RaduDan scrie:
Domnule Truia, domnul Biltac, alaturi de alti cativa campioni nationali refuza sa mai posteze din motive de persoane care nu fac nimic altceva decat sa atace, sa insulte, sa interogheze, de cele mai multe ori in chestiuni care nu ii privesc.
Micutzu si daca ai fi facut un topic in care sa anunti ca fiecare membru al forumului primeste 50 de euro de la tine, tot ar fi fost certuri. Obisnuieste-te !!!!
Ideea cu donatiile este foarte buna si cu siguranta voi dona si eu din putzinul meu indiferent de componenta lotului, insa nu cred ca donatiile vor fi suficiente, dar avand in vedere situatia actuala, fiecare leutz conteaza.
A discuta in contradictoriu , peste parerile unora de ce ar fi atacuri ? Campionii care misuna la tot pasul , daca vor sa posteze , n-au decat. Daca este sub demnitatea lor sa se adreseze direct membrilor acestui forum , buni sau rai , cum sunt ei , pun pe altii sa ceara in numele lor ? Ce draq este asa greu de priceput , spuneti cu cine vreti sa defilati si sunt sigur ca se vor gasi "donatori".
In rest , scenariul este prea cunoscut... Scria Suciu pe undeva cum a ajuns managerul sa pescuiasca si cel de pe podium sa hodineasca acasa... Nu mai vreau asa ceva , cu atat mai putin pe banii mei...
Deja m-ai enervat , auzi la tine , "chestiuni care nu ii privesc"... pai ce se discuta aici , aeronautica ???
Hai ca ti-o iei tu la anu' !!!
La Multi Ani tuturor , componentilor si necomponentilor lotului national !