care ar trebui sa fie aceleasi pentru toata lumea) si apoi sa vezi cum vin sponsorii.Pe Petrisor nu-l iei ? Ca dau 5 lei... Daca-l lasati acolo , mai dau 5 lei... :lol: :lol: :lol: :lol:
Hai La Multi Ani , vine ora in curand... :lol:

Sus

MesajScris: 31 Dec 2011, 21:34 
Neconectat

Vad ca n-ai inteles sau deja ai baut prea mult,daca eu trebuie sa fac lotul in 2012 atunci iti zic nume dar altfel n-am cum!La multi ani!

Sus

MesajScris: 01 Ian 2012, 12:23 
Neconectat

Echipa care mi-ar place mie sa fie....io pot sa dau nume, ca tastatura nu ma doare :lol: :lol:
1. Benzar
2. Aschioape
3. Zsolty
4. Bodocan
5. Pami
6. Tony

Sus

MesajScris: 01 Ian 2012, 13:23 
Neconectat

Uite aici configuratia pistei vazuta cu google maps.Din ce am citit in postarea lui Glukas,asa vor fi repartizate sectoarele.Distanta mare intre sectoarele C si D iar FIPS recomanda chiar aducerea a cate 2 manageri de echipa,cate unul pe fiecare zona.Tot ei sustin ca ,comunicarea prin statii este posibila cu statii de peste 5km raza de actiune.De asemenea este de retinut(stabilit) si modalitatea de transport a concurentilor pe pista la sectoarele atribuitelor.
Imagine

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 147 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Următorul

Ora este UTC [ DST ]