Andrei Ghioghiu scrie:
E foarte simplu. Proiectul era bazat pe principalele openuri din tara, dar Energofishul (prin Benzar, care si-a schimbat parerea), nu mai este de acord, deoarece ei s-au luptat prea mult sa ajunga in A ca sa concureze alaturi de oricine, se mai pune problema arbitrajului si in plus se mai motiveaza cu timpul si banii(ordinea nu este neaparat aceasta). E parerea lor si o respect. Deci nu mai sunt etape destul de puternice si de multe.
Se dorea ca, castigatorul campionatului +locul 2+locul3 sa castige o suma mare de bani.
Nu se va intampla ceea ce au facut crapisti si rapitorii, fiindca noi nu suntem uniti deloc si fiecare isi vede interesul personal si nu unul colectiv si pe termen lung. Deci, ei(toti cei care ne-au contestat proiectul sau ideea cum vreti voi) sunt multumiti de actualul sistem, lucru spus. Acesta este motivul pt care am spus ca se vor plange, ca vor ajunge din nou la mondiale unde vor constata ca nu a fost platita taxa de participare si apoi se vor plange ca nimeni nu le da bani si nu ii ajuta. Poate a venit momentul sa se ajute singuri.
Asa ca banii stransi de mine , Tudose, Suciu si vor merge la Clubul Sportiv Trabucco Romania pentru sustinerea echipei in concursurile pe echipe si individuale.
ps1 Multumesc lui Bogdan, Florin Lozinca, Cristi Lazar si Gigi Moroiu pentru ajutorul si sprijinul acordat noua.
ps. Tica iti arat ce am scris cand ne intalnim.
Sa nu-mi spui ca ati renuntat la acest proiect , ca ma dejamagiti! Credeam ca sunteti mai bataiosi si vreti sa fie mai bine in pescuitul de stationar. Multumestele prietenilor nostri , cand s-a realizat ceva , nu acum cand nici macar un proiect nu s-a discutat ca lumea.
Stiu ca este greu si va pierdeti rabdarea , dar apropo de cluburi: noi pescarii din Salaj de 2-3 ani suntetm constituiti in Club al Pescarilor Salajeni in cadrul AJVPS Salaj. Avem conducere aleasa de noi, care face parte din Consiliul de Conducere a AJVPS si avem contul nostru bancar. Colaboram foarte bine cu colegii nostrii din asociatie.
Andrei , noi am discutat asta de sarbatori . Daca in Salaj se poate , in alte judete de ce nu s-ar putea ?
PS. Pe Benzar il cunosc ca pe un om deschis la nou, eu cred ca nu l-ati informat corect. Nu este omul sau pescarul care sa se cramponeze de un loc obtinut in finala A. Este capabil la valoarea lui sa-si obtina acest loc in fiecare an si la orice ora!
Eu va rog sa continuati , daca aveti nevoie de ajutor va stau la dispozitie cu ce stiu , dar va rog nu renuntati. Va cer asta nu pentru voi ,sau pentru noi fetele, ci pentru cei care vin in urma noastra, pentru tineri !