adi suciu scrie:
Jean Scurtu scrie:
Aline,stiu asta de mult,doar am incercat sa fiu ironic.
Probabil ca multi care nu-l cunosc cred intradevar ca e o somitate in pescuitul stationar de concurs ,pe cand realitatea e alta.
Traduce frumos si-mi place limbajul lui "colorat" de mahala ,folosit de multe ori de el in cele adaugate traducerilor(ca trebuie sa fie si ceva original adaugat traducerilor).
Numai bine,
Jean Scurtu
Nea Jean , intr-un fel putem sa-i multumim ca si datorita lui exista acest forum.
Eu si cu Tudose eram " persona non grata" pe forumurile administrate de el si atunci ni l-am facut pe asta
.
Adi,
Ma bucur de existenta acestui forum ca si eu pt. "secu" eram tot "persona non grata",nu puteam comenta nimic la cele scrise de el pana nu i-am scris lui Malin Musatescu.
Avusesem pe forumul de la "Aventuri la Pescuit" cu cativa ani in urma niste contre cu el vazand ce sfaturi ii dadea unui pescar ce intreba despre pescuitul scobarului.Mai apoi la niste acuze aduse de el referitor ca eu in pescuitul stationar de competitie eram un mediocru,am fost nevoit(deoarece multi pescari ce nu ma cunosteau il puteau crede pe el) sa postez mai multe poze pe forum ca sa se vada ca asa cum eram un mediocru ,am fost de mai multe ori in echipa Romaniei pe cand el nu a avut niciodata sansa sa fie printre primii la concursurile de stationar la nivel de tara.
I-am spus ca singura decizie buna luata de el a fost sa se retraga din competitii,deoarece concura cam degeaba neavand multe sanse de reusita.
De cand stiu eu,Timisoara nu a avut niciodata pescari de valoare ce sa fie selectionati in echipa Romaniei.Nutzu l-a aparat ,dar Nutzu, care vad ca e un competitor valoros nu e timisorean ci ...moldovean.
Oradea in schimb aproape intotdeauna a avut reprezentanti in echipa Romaniei,existand aici o f. buna "scoala " de pescuit stationar de competitie.
AN NOU FERICIT SI ....SANATATE,
Jean Scurtu