Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 04:27

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 103 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Sponsorizare Lotul National de Seniori
MesajScris: 31 Dec 2011, 21:38 
Neconectat

a ajuns managerul sa pescuiasca si cel de pe podium sa hodineasca acasa... Nu mai vreau asa ceva , cu atat mai putin pe banii mei... ;)

Ai odihnit tu la Varsolt ai si aruncat banii tai in apa si stiai ca n-are rost! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 01 Ian 2012, 06:17 
Neconectat

alintudose scrie:
Hai ca ti-o iei tu la anu' !!! :lol:

Va rog sa nu ma amenintati ca deja mi-e teama si poate nu mai vin... :lol: :lol: :lol: :lol:

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 02 Ian 2012, 18:17 
Neconectat
Moderator global

zsolt scrie:
a ajuns managerul sa pescuiasca si cel de pe podium sa hodineasca acasa... Nu mai vreau asa ceva , cu atat mai putin pe banii mei... ;)

Ai odihnit tu la Varsolt ai si aruncat banii tai in apa si stiai ca n-are rost! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A avut rost. ;) Mai mult nu se putea. Insa arunc anul asta si in Doripesco niste bani, simt ca se poate mai mult... :lol: :lol: :lol: :lol: Voi aveti muschi sa spuneti ca nu se putea mai mult ? In plus , n-am luat locul nimanui , am lasat locul meu altuia , aruncand banii... :lol: :lol: :lol: :lol: Asa a fost la noi , intradevar. La lot , i s-a luat si locul , si banii celui care merita.Ca la cu...ve , si f...tute , si cu banii luati. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: O mica mare diferenta , nu ? Ca doar sponsorii nu au dat bani decat pentru ca cei care trebuiau sa reprezinte Romania , sa o reprezinte, banuiesc , nu ? Aia stiu oare?
Oare si anul asta este aceeasi strategie ? Nu se gaseste una noua , sa ne mai minunam si noi? Lasati moldoveanu' acasa , ca nu-l sustine nimeni , se gaseste careva sa umple golul...ce daca a fost pe podium... Termenul nu vine de la "umplutura" , nuuuu , chit ca mi-a trecut prin cap... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gata , ca deja vorbesc in plus. Ca Radu Dan... :lol: :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 02 Ian 2012, 18:41 
Neconectat
Moderator global

Deja m-am enervat. O sa-l sponsorizez pe Petrisor !!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Sus

MesajScris: 02 Ian 2012, 18:51 
Neconectat

alintudose scrie:
Deja m-am enervat. O sa-l sponsorizez pe Petrisor !!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Mai dute si tu la "pescuit"...poate te mai calmezi asa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 02 Ian 2012, 19:35 
Neconectat

Ca doar sponsorii nu au dat bani decat pentru ca cei care trebuiau sa reprezinte Romania , sa o reprezinte, banuiesc , nu ? Aia stiu oare?

Alina enumara sponsorii ala ce tot povestesti aici!Si inscriel pe moldoveanul la tine in asociatie altfel banii sunt aruncati degeaba! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 03 Ian 2012, 06:11 
Neconectat

alintudose scrie:
Gata , ca deja vorbesc in plus. Ca Radu Dan... :lol: :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

....ma amuz de nu mai pot... :| :| :| :|

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 03 Ian 2012, 07:46 
Neconectat
Moderator global

zsolt scrie:
Ca doar sponsorii nu au dat bani decat pentru ca cei care trebuiau sa reprezinte Romania , sa o reprezinte, banuiesc , nu ? Aia stiu oare?

Alina enumara sponsorii ala ce tot povestesti aici!Si inscriel pe moldoveanul la tine in asociatie altfel banii sunt aruncati degeaba! :lol: :lol: :lol: :lol:

Fetita , ai un "raport" publicat de voi , in care le multumiti sponsorilor , va felicitati pentru cel mai bun rezultat obtinut, o chestie ca o dare de seama... sau este o abureala si darea aia de(din) socoteala ? :lol: :lol: :lol: :lol: Ai grija ca te incurci in povesti... :oops: :oops: :oops: ATENTIE !!! :lol: :lol: :lol: Zsoltina... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Vezi cum te fac ? Cand prin fata , cand prin spate... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Din tastatura. :mrgreen:
Te astept dupa coltul blocului... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 03 Ian 2012, 08:17 
Neconectat

M-ai facut!Care parte n-ai inteles?Iti reformulez, enumara nominal oamenii care au dat cei care sunt in spatele firmelor respectivi!Ex Alina Tudose firma cutare...! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 03 Ian 2012, 16:36 
Neconectat
Moderator global

Daca esti cuminte si papi tot , te mai fac de 2-3 ori. :lol: :lol: :lol: Nu am chef sa mai polemizez cu tine , ca nu vrei sa pricepi. Vrei sa sponsorizez eu lotul , cu toate cheltuielile? Atunci , ca "persoana" din spatele sponsorilor , pot sa pescuiesc eu , sau sa-l titularizez pe Gogu de la scularie in lot ??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Secuiule , nu ma mai enerva , mai bine pune-o de o intalnire la Sacalaia (in curtea voastra) , incinge gratarul si pune vinul la fiert pe 20-22 ian(cam atunci pica week-endul) , ca o iei si tu. Te trec pe lista de asteptare , dupa Radu Dan (i-am promis lui primul si la mine nu merge cu pile , nici daca sponsorizezi cu ceva :lol: :lol: :lol: :lol: )

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 103 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Următorul

Ora este UTC [ DST ]