@Jean Scurtu-Federatia Romana De Pescuit Sportiv
Felicitari Stefane pt. ceea ce doresti sa faci prin aceasta federatie.Imi pare rau ca in 1990 si 1991 m-am luptat cu"morile de vant"incercand sa despart pescarii de vanatori pt. simplul motiv ca majoritatea banilor de la AGVPS proveneau din cotizatiile pescarilor,numarul vanatorilor fiind mult,mult mai mic decat al pescarilor.Cu toate acestea pt. pescari s-au facut f. putine lucruri.
Din pacate imediat dupa lovitura de stat din decembrie 1989,incercand sa schimb conducerea comunista a AGVPS-ului l-am ajutat enorm(datorita unor informatii gresite avute de la Victor Tarus) pe Selaru sa fie inscaunat in functia de secretar general al AGVPS-ului.Selaru fusese coleg de facultate cu V. Tarus si Victor mi-a spus ca e si pescar si vanator.Abia mai tarziu mi-am dat seama ca e doar vanator de functii si ca de fapt tinea tot cu nomenclatura comunista ce s-a instalat la putere dupa lovitura de stat si ca a facut tot posibilul ca sa nu reuseasca tentativa mea de separare a pescarilor de vanatori.
Mea culpa,dar nu mai pot face nimic acum si imi cer din nou scuze pescarilor pt. imensa mea greseala de al inscauna pe paranoicul de Selaru in functia in care e si astazi.
In 1991 am devenit ,datorita vointei pescarilor bihoreni,secretarul pescarilor ,dar o separare sub umbrela AJPS-ului incercand sa organizez pescuitul in interesul pescarilor.
In 4 martie 1992 am venit in vizita in U.S.A pt. o luna,dar vazand cat de mare e U.S.A. mi-am dat seama ca nu-mi ajunge o luna si am ramas aici in continuare sa o vizitez.
Singurul lucru bun facut de Selaru e ca la o luna dupa plecarea mea in vizita in U.S.A. mi-a desfacut contractul de munca (scapand astfel de mine care luptam pt. despartirea pescarilor de vanatori) si dupa cum se spune"ca orice sut in fund e de fapt un pas inainte",am facut pasul f. bun de a ramane definitiv in U.S.A.,desi niciodata nu am avut acest gand.Acum ma felicit de acest pas facut de mine ,deoarece avand ceva probleme medicale,daca as fi fost in Romania,eram de mult sub pamant,pe cand aici deocamdata sunt in viata,o viata mult mai buna ca cea de acasa din Romania.
Oricum eu iti doresc multe succese in ceea ce incerci sa faci pt. pescarii romani cu toata existenta a multor "Gica Contra" din Romania.
Sanatate si numai bine,
Jean Scurtu
Nea Jean,te-ai gandit vreodata ca asa cum ai gresit(te-ai inselat) in 1990 cu Selaru...se poate sa gresesti(sa te inseli) si acum cu cetateanul Fane