Pescuit Stationar

Acum este 05 Noi 2024, 11:54

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 147 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Lotul national seniori !
MesajScris: 02 Ian 2012, 18:12 
Neconectat

"glukas",

Ma bucur ca ai sesizat bine intentia mea in cele scrise despre ....antrenamente pe
"carpodrom-uri" si sper ca cei ce vor forma echipa Romaniei in acest an sa nu se supere pe ironia mea deoarece cred ca am dreptate,campionatele mondiale nu s-au tinut si cred ca nu se vor tine pe "carpodrom-uri".

Ca in Anglia se tin campionate locale pe "carpodrom-uri " e altceva,de fapt e vorba de premiile in bani(si nu numai) si reclama pe care vrea sa si-o faca cel ce e propietarul "carpodrom-ului".

"RaduDan"

Cand am facut referire la antrenamentele echipei nationale ,stiam unde se vor tine mondialele in anul acesta ,pe ce rau. Am vazut si videoclip-ul prezentat de ZSOLTY, ce pesti se pot prinde,de acea mi-am permis sa fiu un pic ironic in sugestia mea.

LA MULTI ANI!!!

Jean Scurtu

Sus

MesajScris: 02 Ian 2012, 19:45 
Neconectat

Din pacate am uitat sa spun ca ar fii foarte important ca printre cei ce se deplaseaza in Cehia la mondiale sa se numere si "guru" pescuitului romanesc de competitie ,mai precis Secosan ce cu limbajul lui de RONATZ si cu "sfaturile lui pretioase" ar putea ajuta echipa in obtinerea unei clasificari mai bune.

Numai bine,

Jean Scurtu

Sus

MesajScris: 03 Ian 2012, 07:48 
Neconectat
Moderator global

Nea Jean , ala nu-i guru...e translatorul...Trebuie sa mearga cu revistele dupa el... :lol:

Sus

MesajScris: 03 Ian 2012, 14:12 
Neconectat

Aline,stiu asta de mult,doar am incercat sa fiu ironic.

Probabil ca multi care nu-l cunosc cred intradevar ca e o somitate in pescuitul stationar de concurs ,pe cand realitatea e alta.
Traduce frumos si-mi place limbajul lui "colorat" de mahala ,folosit de multe ori de el in cele adaugate traducerilor(ca trebuie sa fie si ceva original adaugat traducerilor).

Numai bine,

Jean Scurtu

Sus

MesajScris: 03 Ian 2012, 15:01 
Neconectat
Moderator global

Jean Scurtu scrie:

Probabil ca multi care nu-l cunosc cred intradevar ca e o somitate in pescuitul stationar de concurs ,pe cand realitatea e alta.
Traduce frumos si-mi place limbajul lui "colorat" de mahala ,folosit de multe ori de el in cele adaugate traducerilor(ca trebuie sa fie si ceva original adaugat traducerilor).

Numai bine,

Jean Scurtu

Nea Jean , intr-un fel putem sa-i multumim ca si datorita lui exista acest forum. :lol: :lol:
Eu si cu Tudose eram " persona non grata" pe forumurile administrate de el si atunci ni l-am facut pe asta ;)

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 03 Ian 2012, 16:29 
Neconectat
Moderator global

Jean Scurtu scrie:

Numai bine,

Jean Scurtu

Mai degraba sodomitate. :mrgreen:

Sus

MesajScris: 03 Ian 2012, 18:34 
Neconectat

adi suciu scrie:
Jean Scurtu scrie:

Numai bine,

Jean Scurtu

Nea Jean , intr-un fel putem sa-i multumim ca si datorita lui exista acest forum. :lol: :lol:
Eu si cu Tudose eram " persona non grata" pe forumurile administrate de el si atunci ni l-am facut pe asta ;)
.

Adi,

Ma bucur de existenta acestui forum ca si eu pt. "secu" eram tot "persona non grata",nu puteam comenta nimic la cele scrise de el pana nu i-am scris lui Malin Musatescu.

Avusesem pe forumul de la "Aventuri la Pescuit" cu cativa ani in urma niste contre cu el vazand ce sfaturi ii dadea unui pescar ce intreba despre pescuitul scobarului.Mai apoi la niste acuze aduse de el referitor ca eu in pescuitul stationar de competitie eram un mediocru,am fost nevoit(deoarece multi pescari ce nu ma cunosteau il puteau crede pe el) sa postez mai multe poze pe forum ca sa se vada ca asa cum eram un mediocru ,am fost de mai multe ori in echipa Romaniei pe cand el nu a avut niciodata sansa sa fie printre primii la concursurile de stationar la nivel de tara.
I-am spus ca singura decizie buna luata de el a fost sa se retraga din competitii,deoarece concura cam degeaba neavand multe sanse de reusita.

De cand stiu eu,Timisoara nu a avut niciodata pescari de valoare ce sa fie selectionati in echipa Romaniei.Nutzu l-a aparat ,dar Nutzu, care vad ca e un competitor valoros nu e timisorean ci ...moldovean.
Oradea in schimb aproape intotdeauna a avut reprezentanti in echipa Romaniei,existand aici o f. buna "scoala " de pescuit stationar de competitie.

AN NOU FERICIT SI ....SANATATE,

Jean Scurtu

Sus

MesajScris: 03 Ian 2012, 20:06 
Neconectat

Nea Jean, nu cred ca e vorba despre a fi moldovean sau ardelean sau banatzean sau mai stiu eu ce. Adevarul e ca eu am crescut "pe apa" cum s-ar zice si probabil de aia am pescuitul in sange. Totodata recunosc ca, contactul meu cu pescuitul de competitie sa facut prin intermediul lui Seko si pentru asta nu pot decat sa ii fiu recunoscator. E adevarat, Timisoara nu a avut niciodata concurenti de valoare si asta dintr-un singur motiv: i-a durut pe toti in basca de sportivitate si le-a pasat mai mult de braconaj sau de bagat in buzunar, iar aici ma refer atat la cei care au condus pescuitul timisorean cat si la pescari. Cunosc cativa pescari chiar buni in Tm dar nu ii intereseaza competitiile iar eu le respect decizia. Si nu in cele din urma personal cred ca si numarul mai mic de pescari de aici si-a spus cuvantul in ceea ce inseamana concursuri...

Sus

MesajScris: 03 Ian 2012, 20:58 
Neconectat

ticairlandezu scrie:
Echipa care mi-ar place mie sa fie....io pot sa dau nume, ca tastatura nu ma doare :lol: :lol:
1. Benzar
2. Aschioape
3. Zsolty
4. Bodocan
5. Pami
6. Tony

Pentru Merida-i gandita lotul tau?
Unde-i Rancu,Popa?

Sus

MesajScris: 03 Ian 2012, 21:14 
Neconectat

Au treaba la Merida(revansa)....unde dreaq vrei sa fie :o :o
Vrei sa anunt si lotul pentru Merida...acusi il fac si pe ala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Pe ce cont sa ti-l trimit, in privat...pe Scoty,Will sau Chubi ;) :lol: :lol: :lol:
Bou mai ejti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ultima oară modificat de ticairlandezu pe 05 Ian 2012, 13:42, modificat 1 dată în total.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 147 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Următorul

Ora este UTC [ DST ]