Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 04:27

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 103 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Sponsorizare Lotul National de Seniori
MesajScris: 03 Ian 2012, 18:42 
Neconectat

Vinul fiert o sa te usture la cur! :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 03 Ian 2012, 19:51 
Neconectat

[quote="alintudose"Te trec pe lista de asteptare , dupa Radu Dan (i-am promis lui primul si la mine nu merge cu pile , nici daca sponsorizezi cu ceva :lol: :lol: :lol: :lol: )[/quote]

E ok, vad ca amenintarile curg in continuare. V-am trecut si eu pe lista de asteptare (mai sunt si la mine vreo doi care stau la rand). Veti fi contactat de secretara mea pentru a stabili data si locul.

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 05 Ian 2012, 21:23 
Neconectat
Moderator global

RaduDan scrie:
[quote="alintudose"Te trec pe lista de asteptare , dupa Radu Dan (i-am promis lui primul si la mine nu merge cu pile , nici daca sponsorizezi cu ceva :lol: :lol: :lol: :lol: )

E ok, vad ca amenintarile curg in continuare. V-am trecut si eu pe lista de asteptare (mai sunt si la mine vreo doi care stau la rand). Veti fi contactat de secretara mea pentru a stabili data si locul.[/quote]
Sa-mi dea un sms , ca se rezolva. ;)

Sus

MesajScris: 05 Ian 2012, 21:26 
Neconectat
Moderator global

zsolt scrie:

Nu beau vin Benzar Mix , prefer natural. ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Si nu-ti fa probleme despre curul meu , vezi sa nu faci rosu in gat , ai grija cu amigdalele. :lol: :lol: :lol: Las' ca dau eu si gratarul si vinul , numai sa-ti aduci mandulele cu tine... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 07 Ian 2012, 23:02 
Neconectat
Moderator global

Secuiana Mesters, esti plecat ? Cu cine ma mai cert eu ???? :twisted: :twisted: :twisted:

Sus

MesajScris: 07 Ian 2012, 23:12 
Neconectat

Astept extrasul de cont ca sa te felicit pentru sponsorizare! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 08 Ian 2012, 11:47 
Neconectat

alintudose scrie:
Daca esti cuminte si papi tot , te mai fac de 2-3 ori. :lol: :lol: :lol: Nu am chef sa mai polemizez cu tine , ca nu vrei sa pricepi. Vrei sa sponsorizez eu lotul , cu toate cheltuielile? Atunci , ca "persoana" din spatele sponsorilor , pot sa pescuiesc eu , sau sa-l titularizez pe Gogu de la scularie in lot ??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Secuiule , nu ma mai enerva , mai bine pune-o de o intalnire la Sacalaia (in curtea voastra) , incinge gratarul si pune vinul la fiert pe 20-22 ian(cam atunci pica week-endul) , ca o iei si tu. Te trec pe lista de asteptare , dupa Radu Dan (i-am promis lui primul si la mine nu merge cu pile , nici daca sponsorizezi cu ceva :lol: :lol: :lol: :lol: )

mai bine "polenizai cu el" :)))))) :twisted: :))))............. vai de capul vostru... numai de bautura vorbiti la ceva serios nu va sta capul... mai discutati si voi de o pastrama de berbec...de o ciorba de burta... :)) :)) :))

Sus

MesajScris: 08 Ian 2012, 11:49 
Neconectat

alintudose scrie:
Ca sa fiu on topic , pana nu stiu ce este "lotul......" , cum s-a format , nu voi da bani. Ca asa mi se pare corect. Intai sa stim pentru cine si de ce. ;) Ca ma trezesc la mondiale cu Petrisor... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ce dreak pui ma intrebari indiscrete? ce te crezi de acolo? esti cumva ruda cu "sponsoru'? esti cumva ruda cu manageru' :))))) stai pe curu tau si priveste spectacolul mai tare ca la o nunta cu Gutza sa vezi cum arunca lumea cu banii HAHAHAHHAHAHAHA :)))))))

Sus

MesajScris: 08 Ian 2012, 11:59 
Neconectat

zsolt scrie:

mmm ciudat! si atunci cand se caca il ustura buzele? hahahahhahahahhahahhaha :)):))):)))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 08 Ian 2012, 14:01 
Neconectat
Moderator global

vijelie scrie:
alintudose scrie:
Ca sa fiu on topic , pana nu stiu ce este "lotul......" , cum s-a format , nu voi da bani. Ca asa mi se pare corect. Intai sa stim pentru cine si de ce. ;) Ca ma trezesc la mondiale cu Petrisor... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ce dreak pui ma intrebari indiscrete? ce te crezi de acolo? esti cumva ruda cu "sponsoru'? esti cumva ruda cu manageru' :))))) stai pe curu tau si priveste spectacolul mai tare ca la o nunta cu Gutza sa vezi cum arunca lumea cu banii HAHAHAHHAHAHAHA :)))))))

OK , nenea... O sa pregatesc fotoliul , langa soba... FARAAA NUMAAARRR !!! :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 103 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Următorul

Ora este UTC [ DST ]